Wpisy 2 224 607 – 2 224 706
22 grudnia 2014 21:51 → 22 grudnia 2014 22:27, 100 wpisów
po prostu pszesada naprawde juz wala w .... na calego bez skrepowania .... to ja sie pytam dlaczego w lotto ni wyjdzie 1 2 3 4 5 6
pablo85 wejdzie 1,2,3,4,5,6, ale nie wiadomo kiedy
sratata na poczatku ... jasne kazdy zestaw liczb mozliwy .... smieszni sa
siemka zgrywusjutro,3,6,9,na 21,40,apropo 1 2 3 5 6 ,była kilka razy
Pasko jak by to czlowiek wiedzial to by napewno miliony ugrał po losowniu zawsze to wszystko takie łatwe
fakt ponioslem porazki rano i teraz ale bez przesady ... lubie wszystko ale jak mnie ktos okrada w ..... mnie to
grabie grabią zawsze do siebie
w mini tez ciekawe liczby
zle myslisz to nie oni wylosowali zlych liczb to ty zle wytypowales
ale,pomiędzy ,,zębami zawsze coś zostaję
typowac odpowiednie a bedzie dobrze
Udowodnią nam, ze to my jesteśmy niewierne głupki. Będą pewnie ze dwa trafienia w mini, a i w jokera ktoś trafi sporo !
dziś moze 5-ki niebyć
4-ry,po kolei żadko się zdaza
albin ,,,lotto 1,2,3,4,5,6 ...zadne nic nie było ..a to 1,2,3..... 5 lat temu raz było ..i no grasz nie wiadomo
30 zrobila repleya a jak nie bylo ostatnio 5 to policzcie sobie jak to wylonda
Łącznie wypłaconych wygranych: 520 960,40 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 1 041 921
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 1 041 921
Kto wczoraj nie oglądał losowania?
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20141221-21/
Niektóre wpadki:
- 1:25 - zaczynamy, ale jednak nie zaczynamy
- 7:00 - "cyfra 8 jest plusem" ... według mnie nie można dzielić wylosowane liczby na "liczby" i "cyfry"
- 7:28 - plus w Kaskadzie
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20141221-21/
Niektóre wpadki:
- 1:25 - zaczynamy, ale jednak nie zaczynamy
- 7:00 - "cyfra 8 jest plusem" ... według mnie nie można dzielić wylosowane liczby na "liczby" i "cyfry"
- 7:28 - plus w Kaskadzie
przy trafionej 5
Łącznie wypłaconych wygranych: 451 213,50 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 902 427
Łącznie wypłaconych wygranych: 451 213,50 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 902 427
faktycznie sie zapowiadaja ... niezapomniane losowania w starym roku
cos dziwnie chetnie wiaza sie na 20 lat w ekstra przekrecie .. nie sadzicie ?
witam, kazdemu kto nie wierzy w przypadkowosc wylosowanych liczb w mini dzisiaj polecam ksiazke matematyka niepewnosci
jakaś granda
to jest piramida jak placi duzo ludzi male nie odczuwalne sumy a wygrywa szpic tego kabaretu
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
gangsterzy i filantropi
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
ralfek nie pomyślałeś że gdyby w każdym losowaniu rządził przypadek to TS miałby mniejszy zysk ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Majpan, dla mnie ważna jest nauka, której nie podważysz, a na której stoi świat
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
polecam dokształcać się w sprawach rach,. prawdopodobieństwa i losowości, jest to niesamowicie ciekawe, a wniosek jest jeden, ts nie musi robic nic żeby zarobić
to sa tylko wzory i regulki a w TS TE praw nie dzialaja he he e
ludzie,w m/m gra tysiące i brak 10-szki ,w ts siedzi kon trojanski albo inny wirus
Majpan, większość graczy przy porażce twierdzi, że ts jest zły, a ile graczy wie jaka jest szansa, że grając codziennie całe życie trafi coś?
proponuje prosty eksperyment, którego jeszcze nikt sie nie podjal bo wiedza, ze mam racje - zrob sobie maszyne losujaca, 42 kule z pilek tenisowych i losuj, aż trafisz swój kupon
ludzie w m/m gra tysiąci i zadnej 10-szki,w ts siedzi kon trojanski albo inny wirus
prawdopodobnie życia Ci nie starczy
a wtedy ja powiem - ustawiles losowanie!!
a wtedy ja powiem - ustawiles losowanie!!
sorry za podwojny wpis
wybierzcie sobie na brudno 50,dzie10siatek na brudno i zobaczycie po losowanku niewejdzie zadna cala dy10szka
nie stosunkujesz sie do moich wypowiedzi, a chcesz ode mnie odpowiedź , wolałbym obustronną wymianę
Witam! Szanse mamy mizerne. 10z80 to 1.646.492.110.120 kombinacji, a 20 z 80 , bagatela3.535.316.142.212.174.320, wiecie jak nazywają sie liczby?Lepiej się napić .Wasze zdrowie...pozdrawiam.