Wpisy 2 244 105 – 2 244 204
11 stycznia 2015 17:24 → 11 stycznia 2015 19:39, 100 wpisów
no chyba się będziecie klucis i te trzy palce jak kargul z pawlakiem o miedze
Tak na moje oko ani Niemieca ani Ruskie ani Jankesa nie trza się tak bać jak tych naszych niedorobionych polityków. Z ich stronY największe niebezpieczeństwo. Bo jeszcze trochę tak kreatywnie porządzą to następne pokolenie jedyne co dostanie to pakiet " ch..j dupa i kamieni kupa"
dzisiaj mnie policja zatrzymała zarobiłem 100zł
jakiś piesek przyleciał pod radiowóz i się przygląda a ja do władzy pacz pan jakiś piesek się przyklątał
jakiś piesek przyleciał pod radiowóz i się przygląda a ja do władzy pacz pan jakiś piesek się przyklątał
J-23 i za to ci dali mandat ?
Mogli dać za to, bo są bardzo wrażliwi
J-23 to wzorowo
ja wjechałam facetowi na wąs od trojkata i zabrali mi 6 punktow karnych za spowodowanie zagrozenia na drodze i 50zł
Jot23>> a o co miało chodzić
Pirat drogowy jesteś O 30 prawie przekroczone
Masz szczęście że na mnie nie trafileś.
Pirat drogowy jesteś O 30 prawie przekroczone
Masz szczęście że na mnie nie trafileś.
dajcie mi te 8-10 pewniakow bo jak nie to w czw bede musial leciec do uk na roboty a komu sie chce robic
no to na A to jedynie AAA AAA AKUMULATOR do głowy mi przychodzi
A mnie że przy 160 głowa kierowcy sie na lewo odchyla.Kogo weozisz na fotelu pasażera?
Siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak tam grają u was WOŚP bo u nas przed kościołem zbierali do dałem 5 zł a co tam i dostałem serduszko ale przy przyklejaniu wiatr je porwał na moje pole. To potem jeszcze jedno wziąłem ale włożyłem złotówkę powiedziałem pani którą znam sąsiadkę i dała mi trzy nawet a w podstawówce obok mnie były jakieś występy i ciasto sprzedawali ale nie byłem. Ale może coś kupie z aukcji WOŚP jeszcze aby pomóc dzieciom i starszym ?
Daliście na WOŚP pieniądze i co myślicie o całej organizacji ?
i tak wszystko idzie do jednej puli a potem następuje zwolnienie blokady
ja w piątek 100 zarobiłem i 4pk ale należało sie choć słyszałem na radio ,ale pośpiech to przy łapanie pchła
problem inny,że jechać autem co ma 180 km 50 /h to męczarnia kierowcy i auta
Ja na Orkiestrę może jeszcze kiedyś dam. Ale dyrygent musi się zmienić.
Bo ten co jest to kilka lat temu batutę na grabie zamienił.
Bo ten co jest to kilka lat temu batutę na grabie zamienił.