Wpisy 2 260 919 – 2 261 018
1 lutego 2015 07:13 → 1 lutego 2015 08:29, 100 wpisów
Krasnalka Wstawaj kto rano wstaje temu TS kasę daje
Fiolka była z ranka i m n ie nie obudziła
Fiolka była z ranka i m n ie nie obudziła
Zakładam fundacje wykorzystanych finansowo przez tsa .
Chętni do pomocy mogą stać SMS o treści pomagam przegranym koszt 1.24 z.vat
Chętni do pomocy mogą stać SMS o treści pomagam przegranym koszt 1.24 z.vat
Dziękujemy za pierwsze.smsy o i pan z.wawy oooo.poseł 5000.zł darczyńcy ma Pan mój głos.na Prezydenta ma pan jeszcze kolegów z partii proszę ich o wsparcie
Bolek witaj do fundacji brakuje mi 2 go prezesa godzisz się zobacz w takim typie to my olejem tsa fundacja nas utrzyma
P 29 klony i debili się ignoruje robie to samo z tobą nie pisz do mni i o mnie bo obelgami cię obstawie Wawelu ok.
Julian nigdy więcej tak nie pisz to grozi odbiciem ci twojej mordki i po co świat jest mały .aby już taki mądry z Wawy i popłakał a namiary na ciebie nie problem aj pi pokaże także uważaj.
powiedziałem, pisz po polsku... jeśli nie potrafisz, weź tłumacza..
Może ta dyskusja poszła.za.daleko obrażamy się.niepotrzebnie o muj sen a taki był.
chmmmmmmmm... a jednak posiadasz jakieś szare komórki, pozdrawiam i 3mam kciuki za Twoje powodzenia
kurna belans nie było mnie tydzien i już sie kłócą...panów grega i p29 prosze nie zasmiecac obróbki
mam grype i prosze mnie nie wkurzac bo wiecie co potrafi zła kobitka...
ech.... z człowiekiem zawsze się dogadasz, a z burakiem ... jak widać powyżej... i powiedz mi, jak córka się na te forum zapatruje (wyimaginowana)
Isla zdrówka i nie denerwuj się
p29 to uj i wikerwia każdego debil.
p29 to uj i wikerwia każdego debil.
widze ze p29 to niezły przyjemniaczek a taka ma ładne cyferki nigdy bym nie podejrzewała...
jackwarku chodż
widze ze gerdi się roszalała cza sie wziąć do roboty...
hahahahaha, greg startuj, to może do poniedziałku wylądujesz w Krakowie hahahahaha
greguniu a coście ostatnio wygrali z Aneczką???
jackwarku nie ma sprawy...
Isla nie gram od momentu emaila do Pasko od tsa gram w euro Milions ze szwagrem w UK w piątek mieliśmy 3 około.8 funtów.
Greg nie wiem o co biega nie było mnie tu troche a co???
krasnalko żyjesz?
Greg ja pytam o Pasko co za meil???
Pasko dostał od prawnika TSa @ by zaprzestał transmisji , podawania wyników , używania nazw gier , jednym słowem zosatawił tylko chat
krasnalka , zagoń chłopów do garów
powiedz że teraz taka moda
tylko by zupa nie była za słona
albo zróbcie obiad na mieście
powiedz że teraz taka moda
tylko by zupa nie była za słona
albo zróbcie obiad na mieście
P29 wszyscy cie olewa ją na Mp pomyśl zanim ktoś pierwszy obrazisz.
Krasnalek podejdź do męża jak człowiek z.sek...em i obiadek masz gotowy
w życi to mam kto, co o mnie, ale chamstwa nie znoszę i tępić będę..............