Wpisy 2 260 719 – 2 260 818
31 stycznia 2015 21:54 → 31 stycznia 2015 22:30, 100 wpisów
Ale niestety, kociaszka dołączyła się do Waszego bojkotu i nic nie wysłane
EstMyWidzisz nawet koty mają dość TSa,moje kocury potargały kupony
EstaMy, bolek31
cóż liczby jak liczby jutro kolejna bitwa z TS, ale pomyślę o cyferkach jutro
znikam
Zdrapki na nadzielę : Super Lotek ludowo-francuski oraz Małą czarna i MAła Czarna z Ciachem
cóż liczby jak liczby jutro kolejna bitwa z TS, ale pomyślę o cyferkach jutro
znikam
Zdrapki na nadzielę : Super Lotek ludowo-francuski oraz Małą czarna i MAła Czarna z Ciachem
ja zasuwałem po 3 h na rowerku stacjonarnym z 135 kg... I nie mam auta... Pierdzielone leki
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Panoramix , przeczytaj co napisałam najpierw - dokładnie (ze wskazaniem na dokładnie)
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 730 000 zł
EstyMy zaraz Ci wrzucę. Te są wskazane wg danych jutrzejszego dnia w kalendarzu majów
1263,10 za 4/5 w mini
Kumulacja Lotto: 17 000 000 zł
bolek
EstyMy Twoje zdrapki na rok 2015 niestety póki co tylko te które wg TS są obecnie w sprzedaży to : Kasa na życie - Xingo - Czarna Perła. Twoją szczęśliwą zdrapką powinna też być ta nowa wypuszczana 12 lutego ( pod warunkiem, że nie zmienią terminu emisji) "Kocham Cię"
EstyMy Twoje zdrapki na rok 2015 niestety póki co tylko te które wg TS są obecnie w sprzedaży to : Kasa na życie - Xingo - Czarna Perła. Twoją szczęśliwą zdrapką powinna też być ta nowa wypuszczana 12 lutego ( pod warunkiem, że nie zmienią terminu emisji) "Kocham Cię"
roninr niestety moje metody dotyczą raczej dni gdy warto zagrać a typowane nimi liczby nie sprawdziły się więc nie tracę czasu na ich szukanie. Po prostu jak jest dobry dzień albo gram stałymi zestawami, na które wygrałam coś wiecej niż 2 zł, popełniam spontana kierując się intuicją lub po prostu puszczam chybika.
jack jak jestes albo widzisz moj wpis to moj nr telefonu 604 628 699
bolek31 bo niestety koleżanka EstaMy z racji podanej daty urodzenia jest w tym roku znakiem (kinem) Białego Psa a ten ma akurat te zdrapki przypisane. Niestety są też takie kinu które w ogole nie mają "własnej" zdrapki a jedynie takie potencjalnie szczęśliwe
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Biały pies . Wiem już dlaczego biało-czarny kot rujnuje mój.portfel
wlasnie jest problem bo nie mam jego nr a mnie nie ma w tm jestem w warszawie juz na stale i nie mam jego nowego nr a on nie ma mojego nr nowego ;p tak wyszlo wlasnie
Lotto 1/6
Lotto Plus 1/6
Ale jeszcze kupon ważny na jedno losowanie o kumulacja ładnie już 17 000 000 zł ciekawe do ilu maksymalnie urośnie może idzie koło 30 000 000 bo długo takiej nie było ? A wy jak tam ?
Lotto Plus 1/6
Ale jeszcze kupon ważny na jedno losowanie o kumulacja ładnie już 17 000 000 zł ciekawe do ilu maksymalnie urośnie może idzie koło 30 000 000 bo długo takiej nie było ? A wy jak tam ?
bolek a jaka jest Twoja data urodzenia bo mi sie wydawało że jakoś w lipcu ???
Gaja
Gaja