Wpisy 2 224 953 – 2 225 052
23 grudnia 2014 00:50 → 23 grudnia 2014 08:50, 100 wpisów
no ja wiem ale idac do punktu lotto kupujac 2 zaklady dostajesz zestaw 2x6 liczb tak a ile z tego trafisz? bo w moim przypadku albo jedna albo wogole a juz okazyjnie trafie 3..powiedz jak Tobie idzie? kupujesz zaklady a ile masz trafnych z tych kuponow? wiec skoro x lat czlowiek gra i za kazdym razem maszyna ktora losuje te liczby w punktach lotto bo dostajesz kupon z data losowania itd. to wiesz na 80 % ze one i tak nie zostana wylosowane a jak juz to max 1 albo 2 wiec co z pozostalymi liczbami?
bo mnie to caly czas zastanawia gdybym kupil 8 zakladow na chybil trafil - maszyna lotto ulatwi wybor liczb ktore nie zostana wylosowane..to ok.40 liczb bedzie mozna wykluczyc a pozostale skreslic..napewno sa wieksze szanse bo przeciez gram juz dobrych pare lat przy wiekszych kumulacjach i metoda chybil trafil max. trafilem 3 liczby i to jakis czas temu..automatyczny zaklad podaje Ci 6 liczb wiec masz wieksze szanse ze wlasnie one nie zostana wylosowane..
My tu,w zasadzie preferujemy MM i niewielkiego
Bo w dużego szanse>
Bo w dużego szanse>
znajomi tez graja w multi itd. dlatego chcialem tutaj napisac i zapytac czy ktos juz tak gral bo skoro tyle mln. ludzi gra na chybil trafil a nawet 3 nie moga trafic to pomyslalem ze moze ta maszyna co wybiera nam liczby specjalnie nam pokazuje ktore liczby nie zostana wylosowane
czyli wybierasz 11 liczb na 20 zakladow tak? jaki koszt takiej zabawy?
wybieram 11 mam schemt czyli sytem i rozpisuje czyli ztych 20 skreslam 11
no i jak trafienia? kwoty ktore wygrywasz? jutro zagram po mojemu i zobacze czy uda sie cos trafic
najpierw musze kupic kupony sby zobaczyc i przeanalizowac jakie liczby nie zostana wylosowane jak przyjde po poludniu z roboty to napisze wam 11 liczb i zobaczymy czy moim sposobem uda sie cos trafic
ale kupie mini na chybil 10 zakladow to bedzie 50 liczb z czego wieksza polowe bede mogl wykluczyc a pozostale sprawdze kiedy byly losowane i do wieczora napisze liczby a to tutaj piszecie caly czas czy na forum?
Wydaje się żę: OCR to (ang. Optical Character Recognition)
ewentualnie lokalnie (Opolskie Centrum Rehabilitacji)
ewentualnie lokalnie (Opolskie Centrum Rehabilitacji)
Jakie pewniaki na wtorek?
Dużo ludzi typuje pewniaka 64, to pewnie albo będzie na 100%
albo go nie będzie. Większość nie musi miec racji, w tym przypadku.
Po ciągu 70 i następnie 60, teraz kolej na ciąg 50.
Dużo ludzi typuje pewniaka 64, to pewnie albo będzie na 100%
albo go nie będzie. Większość nie musi miec racji, w tym przypadku.
Po ciągu 70 i następnie 60, teraz kolej na ciąg 50.
No,dziś stosunkowo niewielkie tyły
4[10] i5[10]
No ale j.z. był pewniaczek>[9]
4[10] i5[10]
No ale j.z. był pewniaczek>[9]
Moje typy :55,57,68 lub z grupy 53-57(kilka lub wszystkie).
Wczoraj też 4/10 i 2/5.
Wczoraj też 4/10 i 2/5.
G : zerknij na pierwszą 50 typujących 1 (co za jednomyślność)
J: myślę że może być więcej powtórzeń (5-8).
