Wpisy 2 260 819 – 2 260 918
31 stycznia 2015 22:31 → 1 lutego 2015 07:13, 100 wpisów
bolek31 kin roczny tak, ale jak rozmawialiśmy to jeszcze nie wykombinowałam ostatecznej wersji mojego pomysłu z zdrapkami
Nic powtórzę liczby w dużego heh i se kupie 7 zdrapek po 1 zł, będę codziennie drapał 1
To dobranoc i aby w kolejnych losowaniach poszło o wiele lepiej ile trafiliście w Lotto i Lotto Plus a ktoś z was ogląda galę w Toruniu niedługo będzie walczyć Krzysztof Głowacki który jest bardzo blisko walki o mistrzostwo świata federacji WBO z Marco Huckiem.
Medea, zostawiłam Ci wiad. w KG, żeby nie robić tu tłoku, tumultu, chaosu i zamieszania.
A powiem Ci, że akurat te zdrapki lubię (oprócz Czarnej Perły, której nie znam)
A powiem Ci, że akurat te zdrapki lubię (oprócz Czarnej Perły, której nie znam)
Bolek ty jesteś Niebieski Wicher więc jutro jest ten sam kin jakby co. Twoje zdrapki z tych dostępnych na rynku to Super Lotek, Mała Czarna, Mała Czarna i Ciacho czyli wersja ekonomiczna
Mogą też przynieść Ci szczęście :
Stary Zodiak - Białe Zwierciadło
Szybkie100, Cash - Żółty Wojownik
Znajdziesz je wchodząc na metrykę wydawnictwa pulsar (wrzucic frazę do wyszukiwarki). Fajne jest to, ze te dni należą do cyklu 5 dni szczęśliwych dla Twojego kinu rocznego i cykl powtarza sie co 20 dni
Mogą też przynieść Ci szczęście :
Stary Zodiak - Białe Zwierciadło
Szybkie100, Cash - Żółty Wojownik
Znajdziesz je wchodząc na metrykę wydawnictwa pulsar (wrzucic frazę do wyszukiwarki). Fajne jest to, ze te dni należą do cyklu 5 dni szczęśliwych dla Twojego kinu rocznego i cykl powtarza sie co 20 dni
krysieńka jak Ci wskazywałam zdrapki to nie wiedziałam, ze nadal w sprzedaży jest stary Zodiak a on jest zdrapką Białego Zwierciadła. Diamentowa 7 sprzyja Ci ale tylko w dni białego zwierciadła albo białego wiatru (który jest dla niego kinem "zaprzyjaźnionym"
dzięki Medusia
jutro bedę szukać starego zodiaka bo u mnie go nie ma od bardzo dawna
jutro bedę szukać starego zodiaka bo u mnie go nie ma od bardzo dawna
Mój eksperyment dowiódł, że w klanie kinu urodzeniowego i rocznego a także w same dni tych kinów fajnie wychodzą zdrapki takiemu kinowi dedykowane Ale na zwrot lub drobny zysk można też liczyć kupując zdrapkę kinu dnia gdy nas na zdrapki najdzie
zalozcie sobie na fb grupe szklanej kuli szlonych wilkow,bialych kotow itp; a tu dajcie sobie na luz z tymi bzdurami
jeszcze mozecie dzonic do wrozbity macieja
marcinek36 sorry za rozmowy na chacie w nieinteresującym Cię temacie
Dobry wieczór
gonzaga
Ciekawe ile razy będę tłumaczyć, że w tym szaleństwie jest metoda Nie wróżę bo nie mam takich umiejętności. Sporo wiem o tych sprawach i dla rozrywki z tej wiedzy korzystam. Mi to służy ograniczeniu wydatków, bo grając w tylko wybrane dni mam mniej strat a o dziwo wygrane są choć na kolana nie rzucają
Ciekawe ile razy będę tłumaczyć, że w tym szaleństwie jest metoda Nie wróżę bo nie mam takich umiejętności. Sporo wiem o tych sprawach i dla rozrywki z tej wiedzy korzystam. Mi to służy ograniczeniu wydatków, bo grając w tylko wybrane dni mam mniej strat a o dziwo wygrane są choć na kolana nie rzucają
o ty moja
a ja to nic
a ja to nic
EstyMy
Tyle poszło 20-dziestek a ja nie nadał
Gonzaga
Swoją drogą, wydaje mi się, że sporo czasu już nie pisał na chacie. Z jakiś miesiąc ?
