Wpisy 22 128 – 22 227
22 maja 2008 20:27 → 24 maja 2008 00:07, 100 wpisów
Co za pech,było sobie ruslanów trzech,ale jeden z nich nie wiedział co to są parzyste,nieparzyste oraz przedział.Raz,dwa,trzy,zgadnijcie który to z nich?
Posluchaj mutancie ktory jest polaczony z oslem jestes dupkiem,debilem i kretynem przez takich klarnetow jak ty ta stronka traci na uroku,glupi jestes ze az sie dziwie kto cie nauczyl pisac to musialo bys trudne ale ten co uczyl ciebie juz dawno popelnil harakiri jak zobaczyl jakiego tumana wychowal,do zera zawsze mozna cos dopisac i cos bedzie warte a do ciebie nic sie nie dopisze wiec juz nic z ciebie nie zrobia wartosciowego,szkoda mi cie bos i glupi i biedny taka menda spoleczna ,bardzo gnidowata ale ciesze sie ze piszesz bo cwicze dalej jutro juz nie bede mial czsu a juz mi nie duzo brakuje do celu wiec pisz jeszcze to pocwicze ,dajesz tylko swiadectwo swojej glupocie bo osiagniec zadnych nie masz i to ty chcesz zaimponowac swoja glupota ale ci to nie wychodzi wiec lepiej nie staraj sie robic glupszym niz jestes,to ciebie glupota trzyma w gorze i nie probuj zmadrzec bo spadniesz i potluczesz sobie zadek,czekam na odpowiedz staraj sie cos wiecej napisac bo lubie tez czytac.
Widzę.że ktoś się wreszcie skutecznie dorwał do tego durnego kogucika,ale takiemu to już nic nie pomoże.On tylko potrafi obrażać ludzi,Sam to doświadczyłem na własnej końskiej skórze.Trudno hiehhhhhhhhhhihihiepatatajpatataj.
Witaj stary durny koniu gdybys nie zaczol pierwszy to nie byl bys obrazany,czemu tak pozno sie ujawniasz mogles dolaczyc do tego debila a za kogucika to wam brakuje duzo zeby sie za niego wziasc ale za marzenia sie nie placi.No to do boju na kogucika a mnie to cieszy .
Przepraszam bardzo,ale czytam te dzisiejsze wpisy ze zdumieniem.Kogucik,czy ty naprawdę tak musisz obrażać ludzi?
A może,ktoś podszywa się pod ciebie?
A może,ktoś podszywa się pod ciebie?
Niestety,muszę przyznać rację Violi nikt dziś nie zachowuje się tak chamsko jak pan kogucik19,ale podobno dopiero się ćwiczy.
Strach pomyśleć co to będzie jak dojdzie do perfekcji.
Strach pomyśleć co to będzie jak dojdzie do perfekcji.
panowie czytam te wasze wywody i nic z tego nie rozumiem. pozdrawiam
Nikt sie nie podszywa to ja tylko te teksty dotycza dwoch osob prosze przeczytac od poczatku to rozmowa miedzy najpierw dwojgiem a teraz trojgiem ludzi stary kon zapomnial jak obrazal kobiete nie faceta tylko kobiete w ktorej to obronie ja stanolem,i mnie sie dostalo a ze sobie nie pozwolilem stary kon polegl bo trudno sie bronic nie majac argumentow to tak wyjasniam dla tych co nie znaja histori naszych sympatycznych kontaktow, a ruslan 02 to historia z dzisiaj tylko wystepuje on teraz pod innym nikiem i tak to sie kreci a poniewarz nikt nic nie pisze to nikomu nie przeszkadzamy,a stronka sobie zyje,i jest wesolo co do szkolenia to tak jak juz sie wyszkole to strach sie bac co bedzie sie dzialo,ale normalni niech sie nie obawiaja ,starego konia jak zpuszcza z dyszla to wtedy sie wykorzysta umiejetnosci,ale on tylko do kobiet taki gieroj tak to taka szkapa nie kon,ale trudno nawet takiego do rzezni nie chca przyjac.
ja sadze ze ruslan kropk, ruslan02 oraz ruslan03 to ta sama osoba ktora robi sobie jaja z kogucika
Poniewarz juz jest wiecej osob kogucik odlatuje do kurnika ,dobranoc wszystkim.
No,tak naobrażał,nawyzywał i spokojnie odleciał do swojego kórnika.Nawet nie napisał przepraszm,bo się wstydzi?,ze za dużo ludzi.Też coś........
Najbardziej mnie dziwi zabieranie glosu przez ludzi nie zainteresowanych w temacie i mam pytanie czym tak szanowna P.VIOLE urazilem ,co w tych tekstach dotyczylo Pani i nie wstydze sie tylko chce udostepnic miejsca na dyskusje dla innych ale jak widze dyskusi nie ma .Kto jest jeszcze obrazony ,oprucz zainteresowanych,gdyz nikogo to nie dotyczylo i prosze napisac co tak bardzo wszystkich niezainteresowanych zabolalo.Pozdrawiam.
Gdzie ta kumulacjia?
Jest kumulacjia andrenalina mi podskoczyła he he dziś liczby z kosmosu !!!
Mam nadzieję, że będzie jak w poprzedni długi weekend - mało ludzi wyśle kupony i będzie kolejna kumulacja we wtorek. A wtedy zagra się jakimś systemikiem. PS. Pasko, a Ty sam grasz w Lotto, czy tylko nam kibicujesz ;-).
Do osobnika o nicku "tomola".
Nie podawaj mnie jako przykładu bankruta. Typowanie w przytoczonym przez Ciebie temacie jest tylko zabawa. W rzeczywistości nigdy tak wysoko nie gram. Moje najbardziej popularne stawki to od 1 zł do 5 zł góra.
