Wpisy 2 221 738 – 2 221 837
20 grudnia 2014 00:00 → 20 grudnia 2014 08:28, 100 wpisów
brian,tomecki,zgrywusspoko oko ,narka
obawiam sie ze jakas cyfermka moze zrobic repleya boje sie o to 36 zeby nie zaczela chodzic jak 35 wczesniej
wiesz mozna puscic 2x po 11 te same z nim i bez niej i po sprawie
Popatrz dobrze na ten kwadrat,po zapisaniu wszystkich kratek,liczbami;1-11 zobaczysz rachunek prawdopodobieństwa.
wiesz ciekawe do tego sytsemy zeby dolozyc jescze 4 cyferki zeby bylo na 15 ciekawe ile bu podnioslo koszta to juz by bylo cos
W Święta, posiedzę z bystrą osobą nad kwadratem do Lotto,wydaje mi się,że będzie się składał z 13 liczbciekaweże będzie
66/11 to wychodzi 6.6 na cyferke czyli 15x6.6 99 kratek czyli 125 zl powiedzmy
tomecki Robię próbę z kwadratem do Lotto,do środka kwadratu,będe
wpisywał wylosowane liczby jak wypadają z bębna(niesortowane)
wpisywał wylosowane liczby jak wypadają z bębna(niesortowane)
Nie interesuję się programami-pomieszanie z poplątaniem i dużo kasy sobie wołqają
Zaczynasz od strony Świata wpisywać zakłady na kupon,to takie proste
tomecki Można wpisać z historii losowań,tylko,że to co było to nie będzie
jezeli kiedys slyszalem to wpisujesz wkwadrat losowania kazde po kazdy przekresasz asz sie zapelni i potem oczytujesz i wysylasz ale moge sie my;lic
Cześć ludziki U mnie taki halny wieje że spać się nie da dosłownie wyrywa okiennice! Pogoda zwariowała
Przemyślenia świąteczne i noworoczne zainspirowane fraszkami Sztaudyngera.,,Kultura nas pokrywa dobroczynną warstwą,lecz czy starczy na wszystkie chamstwa za lekarstwo?,,-Nie było mi miło,bo ,,Nic tak serca nie studzi,jak poznawanie ludzi,,.Co absolutnie nie przeszkadza mi w dalszym typowaniu.-Sam Einstein kiedyś powiedział,,Musisz nauczyć się zasad gry.A potem-grać lepiej niż inni,,....,bo są ,,Dwie rzeczy nieskończone-Wszechświat i głupota ludzka.Co do pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości,,-Verba volant,scripta manet,,.
Dzieki Vondeoff,ale nie wiem czy dobre.Raczej naprawdę godne przemyślenia -i nie mojego.Dobranoc
47,38,39,04,05
i do pracy nd wolna z pn na wt z wt na sr nocki i wolne 29 i 30 tyrani do pracy 7 stycznia
bryyy....gdzie to słonce
pewnie ts zajumał
pewnie ts zajumał
witam z /gorącego/ zimowego rańca-gdzie śnieg?wygrane u mnie jak zwykle ostatnio 6 zł ,
Mama pyta Anię, która chodzi do zerówki
- Ile jest 3+4?
- 7 odpowiada Ania.
- A 7+4?
- Nie wiem. Do 11 jeszcze nie liczyliśmy.
- Ile jest 3+4?
- 7 odpowiada Ania.
- A 7+4?
- Nie wiem. Do 11 jeszcze nie liczyliśmy.
Zdrowy tryb życia: osiem godzin snu, osiem godzin matematyki, osiem godzin - wino, kobiety i śpiew.
Wchodzi blondynka do sklepu.
- Poproszę pastę do butów.
- A do jakich?
- Numer 46.
- Poproszę pastę do butów.
- A do jakich?
- Numer 46.
joker nic nie dał -tydzień temu chciałem nadać jokera 27 w miszteli to mi pinda nie przyjeła bo wynalazek ts sie zacioł ,nie dość że kancą to jeszcze maszyny pieprzą się i wyszedł 27 a ja nie nadałem bo mi sie niechciało innej budy ts szukać a jakby był joker+4 tego sie nie dowiem ale mogło być i co....
Co mężczyna wyznaje świetnej kobiecie?
Matematyk - Jesteś jak 10/10... niczego ci dodać, niczego ci ująć...
Matematyk - Jesteś jak 10/10... niczego ci dodać, niczego ci ująć...
Jaki lekarz jest najlepszym filozofem wśród lekarzy ?
Proktolog
Lekarz od-bytu.
Proktolog
Lekarz od-bytu.
Przychodzi baba do lekarza i mówi -panie doktorze wyrostek mi dokucza-to w mordę go to się odczepi.