Wpisy 2 234 611 – 2 234 710
2 stycznia 2015 19:43 → 2 stycznia 2015 21:40, 100 wpisów
zatypuj w np nini 1'2'3'4'5'6'7'8'9'10'11'12'co losowanie hociosz tyle a jak trafisz to wżyciu są piękne tylko chwile '''''''''i nie wieszaj się jak trafisz 5\5 lub 6\6 lub ekstra pensje
Ale jak wygrasz to 10 procent dla mnie
marek33,chyba ja też się zabawię w realną wygraną w tym roku 2015
witam
a jak wygrasz to 10% na wygrane w typowaniach za miesiąc x
pasko typuj znami kto jest zaaaaaaaaa
jestem za
jeżeli trafi się jakies liczby w multipasko to można cos wygrac?
15,16,24,25,34,35,56
jestem zaaaaaa
Brian
Widziałeś jeszcze nic nie wygrał a już chce 10%dobry jest
Widziałeś jeszcze nic nie wygrał a już chce 10%dobry jest
tak można czytoj regulamin
Podaje liczby na sobote na Duzy Lotek:Liczby 2,10,19,43,44,45 byly teraz wylosowane a dla nich beda podpozadkowane liczby dla 2 bedzie liczba 11 dla liczby 10 bedzie liczba 30 dla 19 31 dla 43 liczba 42 ,dla 44 43 i dla 45 liczba 47 .Jak to zrobilem matematecznie wyliczone.Zycze powodzenia
chudybyk24: jest liga typujących.to pasko typuj jak wygrasz raz na około 450 miesięcy 1 nagrode zdobędziewsz ty raz na około 450 miesięcy
pasko nic ci się nie stanie typuj
Analizator
Jest to zdarzenie losowe matematyka nic nie ma wspólnego
trafia się ale jak ślepa kura ziarno
Jest to zdarzenie losowe matematyka nic nie ma wspólnego
trafia się ale jak ślepa kura ziarno
Tam gdzie wchodza duze pieniadzie jest kontrolowane przez niezalezny zespol z poza granic naszego kraju
pasko ole ole ole typuj razem znami jak trafisz masz psesrane boś nie zagrałeś totalizatora TYPUJ RAZEM ZNAMI wszczyscy polacy to jedna rodzina
głupoty to piszesz ty??? PASKO TYPUJ RAZEM ZNAMI W TYPOWANIACH
jaki gamonion przeciesz ma strone ALE NIE TYPUJE w typowaniach
zbigniew g ..pasko ma tam typowane jak małe dziecko łatwo kreśleć 1,2 ...nie wiecej zobacz profil
zatypowołek przed chwilą
krasnal ..i no obudz wuje74 i ja zrobie foto i nic wecej i dziidaa
Poniosłem dzisiaj porażkę!! kto się cieszy ? przyznać się bez łomotu.
zbigniew g o co ci chodzi z tą fotką w profilu że 2/5 w ep czy czegoś nie dowidzę
tak dla jaj

w takim razie to ja powinienem wszystkie kupony wrzucać
hej krasnalko
krasnalek
ja tylko bawie sie w typowanie
a garm TYLKO TYLKO TYLKO w EP
poza bukami
ja tylko bawie sie w typowanie
a garm TYLKO TYLKO TYLKO w EP
poza bukami
Krasnalka chciałbym żebyś wygrała tyle co ja przegrałem (odkąd gram) a było tego siana trochę.
i juz tego nie ma w moich stronach dawno nie widziałam nikogo z kijem (tek to się chyba mówi )
krasnalek-nie ma a szkoda że ta dyscyplina nie jest popularna w Polsce
jackwar
ok jutro będę tylko po łyżwy do piwnicy skoczę i już siadam na rower
ok jutro będę tylko po łyżwy do piwnicy skoczę i już siadam na rower
torsan jest ale jak otwarte to jest bardzo ciasno bo małe i ludzi dużo
kilka lat temu jeszcze było na rynku miasto organizowało
kilka lat temu jeszcze było na rynku miasto organizowało
A co to islandorki nie ma? Ciasto juz chyba upiekła
jawne oszustwo w skokach
http://sport.wp.pl/kat,1839,title,Wielkie-oszustwo-w-skokach-narciarskich-Znany-trener-oskarza,wid,17150277,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,1839,title,Wielkie-oszustwo-w-skokach-narciarskich-Znany-trener-oskarza,wid,17150277,wiadomosc.html
Tyle czasu?
w kolekturze, w której gram, przyszedł gościu pochwalić się, że 5 w dużego trafił i jeździł odbierać do Lublina nie lubię się chwalić, ale też bym się z chęcią pochwalił
ja miałam najwieksza wygrana w DL 2 piatki i 6 czwórek bo zagrałam systemem....a poza tym juz NIC
a jaka ładna piateczka była, ponad 7 tys.....przydałoby się
na 7 liczb, tak
też grałem na 7 liczb, ale dupa w kwiatach. tzn. potem weszło nawet czwórką, ale już nie było puszczone
wtedy jak trafiłam te piatki to puściłam sestemem mini lotka i trafiłam 6 czwórek i 24 trójki....i znów odebrałam sporo. Poszłam do sklepu i za tą cała wygraną w mini nakupowałam sobie ciuchów, o jakich marzyłam. Ale to było tylko raz......
Nie tomek, wszystko trafiłam na chubił trafił...
u mnie z 70 na/h i pada...