Wpisy 2 225 053 – 2 225 152
23 grudnia 2014 08:51 → 23 grudnia 2014 13:13, 100 wpisów
Gracz z miejscowości Knurów wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Oborniki wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/polacy-nie-odbieraja-wygranych-w-lotto/rncz5
Witam jedna dobra rada chcesz wygrać to NIE GRAJ!!!PRZEGRASZ TO CO MASZ!!Moje pytanie czy zna ktoś z was znajomego z rodziny milionera z wygranej w lotto???Jeśli tak to gratuluje i Pozdrawiam
Jak nie chcesz stracić to nie graj- tak powinno być poprawniej i z sensem. Milionera to może nie ale kilka złotych wpadło w kieszeń.
Kilka złotych ja też wygrałemnie wspomnę ile przegrałem przykład:Mój Tato gra od roku 1962 w TZW DUŻY LOTEK i też nie przegapił ani jedno losowania pełny kupon 6-liczbami stałe liczby (co ma udokumentowane)i trafił 7 razy 5z6 ale jest uparty i gra dalej.Ile lat trzeba grać aby wpadła kombinacja liczb 6z6??
sprawdz tu czy taka kombinacja juz nie wyspatpila przypadkiem.... bo jak wystąpiła to szansa jest niewielka ze sie powtórzy
sorelka sprawdzałem wielokrotnie i nie było na sto procent takich kombinacji jak posiada czyli 8 zakładów na 6 liczb aby padła 6z6.Kto wie może braknąć życia Pozdrawiam
borysek - tak moze być bo kombinacji jest bardzo dużo a losowan jesszcze tyle nie było
i nie wiem czy cos - któras 6/6 sie powtórzyła... chyba nie
predzej w mm 10/10 sie powtorzy
i nie wiem czy cos - któras 6/6 sie powtórzyła... chyba nie
predzej w mm 10/10 sie powtorzy
Borysek- nie gram w lotto. Za duża cena kuponu i bardzo małe szanse i kwoty z wygranych 3,4,5 nieprawdopodobnie małe więc nie ma sensu. Gram w mm gdzie juz 2,50 za kupon i masz spore szanse żeby odrobić te 2 zl chociaż, a raz na jakiś czas coś większego wpadnie.
Ale niech każdy grający próbuje swojego szczęścia w grach liczbowych i wszystkim życzę wysokich wygranych oraz Wesołych Świąt!!
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Rozszerzenie źrenic, nie wynikające z normalnej odpowiedzi na słabym oświetleniu są zazwyczaj spowodowane przez leki, leki, trucizny lub uszkodzenia mózgu lub choroby.
po świętach idę do pracy do fabryki gumofilców się dowiedziałam własnie dzisiaj
Lila gdzie? tam czy tu???
Lila chyba jestem nie w temacie...
isla no intelygent napisał w kg,że budują fabrykę koło mnie co będzie gumofilce robić imam sie tam przyjąc bo tylko wiecznie przed kompem siedze
trzebab było napisac ze to ty te fabryke budujesz i dlatwgo musisz siedziec przed kompem jako nadzór
on***a się usmiałam jak nigdypotrafi mnie matoł rozśmieszyć jak nikt
bo tak wejszłam z nienacka na chybcika i taka jestem mało inteligentna...
ale kumam już czacze...
sorelka buduję specjalnie dla niego,żeby w razie czego miał gdzie pracować
a tak na marginesie to kobietki macie juz wszystko porobione bo jak nie to was dopadnie niskiego ręka sprawiedliwości
ja też jutro sałatka i mięsa dziś mam jeszcze ciepły sernik...
u mnie w tym roku wigilia i pierwszy dxien u wuja wiec.... za dzuo roboty nie mam
chociaz ostatnio to raczej zawsze u wuja tak sa male dzieci.... i nie chce im sie ruszać u jeżdzić po mieście
heheheh no nie ani u tego wuja a ni u jego siostrzeńca/bratanka krzysztofa c nIEE
gdyby nie moja teściowa to bym nie robiła świat tylko byśmy wyjechali w góry ale to pierwsze swieta bez teścia więc nie chcemy jej zostaiac
no tak... u mnie drugie bez mamy i babci.. smutno jest bez nich.. zawsze wilgilia maila klimat teraz juz nie to samo..... mimo ze mikołaj dla dzieci jest ale to nie to samo
fifi a to 5 godzinek jakoś zlecijak Ci się będzie nudzic to właż w maliny
ta do 18....... juz tyo widze jak dzieciaki sie w wieku 18 lat opuszczaja dom i zaczynaja pracowac na wlsne konto
ups.... fiolka to bie o godzine chodzilo a ja sadzilam ze o wiek dzieci
u mnie nocami..... i tak powinno byc
teraz kapie ale nie ma ulewy nawet deszczyku nie ma
teraz kapie ale nie ma ulewy nawet deszczyku nie ma