Wpisy 2 231 818 – 2 231 917
30 grudnia 2014 18:36 → 30 grudnia 2014 20:06, 100 wpisów
jak bym trafił duzego 3jke to bym miał 24 zł ..... jak bym zonaty po kilku latach powiedziałbym żonie co byś zrobiła jak bym trafił w totolotka WZIELABYM POŁOWE I BYM ODESZŁA to masz tu 12 zł i SPADAJJJJJJ
Brjan...
.........................................
.........................................
hojny
...............................
...............................
marek 33 W ankiecie badań: COBP przeprowadzanym na ulicy wpisałem
mam w tygodni taki dzień,ze od rana do wieczora mam chęć na seks,ankieterka zrobiłaa
mam w tygodni taki dzień,ze od rana do wieczora mam chęć na seks,ankieterka zrobiłaa
najpierw wyprowadzę Ciebie z błędu bo przedstawiony system wcale nie napisał emeryt
system zwraca się dopiero przy trafieniu 7 liczb czyli połowy więc nie jest wart większej uwagi
Zimno:
Białystok: -12.
Lublin: -13.
..................................
Białystok: -12.
Lublin: -13.
..................................
krasnalek byłem u mojej babci pietro niżej powiedz mi 3 cyfry od 1 do 80 powiedziała 18 59 43 ale grać nie ide
w końcu mam dostęp do kompa (córcia odeszła od bajki i poszła na sanki) i w końcu można normalnie pisać... A nie na jakimś popie..nym telefonie
Wn- nie posłuchałem wczoraj córy co do liczb, które mi pokazywała paluszkiem jak kreśliłem i nie posłuchałem też Ciebie- podawałeś liczbę 10
Krasnalko- mam nadzieję, że się nie obrazisz.
Nie wiem, czy Ci napisać. Czy się przyznać
Nie wiem, czy Ci napisać. Czy się przyznać
Wykorzystałem dwa z Twoich trzech zestawów...
Na moje oko- bardzo fajne liczby na ten czas...
Na moje oko- bardzo fajne liczby na ten czas...
Dziś na 14-tą nic nie wysłałem... I dobrze, bo skreśliłem tylko jeden zakład i gdybym wysłał miałbym AŻ 1/10
Małe uzupełnienie:
Liczby z Testu mogą się opóżnić o 1 lub 2 losowania...
..............................................
Liczby z Testu mogą się opóżnić o 1 lub 2 losowania...
Krasna- a Ty wysłałaś ten swój zestaw z fotki na zdjęciu profilowym? Pisałaś przedtem, że wyślesz
Nie żyje Marian Jurczyk.
Miał 70 lat.
.............................................
Miał 70 lat.
.............................................
tirarira tak ale jutro bo mi się nie chce wychodzić Powodzenia
Jutro podam Test na..."Ekstra Przekręt".
U mnie przedwiośnie, tylko ... -12.
Może być.. .
Może być.. .
Trzeciej linijki z Twojego pukonu nie wysłałem tylko przez liczbę 75- coś mi się nie spodobała...
Pewnie dziś ją wylosują jak znam swoje zezowate szczęście
Pewnie dziś ją wylosują jak znam swoje zezowate szczęście
Krasnalka...
Jutro będzie już cieplej...
......................................
Jutro będzie już cieplej...
......................................
Ładnie pocieszają w Radiowej Jedynce:
" w nocy lokalne spadki temperatury do nawet -20 ".
......................................................
" w nocy lokalne spadki temperatury do nawet -20 ".
......................................................
Przerwa...
Idę pobuszować do ...Korna.
Idę pobuszować do ...Korna.
Ciekaw jestem, czy będzie w mm liczba 55.
Jak prosiłem córę, żeby mi dziś pokazała paluszkiem, to uparcie na to pokazywała i mówiła: "pięcie! dwie pięcie!"
Jak prosiłem córę, żeby mi dziś pokazała paluszkiem, to uparcie na to pokazywała i mówiła: "pięcie! dwie pięcie!"
Mm 15, 28, 62, 13, 55, 48, 59, 75, 23, 62 parki
45,46,
62,63
08,09,
4,05
30,31
22,23
55,56,
trójka
70 71,72
45,46,
62,63
08,09,
4,05
30,31
22,23
55,56,
trójka
70 71,72
Dobra- nikt nie pisze, to ja też uciekam- córcia z sanek wróciła... Teraz będziemy z plasteliny lepić
Marian Jurczyk, związkowiec i polityk, działacz opozycji w okresie PRL, senator IV kadencji, a także dwukrotny prezydent Szczecina. Miał 79 lat.
krasnalek
wyobrażasz sobie
nauczyciela wf majacego 67 lat
i robiącego przewrót w tył, w przód na materacu
stanie na rękach
jako pokaz ćwiczenia dla nauczenia w szkole podstawowej ?
wyobrażasz sobie
nauczyciela wf majacego 67 lat
i robiącego przewrót w tył, w przód na materacu
stanie na rękach
jako pokaz ćwiczenia dla nauczenia w szkole podstawowej ?
właśnie dostałam od Mikołaja prezent na gwiazdkę kuponik na DL na dziś
ostatnio jak dostałam od tego Mikołaja kuponik to było prawie 500zł
2 231 876. emeryt 2014-12-30 (19:17)
Marian Jurczyk, związkowiec i polityk, działacz opozycji w okresie PRL, senator IV kadencji, a także dwukrotny prezydent Szczecina. Miał 79 lat.
