Wpisy 2 222 192 – 2 222 291
20 grudnia 2014 15:20 → 20 grudnia 2014 16:28, 100 wpisów
w odpowiedzi na to co napisał mój niedościgniony mistrz Brjan ja jako jego uczeń odpowiem na wszelkie wasze pytania więc piszcie śmiało
tomecki chcesz rozszerzyć zakres liczb nie tracąc przy tym gwarancji?
Zgrywus.. .
..................................
..................................
WnDobrze,że podjąłeś taki temat,nie wierzcie żadnym firmą-naciągaczom że dają pożyczki za 0 opłat i niski %,bo będziecie spłacać bez końca,tylko Bank jest najtańszy i po spłaceniu bankowej pożyczki macie upusty
ale ja nie powiedzialem ze 66 kratem moze bedzie 120 nie wiem tego
zgrywus jak masz moliwosc i wiedze to zcagecam zrobienie czegos dla grajocych na calym swiecie
tak więc przy 14 liczbach masz następujące gwarancje...przy 3 trafnych masz 6 trójek, przy 4 trafnych masz 1 czwórkę i 20 trójek, a przy 5 trafnych masz 1 piątkę i 52 trójek lub 5 czwórek i 40 trójek
Uwaga:
Nad Niemcami przechodzi zimny front atmosferyczny z burzami i ... SILNYM WIATREM.. .
W nocy wiatr dotrze na zachód polski.. .
.....................................................
Nad Niemcami przechodzi zimny front atmosferyczny z burzami i ... SILNYM WIATREM.. .
W nocy wiatr dotrze na zachód polski.. .
.....................................................
no wlasnie mi nie potrzebne takie duze gwarabje bo rosnie liczba wyslanych kratek
Raczej ...2 dni kreślenia i sprawdzania...
...................................
...................................
nie sprawdzic latwo bo widzisz ktore liczby rtypujesz te 15 i wiesz co ci wpadlo3 np
pisani tez no problem mozna zrobic arkusz kalkulacyjny w wordzie
pisani tez no problem mozna zrobic arkusz kalkulacyjny w wordzie
Zmiana w pogodzie.. .
Burza już dotarła do Polski.. .
......................................
Uważajcie.
Burza już dotarła do Polski.. .
......................................
Uważajcie.
pora isc i zasilic skarbone tsa,może wypluje pare groszy
wedrowcze ,jaka pogoda na swięta
a puszcze się dzis dla relaksu po przerwie bez gry to co mam w typach 1 zakladzik
24,36,42,45,51,62,69,73,75,77
24,36,42,45,51,62,69,73,75,77
dzis obstawjam w m/m małe
1,2,3,5,6
w mini 30 ,41,42,3,8
nie ,niema co pasc tej swinki tsa ,i tak niechce wypluc pare groszy
jak cos trafie,wtedy zainwestuje wieksza kaske
w mini
no te 41
42,to pewniak
zgrywyś ...łatwo kreślec jak małe dziecko 1,2,3,4,5 ...5/5 ...a pan grasz pintool real
ale ,j;dna to mało
egzekucja o 21,40,narka ,lece obstawić
utopia,narazie
Jak wszyscy obstawia niskie cyfry w Multi to moga nie zostac wylosowane. Dla mnie numery ktore maszyna losuja sa sterowane , przyklad wysylam Keno koncowki 7 przez 4 los nie padaja obstawiam w 5 losowaniu inne losuja "7".
dla zobrazowania 14 liczb dla gwarancji 3/3 wymagane jest 48 zakładów
Nawet w Radiowej Jedynce straszą silnym wiatrem do ... wtorku.. .
................................................
Święta prawdopodobnie będą bez śniegu...
................................................
Święta prawdopodobnie będą bez śniegu...
piszesz, że chcesz mieć takie same gwarancje jak dla systemu na 66 zakładów przy większym zakresie liczb, a gdy podałem Tobie ile jest to wymagane na 14 liczb przy 4/4 to było Tobie za dużo, ale tak się nie da
Zamykam temat ...pogodowy.. .
Ratuj się kto może ---->> taki jest wniosek końcowy dzisiejszej prognozy pogody...
.........................................
Ratuj się kto może ---->> taki jest wniosek końcowy dzisiejszej prognozy pogody...
.........................................
określ jakie chcesz mieć gwarancje i wówczas się do tego ustosunkuję
Jutro... Ekstra Przekręt.. .
................................
................................
W systemie tez nie ma pewne cyfry jak sie trafi to sie wygra tylko trzeba trafic.
krzysio tak dokladnie jak sie nie trafi to zaden sytem nie wygrywa
zgrywus mam takie na 21 i 26 cyferek ale tam jak nie trafisz 5 cyferek to lipa jest nastawiony bardziej na 3 i troche na 4 ale
Dziś jest szansa na wygrana niskimi liczbami - sam mam wysłane tylko czy po losowaniu powiem że wygrałem - oto jest pytanie!
a ten na 11 cyframi uwazam ze jest dobry 66 zakladow to ok 80 zl jak trafisz 3 to masz ich 3 przy 20 zl za 3 jestes na 0 jak beda po 40 jak ostatnio masz 160zl
nawed jak bys mial na 39 to i tak 3 mozesz nie trafic to matematyka
trzeba po prostu wywazyc koszt wyslania gwarancjie i trafienia np przy 3 nie mowie juz ze jescze trzeba trafic prawda krzysiu
Wiadomo warto wybrac pare cyfr i pokombinowac wtedy jak trafisz to masz przychod w kieszeni>