Wpisy 2 234 511 – 2 234 610
2 stycznia 2015 17:57 → 2 stycznia 2015 19:43, 100 wpisów
zgrywus a ty taki dżentelmen i nie domyslisz się co by mi pomóc...
no wiesz isia jak już te drzwi Tobie by nie były potrzebne to mogę je wziąć do siebie na rozpałkę
ty zgrywus zamiast siedzieć tu cały dzień (nie wiem kiedy masz czasz ójść do kibla,pewnie masz butelkę pod biurkiem) to se narąb a nie czekasz na manne z nieba...
zgrywus ..mówisz i masz kto zle typuje ..a ty a ty mistrzu NR 1
Nie się,i debata tu jest potrzebnai TS wypłaca za nasze trafienia
zgrywuś ...twój profil masz pusto zadne typowania ..ale ty nie mozesz tu pokonać nr 1 ty nie bedzie
Mm 2,80, 63, 43, 48, 18, 25, 12, 55, 75
parki
18,19,
25,26
32,33,
06,07,
62,63
4,05
30,31
55,56
trójka
70 71,72
parki
18,19,
25,26
32,33,
06,07,
62,63
4,05
30,31
55,56
trójka
70 71,72
Emeryt
Sprawdzam twój system narazie na sucho
ostatnio przegrałem 2z
Sprawdzam twój system narazie na sucho
ostatnio przegrałem 2z
Emeryt
Zobacz w moim profilu napisałeś to go może dla żartów
ale ja go testuje
Zobacz w moim profilu napisałeś to go może dla żartów
ale ja go testuje
chodzi ci o ten z 5.12 ????
ale robisz tylko symulację ???
ale czy to opłacalne ?
wygrana 3/5
a koszt ???
ale robisz tylko symulację ???
ale czy to opłacalne ?
wygrana 3/5
a koszt ???
marku marku przecież już mówiłem odnośnie tego systemu, ale jeśli lubisz testować to nic na to nie poradzę
Brjan: a może gdzieś źle poszło? W adresie był nr skrytki pocztowej.
Brjan: odpowiadaj poważnie, bo chcę wiedzieć o co biega. Emaile do Ciebie nie dochodzą, tutaj nie sposób też się dogadać.
wspominałeś coś że kupon na 10 losowań nie doszedł do Ciebie i nie wiem czy jest to aktualne.
Juz się dobrali oszuści do mojej @,to zagramy wabank Jełopy,nic a nic się was nie boję kaloszaki
Brjan
Będę w delikatesach kupię kartę do telefonu podam ci ten numer
bo mojego stałego ci nie podam
Będę w delikatesach kupię kartę do telefonu podam ci ten numer
bo mojego stałego ci nie podam
Brjan: tak zawsze zwykłym i zawsze dochodzi... wygranych jest już ponad 100 osób z tej strony.
Pasko , ja ci wierzę
nie takie cuda na Poczcie się zdarzają , zwłaszcza jak się ma skrytkę
nie takie cuda na Poczcie się zdarzają , zwłaszcza jak się ma skrytkę
Brjan: proponowałem Ci również przelew na konto na 40 zł ale nie wyraziłeś aprobaty, więc standardowo poszło pocztą. Jeśli nie dojdzie to będziesz pierwszą osobą w historii ligi (30 miesięcy)
Brjan: skan jest, liczby są ... podałem CI je również mailowo przed pierwszym losowaniem. Nie zależy Ci bo nie było wygranej do tej pory? A jak padnie jakaś wyższa wygrana to może Ci jednak zacząć zależeć... a fakty są takie, że ja tego kuponu nie mam i gdzieś tam jest ... więc jak padnie szóstka to cała poczta stanie na głowie, jeśli mówisz prawdę że nie dojdzie.
Pasko jak masz skana to można chyba zablokować ten kupon i zgłosić jego kradzież ?
dziękuję Ci św Mikołaju, a ten rowerek, to widocznie te
z poczty zajumały
z poczty zajumały
Pasko Skan tego kuponu mam na kompie,zrobiłem kopie i przenniosłem do ...
może jednak dojdzie z dużym opóźnieniem. A jak tak będzie to zobaczysz datę stempla pocztowego i że mówię jak jest. Może przez okres świąteczny się zaplątał gdzieś.
Cześć
Pasko Już ci pisałem,ze pieniądze mam to czy będą te liczby wylosowane czy nie,nie zależy mi na tym.
Ja mam to co chciałem,tylko życia mi trzeba ,bo ono takie krótkie jest
8,11,13,34,38 na mini
1,2,17,24,29,45,49,74 na multi
1,2,17,24,29,45,49,74 na multi
U mnie gracz w Częstochowie przy Kwadratach kupił 4 grudnia 2014
Lotto Plus na 3 zakłady z plusem z automatu i traił plusa 6/6,do tej pory nie odebrał
Lotto Plus na 3 zakłady z plusem z automatu i traił plusa 6/6,do tej pory nie odebrał
pasko typuj w typowaniach prosimy cie a jak trafisz NIE WIESZAJ SIE jak trafisz w typowaniach to tylko typowanie
mam takie pytanie, potrzebuje pliku takiego jak
1,2,3,4,5 i tak az do 42 w mini lotka wiem ze tego jest dużo bo to ponad 850 tysięcy takich ciagow
1,2,3,4,6
13,14,15,16,17
39,40,41,42,43
1,2,3,4,5 i tak az do 42 w mini lotka wiem ze tego jest dużo bo to ponad 850 tysięcy takich ciagow
1,2,3,4,6
13,14,15,16,17
39,40,41,42,43
sorki do 42
kto chce by pasko typował w typowaniach ręka w góre
nic mu sie nie stanie jak trafi
Wiem,że są złodzieje na poczcie,ale załóżmy,że padnie 6/6 w Lotto Plus, to Pasko jako wysyłający i ja odbiorca z gardła złodziejowi pocztowemu ten kupon wyrwiemy
pasko typuj znami a jak trafisz nie wieszaj się prosimy cie typuj w typowaniach MOŻE WYGRASZ W TYPOWANIACH
a jak trafisz nie wieszaj się ale typuj w typowaniach PROSIMY CIĘ
zbigniew g: ale to nie ma sobie co dobierać do głowy. W ten sposób myśląc, to jak padnie 1,2,3,4,5,6, to wszyscy co nie puścili się powieszą ... bo na pewno nie raz mieli te typy w głowie
zbigniew g: ale skoro już tak myśleć, to w sumie daje to przede wszystkim dużo radości ile się mogło przegrać, a się nie grało... bo dla większości tak to będzie wyglądać
2 234 605..pasko ..byłeś mały i do duzy nic nie chce wyskoczy 1,2,3,4,5,6 ...
Witam wszystkich !Wszystkiego najlepszego w tym Nowym 2015 roku,zycze wielkich wygranych moze uda mi sie cos tu wytypowac .