Jest i inna strona medalu.
Współpracownik SB o kryptonimie "Święty" za pieniądze denuncjował związkowców.
Prezydentem został tylko dzięki działaniom i protekcji tzw "układu"
byłych mocodawców którzy przy pomocy jego prezydentury robili spokojne swoje geszefty w Szczecinie.
A jego rządy to popis niekompetencji a mieście to pasmo porażek i bardzo niekorzystnych dla miasta decyzji.
Ale świeć mu tam Panie...
Jest i inna strona medalu.
Współpracownik SB o kryptonimie "Święty" za pieniądze denuncjował związkowców.
Prezydentem został tylko dzięki działaniom i protekcji tzw "układu"
byłych mocodawców którzy przy pomocy jego prezydentury robili spokojne swoje geszefty w Szczecinie.
A jego rządy to popis niekompetencji a mieście to pasmo porażek i bardzo niekorzystnych dla miasta decyzji.
Ale świeć mu tam Panie...
dla wszystkich
Nie wiem czy wszyscy obecni na ta chwile, na tym forum zdaja sobie sprawe,ze wiek emerytalny +67 to NIE jest ostatnie slowo rzadzacych tym krajem.Z uwagi na spadek ilosci urodzen i masowy wyjazd z kraju mlodych ,ktorzy mieli byc w przyszlosci platnikami skladek na aktualnych emerytow jedynym rozwiazaniem dla bankrutujacego ZUS-u bedzie...... kolejne podwyzszanie wieku w ktorym ludzie beda mogli przejsc na emeryture/w domysle,chodzi o to,zeby jak najmniej osob dozylo tej chwili/.Taki plan ma ekipa rzadzaca.
Nie wiem czy wszyscy obecni na ta chwile, na tym forum zdaja sobie sprawe,ze wiek emerytalny +67 to NIE jest ostatnie slowo rzadzacych tym krajem.Z uwagi na spadek ilosci urodzen i masowy wyjazd z kraju mlodych ,ktorzy mieli byc w przyszlosci platnikami skladek na aktualnych emerytow jedynym rozwiazaniem dla bankrutujacego ZUS-u bedzie...... kolejne podwyzszanie wieku w ktorym ludzie beda mogli przejsc na emeryture/w domysle,chodzi o to,zeby jak najmniej osob dozylo tej chwili/.Taki plan ma ekipa rzadzaca.
Emeryt
Kobiety w każdym wieku są atrakcyjne,
Pod warunkiem że dbają o siebie i higienę
Kobiety w każdym wieku są atrakcyjne,
Pod warunkiem że dbają o siebie i higienę
M
bez urazy
ktoś tu napisał, że mial 70 lat
przeczytałem że 79
i NIC WIĘCEJ na myśli nie miałem
na pewno wiewsz więcej bo to twój teren, a mnie on tyle co zeszłoroczny śnieg w Hiszpanii
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1016539,title,Marian-Jurczyk-nie-zyje,wid,17144057,wiadomosc.html
bez urazy
ktoś tu napisał, że mial 70 lat
przeczytałem że 79
i NIC WIĘCEJ na myśli nie miałem
na pewno wiewsz więcej bo to twój teren, a mnie on tyle co zeszłoroczny śnieg w Hiszpanii
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1016539,title,Marian-Jurczyk-nie-zyje,wid,17144057,wiadomosc.html
neptun
chyba masz rację
bo mojemu dziadkowi
teraz też wszystkie się podobają
bez względu na wiek
chyba masz rację
bo mojemu dziadkowi
teraz też wszystkie się podobają
bez względu na wiek
>>>>>>neptun
Owszem,moga byc atrakcyjne.........,ale na takiej zasadzie:70-letnia babcia dla +70 dziadka.Innej opcji NIE ma
Owszem,moga byc atrakcyjne.........,ale na takiej zasadzie:70-letnia babcia dla +70 dziadka.Innej opcji NIE ma
nie wiem dlaczego wyjazdy młodych za granicę to za każdym razem wielka kłótnia i pierwszy problem pomiędzy politykami partiami ????
przecież tym bardziej młodzi wiedzą i każdy z nas i starszych też którzy kończyli chociażby szkołę podstawową
wiedzą że tam zarabiają 4 razy więcej
i czy to tak trudno zrozumieć ???
przecież obojętnie jaka partia będzie rządzić mimo,że znalazłaby pracę dla wielu
to nie zapewni zarobków 4 razy wiekszych niż na zachodzie
i nie jest to kwestia bezrobocia którą partie zarzucają sobie
tylko kwestia zarobków jak wyżej
NIKT NIKOMU NIE DA WIĘCEJ
problemem jest wyzysk przez przedsiębiorców i przez nich płacę !!!!!!!!!