J: myślę że może być więcej powtórzeń (5-8).
Twoich typów nie widzę, co nie znaczy że nie zostaną wylosowane.
64
4,24,44
24,34,74
44,64,74
4,64
4,14,44
64
moze ale nie musi...64
4,24,44
24,34,74
44,64,74
4,64
4,14,44
64
moze ale nie musi...64
Oczywiście jest to prawdopodobne
chociaż 24 też mi by pasowało razem z 25 i 26.
chociaż 24 też mi by pasowało razem z 25 i 26.
Witam nocką ciemną
Jociu
masterZ
Jociu
masterZ
Gonzaga
o jakie śliczne buziaczki Jociu i kwiatuszek
dziękuję
jak tam wygrane? ja jeszcze z 14 tej nie sprawdziłam kuponów. Dopiero dzisiaj zaczęłam przygotowania do świąt. Na szczęście wczoraj w Bielsku miałam ostatni kiermasz świąteczny... ufff
jak tam wygrane? ja jeszcze z 14 tej nie sprawdziłam kuponów. Dopiero dzisiaj zaczęłam przygotowania do świąt. Na szczęście wczoraj w Bielsku miałam ostatni kiermasz świąteczny... ufff
Na mnie pora.....
Dobrej nocy dla Wszystkich!
Wysokich wygranych.
Jola
Ulka
Gonzaga
Dobrej nocy dla Wszystkich!
Wysokich wygranych.
Jola
Ulka
Gonzaga
masterZ kolorowych snów i miłego wtorku
Jociu z Bytomia do Będzina daleko?
Byłam w sobotę i zastanawiałam się czy Cię nie skusić, ale było tak wietrznie i chłodno że obawiałam się że mnie pogonisz
To świetnie, ale wiesz, jak porządnie się wymarznie i trzeba trzymać słupa by Cie nie zwiało, to różnie to może wyglądać, a wiało nieziemsko. Następny kiermasz w pałacu dopiero latem więc może wtedy uda się spotkać
Nie, nie na zamku , w Pałacu Miroszewskich a właściwie w parku przy pałacu i na dziedzińcu, pałać zaś jest udostępniony do zwiedzania. Zamek jest po drugiej stronie drogi. Teraz impreza była przy wejściu do podziemi, troszkę mało miejsca i niezbyt dobra organizacja, ale... za to za darmo
https://www.google.pl/search?q=pa%C5%82ac+mieroszewskich+b%C4%99dzin&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jcGYVMStDYOvU_nEgMgL&ved=0CDgQsAQ&biw=1088&bih=707&dpr=1.25 warto latem zwiedzić
Uciekam spinkać. ToSiek znów poskąpił głównych wygranych więc strzelam mu focha i idę spać. Dobrej nocki dla Was.
Jociu
Gonzaga
Jociu
Gonzaga
https://www.youtube.com/watch?v=laUQy4DVxCA&index=10&list=RDxnIl-IE8sLE
Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie
krok po kroku, tego życzę na Święta i w Nowym Roku.
Niech się spełnią te duże i małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie
krok po kroku, tego życzę na Święta i w Nowym Roku.
dzien dobry.* szczęśliwy
kope lat!* mrugnięcie
z okazji Swiat...zycze Wam worka zdrowia i radosci z zycia, samorealizacji marzen, (..,"bo warto miec marzenia i czekac ich spelnienia..."
nisko sie klaniam i pozdrawiam serdenie...*:-)/\:-) przybij piątkę
wujas
kope lat!* mrugnięcie
z okazji Swiat...zycze Wam worka zdrowia i radosci z zycia, samorealizacji marzen, (..,"bo warto miec marzenia i czekac ich spelnienia..."
nisko sie klaniam i pozdrawiam serdenie...*:-)/\:-) przybij piątkę
wujas
Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!
http://zdjecia.nurka.pl/images/media3.mojageneracja.pl-oirupyyptt-mediumkvzf13554b4885d7782e740733.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.