3 6 9
Idę się zabukrować na chwilę w mapkach a potem dalej
To ja się już z Państwem pożegnam. Dobrej zabawy i uciesznych snów!
To ja się już z Państwem pożegnam. Dobrej zabawy i uciesznych snów!
Witam nocną zmianę
Jestem znowu wygrany
1lotto+ 4 zł.
1 mini 1.25
1 multi z+ 5
Do skarbonki Ani poszło 10.25
A dla.tsa uj do d....y
Jestem znowu wygrany
1lotto+ 4 zł.
1 mini 1.25
1 multi z+ 5
Do skarbonki Ani poszło 10.25
A dla.tsa uj do d....y
Telepatycznie ich obudze
jak
dawny z leksza zapomniany szaman kasz.....ki
admin
dwa
czietrye
Wstawać
I
I UJ
nie Pani mały
Śpią nadal
a.
to inaczej
krasnalek
fiolka
wygraliście
Wstawać
jak
dawny z leksza zapomniany szaman kasz.....ki
admin
dwa
czietrye
Wstawać
I
I UJ
nie Pani mały
Śpią nadal
a.
to inaczej
krasnalek
fiolka
wygraliście
Wstawać
Greg,cos taki nerwowy,spać nie możesz?
a ja dopiero sie kładę,dobrej nocki
TS dobrze buja graczy robi w UJA następny bonus i kumula TS cwaniaku
HIT
Podchodzi facet do warsztatu samochodowego.
- Czy mógłby mi pan przekręcić licznik?
- O ile chce pan zmniejszyć? - pyta mechanik.
- Nie, ja chcę zwiększyć!
- O przepraszam pana posła jaka gapa ze mnie, nie poznałem szanownego Pana!
Zrobi się.
39 000 km. Starczy
oj
ok damy radę 130000 przecież jeździł Pan Poseł w naszym interesie dla Swojego portfela
Podchodzi facet do warsztatu samochodowego.
- Czy mógłby mi pan przekręcić licznik?
- O ile chce pan zmniejszyć? - pyta mechanik.
- Nie, ja chcę zwiększyć!
- O przepraszam pana posła jaka gapa ze mnie, nie poznałem szanownego Pana!
Zrobi się.
39 000 km. Starczy
oj
ok damy radę 130000 przecież jeździł Pan Poseł w naszym interesie dla Swojego portfela
krzysio....
Ja mogę, tylko swoja gwiazdę musiałam obudzić, bo egzamin ma dzisiaj
Ja mogę, tylko swoja gwiazdę musiałam obudzić, bo egzamin ma dzisiaj
jasny gwint kiedy skonczy się ta sesja, czuję sie jakbym Ja miała nie ona
fiola ..chłopak jest twardzielem i rura wiecej nie zle
---
http://www.sfd.pl/webstero%2Fdziennik_na%C4%87pany_sportem_%3A_-t1024017.html
--
---
http://www.sfd.pl/webstero%2Fdziennik_na%C4%87pany_sportem_%3A_-t1024017.html
--
teraz zawodowcy się włączą do gry znam takich co w takiej sytułacji wysyłają najmniej za 1000 zł; i więcej też robią ci co mają kasiurę
dzisiaj obstawiałabym chyba 2-gą 40-tkędużo liczb było z 1-wszej wczoraj
tak sztuka jest trafić na jednym , u mnie ci co mają fabryczki mebli i wysyłają za dużą kasę pochwalił mi się że wysłał za 2000 zł ; i nawet trójki nie miał i nie było mu żal że tyle stracił
lewy....moim zdaniem to głupota wysyłać za tyle kasiory, no ale jak ktoś nie wie co z nią zrobić to niech wysyła
są tacy co mają nadmiar kasiory , muszę powiedzieć żeby wysyłali za 10000 zł ; będą mieli większą szanse na wygrane