czy państwo zatrudnia w poszczególnych zakładach pracy i państwo płaci im, czy pracodawcy z którymi pracujący podpisują umowy
przecież tym bardziej młodzi wiedzą i każdy z nas i starszych też którzy kończyli chociażby szkołę podstawową
wiedzą że tam zarabiają 4 razy więcej
i czy to tak trudno zrozumieć ???
przecież obojętnie jaka partia będzie rządzić mimo,że znalazłaby pracę dla wielu
to nie zapewni zarobków 4 razy wiekszych niż na zachodzie
i nie jest to kwestia bezrobocia którą partie zarzucają sobie
tylko kwestia zarobków jak wyżej
NIKT NIKOMU NIE DA WIĘCEJ
problemem jest wyzysk przez przedsiębiorców i przez nich płacę !!!!!!!!!
czy państwo zatrudnia w poszczególnych zakładach pracy i państwo płaci im, czy pracodawcy z którymi pracujący podpisują umowy
krasnalek
jak Smoleń powiedział
oooooooooooooooooooooooooo
a może i więcej
jak Smoleń powiedział
oooooooooooooooooooooooooo
a może i więcej
z jednego sanatorium wychodzą dwaj dziadkowie trzęsący się, na oko obaj około 90-tki
wchodzący pyta się ich
- jak tam babki ? są ?
- jeden z tych na oko 90 - no wiesz same gówniary po 70-tce
autentyczny przyklad znajoma mi opowiadała
miejsce Rolnik w Nałęczowie
wchodzący pyta się ich
- jak tam babki ? są ?
- jeden z tych na oko 90 - no wiesz same gówniary po 70-tce
autentyczny przyklad znajoma mi opowiadała
miejsce Rolnik w Nałęczowie
-Ależ panie dyrektorze, przecież obiecał mi pan podwyżkę. Pracuję tak sumiennie...
-Obiecałem, że dam podwyżkę, jeżeli będę z pana zadowolony.
-A nie jest pan ???
-Jak mogę być zadowolony, jeśli upomina się pan o podwyżkę?!
-Obiecałem, że dam podwyżkę, jeżeli będę z pana zadowolony.
-A nie jest pan ???
-Jak mogę być zadowolony, jeśli upomina się pan o podwyżkę?!
>>>>>>krasnalek
Dokladnie
W dzisiejszych czasach kasa jednoznacznie okresla dana jednostke.Osoba nadajaca sie do jakiegokolwiek zwiazku/w domysle-mezczyzna/ MUSI sie wykazac,ze bedzie w stanie utrzymac swoja rodzine na jakims sensownym poziomie.A normalne zycie to:bezproblemowa splata kredytu mieszkaniowego,posiadanie jakiegos w miare nowego samochodu,zakupy w normalnych sklepach/biedronko-podobne odpadaja],konkretne ciuchy[np.normalne buty a nie jakies wytarte adidaski],rozrywki typu:kino,kawiarnia,restauracja,wczasy.....Jesli mezczyzna jest w stanie zyc w/g tego schematu[przy malej pomocy zony],to moze sie wymieniac obraczkami,jesli nie to powinien sobie dac spokoj z zeniaczka i pozostac kawalerem,gdyz pozniejsze zycie na zasadzie oszczedzanie/dziadowanie to jakies nieporozumienie
Dokladnie
W dzisiejszych czasach kasa jednoznacznie okresla dana jednostke.Osoba nadajaca sie do jakiegokolwiek zwiazku/w domysle-mezczyzna/ MUSI sie wykazac,ze bedzie w stanie utrzymac swoja rodzine na jakims sensownym poziomie.A normalne zycie to:bezproblemowa splata kredytu mieszkaniowego,posiadanie jakiegos w miare nowego samochodu,zakupy w normalnych sklepach/biedronko-podobne odpadaja],konkretne ciuchy[np.normalne buty a nie jakies wytarte adidaski],rozrywki typu:kino,kawiarnia,restauracja,wczasy.....Jesli mezczyzna jest w stanie zyc w/g tego schematu[przy malej pomocy zony],to moze sie wymieniac obraczkami,jesli nie to powinien sobie dac spokoj z zeniaczka i pozostac kawalerem,gdyz pozniejsze zycie na zasadzie oszczedzanie/dziadowanie to jakies nieporozumienie
Dyrektor przyjmuje do pracy nową sekretarkę:
- I twierdzi pani, że nie odstraszyła pani informacja w ogłoszeniu, że mam długi?
- Prawdę mówiąc - odpowiada lekko się rumieniąc - właściwie mnie to zachęciło.
- I twierdzi pani, że nie odstraszyła pani informacja w ogłoszeniu, że mam długi?
- Prawdę mówiąc - odpowiada lekko się rumieniąc - właściwie mnie to zachęciło.
o pojęciu ????
a co to takiego ???
czy miało być pojęcie o czymś ???
a co to takiego ???
czy miało być pojęcie o czymś ???