Wpisy 2 231 918 – 2 232 017
30 grudnia 2014 20:08 → 30 grudnia 2014 21:39, 100 wpisów
Neptun >>> jak na wiecznie pijanego trzeżwiej myślisz i piszesz niż wielu tutaj.
Także raczej nie do końca Ci w te wierzę.
Także raczej nie do końca Ci w te wierzę.
Cała ta rzeczywistość, cały ten real
I Wy i ja z naszymi wypocinami
Utwierdzacie mnie w przekonaniu,
Że na trzeźwo tego przeżyć nie można
I Wy i ja z naszymi wypocinami
Utwierdzacie mnie w przekonaniu,
Że na trzeźwo tego przeżyć nie można
biedronka to są porzadne sklepy z dobra jakoscia towaru dla ludzi ktorzy nie lubia przeplacac
Neptun a propos w jednej z książek Berenta jest taka kwestia: "piję bo jestem za wrazliwy na ten świat.."
gaja
Neptun>> jako były kumam.
Ale jednak teraz wolę poobserwować to na trzeźwo.
Mnie i tak czasami się chce stąd wiać a jakbym co przywalił to może bym się obudził w Paryżu ale jakim Pasewalku.
Ale jednak teraz wolę poobserwować to na trzeźwo.
Mnie i tak czasami się chce stąd wiać a jakbym co przywalił to może bym się obudził w Paryżu ale jakim Pasewalku.
Monet
Trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo
Każdy sam wybiera swoją drogę
Podobno
Trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo
Każdy sam wybiera swoją drogę
Podobno
>>>>>AlbinLotto
Tak,tylko,ze w Biedronce masz slabiutki wybor towarow...w takim REAL czy TESCO jest np.20 rodzajow sera czy kielbasy a takze innych artykulow.W Biedrze masz taki wybor:albo kupujesz to co masz na kilku polkach...,albo wychodzisz ze sklepu z niczym.Nie wszyscy lubia jesc codziennie to samo
Tak,tylko,ze w Biedronce masz slabiutki wybor towarow...w takim REAL czy TESCO jest np.20 rodzajow sera czy kielbasy a takze innych artykulow.W Biedrze masz taki wybor:albo kupujesz to co masz na kilku polkach...,albo wychodzisz ze sklepu z niczym.Nie wszyscy lubia jesc codziennie to samo
69daro realów juz nie ma
69daro to co kupuje dla mnie w biedronce wystarcza po wiekszy wybor wybieram sie do kauflandu
Czasami otoczenie i pewne sytuacje wymuszają nasze zachowania
I obojętnie jak byś się nie starał i tak nie wychodzi po Twojej myśli
Życie
Jednemu złoto drugiemu błoto
I obojętnie jak byś się nie starał i tak nie wychodzi po Twojej myśli
Życie
Jednemu złoto drugiemu błoto
2 231 932. AlbinLotto 2014-12-30
69daro realów juz nie ma
Jak to nie ma?
69daro realów juz nie ma
Jak to nie ma?
Monet
Obecnie firma posiada w Polsce 54 hipermarkety, jednak pod koniec roku 2012 zostały one sprzedane grupie Auchan (wraz z 37 innymi sklepami Real w Europie Wschodniej)[1]. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zgodził się na przejęcie hipermarketów Real przez Auchan.
Obecnie firma posiada w Polsce 54 hipermarkety, jednak pod koniec roku 2012 zostały one sprzedane grupie Auchan (wraz z 37 innymi sklepami Real w Europie Wschodniej)[1]. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zgodził się na przejęcie hipermarketów Real przez Auchan.
Dzięki.Nic nie wiedziałem.
Dla mnie to lepiej. Auchan to jedyny supermarket do którego wchodzę.
Dla mnie to lepiej. Auchan to jedyny supermarket do którego wchodzę.
>>>>>AlbinLotto
Faktycznie,pewnie kwestia podatkow znow dala o sobie znac.Dziala sobie taki sklep kilka lat,ma w umowie zapis o zniesieniu z oplat dla panstwa a gdy zbliza sie koncowy termin..... zmienia nazwei znow robi w wala Polske,zwykly przekret,jakich wiele w tym chorym kraju.
Faktycznie,pewnie kwestia podatkow znow dala o sobie znac.Dziala sobie taki sklep kilka lat,ma w umowie zapis o zniesieniu z oplat dla panstwa a gdy zbliza sie koncowy termin..... zmienia nazwei znow robi w wala Polske,zwykly przekret,jakich wiele w tym chorym kraju.
muszę jeszcze cos przekazac:
Real Madryt-AC MILAN 2:4
dziękuje za uwagę
p.s.pozdrawiam kibiców Królewskich
Real Madryt-AC MILAN 2:4
dziękuje za uwagę
p.s.pozdrawiam kibiców Królewskich
Neptun
Wpuszczają. Ale od razu osobistego ochroniarza przydzielają i pałęta się taki za mną po całym sklepie także trudno coś skręcić.
Wpuszczają. Ale od razu osobistego ochroniarza przydzielają i pałęta się taki za mną po całym sklepie także trudno coś skręcić.
A ja myślał, że fotka na ścianie wisi
Tych klientów nie obsługujemy
Tych klientów nie obsługujemy
Cześć obecnym
hej gaja
Pozwoliłem sobie na zakup,kuponu Mini Lotto za 1,25 zł 12,18,23,29,35
Brjannie do końca masz rację bo zauważ gdyby każdy z nas wysłał po jednym kuponie ile to jest dla nich milionów
Jackwar dotarłeś do sedna
Wygrałeś pięć darmowych wpisów na chacie
Wygrałeś pięć darmowych wpisów na chacie
dzisiejsze wpłaty w kolekturach przekazane zostają na służbę zdrowia
neptun , nie bądź taki
co ci szkodzi ?
to tylko 2 zdrowaśki
dam ci trochę kasy
co ci szkodzi ?
to tylko 2 zdrowaśki
dam ci trochę kasy
Jackwar