Rzadko czytam ten czat. Same wyzwiska, obrażania ludzi, jakaś zawiść.
Teraz z ciekawości zajrzałam myśląc, że może cokolwiek się zmieniło.
A jakże, nie zawiodłam się.
Wszędzie ktoś musi wyskoczyć z moim nickiem.
Moja rada kolego: zmien obiekt zainteresowania.
Wyciągane przez Ciebie wnioski z rozrywki - tak traktowałam to typowanie - są beznadziejne.
No cóż, przecież trzeba było znowu przejechać się po fobii1, prawda?
Nie podawaj mnie jako przykładu bankruta. Typowanie w przytoczonym przez Ciebie temacie jest tylko zabawa. W rzeczywistości nigdy tak wysoko nie gram. Moje najbardziej popularne stawki to od 1 zł do 5 zł góra.
Rzadko czytam ten czat. Same wyzwiska, obrażania ludzi, jakaś zawiść.
Teraz z ciekawości zajrzałam myśląc, że może cokolwiek się zmieniło.
A jakże, nie zawiodłam się.
Wszędzie ktoś musi wyskoczyć z moim nickiem.
Moja rada kolego: zmien obiekt zainteresowania.
Wyciągane przez Ciebie wnioski z rozrywki - tak traktowałam to typowanie - są beznadziejne.
No cóż, przecież trzeba było znowu przejechać się po fobii1, prawda?
Gracie w zdrapki? Jeśli tak, to w jakie? I czy w ogóle warto jest grać w zdrapki? Swego czasu była afera, że TS przetrzymywał kupony z głównymi wygranymi w magazynie, a w świat wypuszczał puste losy i groszowe badziewie. Drapać czy nie drapać - oto jest pytanie!
hej, długo mnie nie było.
jestem nieco wkurzony, bo wczoraj wylosowali w multi 5/6 z mojego zestawu, który sobie co jakiś czas posyłam, ale tym razem oczywiście nie posłałem. Szlag by to trafił!!!
W reszcie gierek standardowe nic, przynajmniej tak mi się zdaje, bo mi się sprawdzać nie chce.
jestem nieco wkurzony, bo wczoraj wylosowali w multi 5/6 z mojego zestawu, który sobie co jakiś czas posyłam, ale tym razem oczywiście nie posłałem. Szlag by to trafił!!!
W reszcie gierek standardowe nic, przynajmniej tak mi się zdaje, bo mi się sprawdzać nie chce.
co do zdrapek - gdzieś parę miesięcy temu zamieściłem obszerny wpis co do nich, nie chce mi się drugi raz tego samego pisać.
Powiem tyle - plusem zdrapek jest to, że mają duży % zwrotu - grając, statystycznie zwraca się nam aż ok. 50% wpłaty, co ciekawe, niezależnie od tego czy to zdrapka za 2 zł czy za 1 zł [w grach liczbowych lotto % zwrotu to ok. 25-30%]. Średnio co 4 zdrapka wygrywa.
Sęk w tym, że większość wygranych to te po 2 zł, które w zasadzie stanowią jedynie zwrot poniesionych kosztów, bez nawet grosza zysku. Statystycznie 3 na 4 wygrane to właśnie 2 zł. Czyli szansa na zysk w zdrapkach to ok. 1:16, przy czym znowu trzeba pamiętać, że 3 na 4 wygrane z zyskiem będą dawać zysk 2 zł, czyli również nieco śmieszny. Stąd - szansa na jakikolwiek "nieśmieszny" zysk to 1:64, a więc porównywalna z grami liczbowymi.
Wniosek jest prosty - koszty zdrapek bardziej się zwracają, jednak szansa na wysokie wygrane jest bardzo niska.
Mimo to, warto każdą zdrapkę z osobna przeglądnąć. Swojego czasu była np. zdrapka Szybkie 50 z szansą aż 1:100 na wygranie 50 zł.
Olbrzymią zaletą zdrapek jest to, że o wygranej dowiadujemy się od razu - nie trzeba czekać do wieczora i ślęczeć o 22 nad stroną multipasko w obawie przed rozczarowaniem
Powiem tyle - plusem zdrapek jest to, że mają duży % zwrotu - grając, statystycznie zwraca się nam aż ok. 50% wpłaty, co ciekawe, niezależnie od tego czy to zdrapka za 2 zł czy za 1 zł [w grach liczbowych lotto % zwrotu to ok. 25-30%]. Średnio co 4 zdrapka wygrywa.
Sęk w tym, że większość wygranych to te po 2 zł, które w zasadzie stanowią jedynie zwrot poniesionych kosztów, bez nawet grosza zysku. Statystycznie 3 na 4 wygrane to właśnie 2 zł. Czyli szansa na zysk w zdrapkach to ok. 1:16, przy czym znowu trzeba pamiętać, że 3 na 4 wygrane z zyskiem będą dawać zysk 2 zł, czyli również nieco śmieszny. Stąd - szansa na jakikolwiek "nieśmieszny" zysk to 1:64, a więc porównywalna z grami liczbowymi.
Wniosek jest prosty - koszty zdrapek bardziej się zwracają, jednak szansa na wysokie wygrane jest bardzo niska.
Mimo to, warto każdą zdrapkę z osobna przeglądnąć. Swojego czasu była np. zdrapka Szybkie 50 z szansą aż 1:100 na wygranie 50 zł.
Olbrzymią zaletą zdrapek jest to, że o wygranej dowiadujemy się od razu - nie trzeba czekać do wieczora i ślęczeć o 22 nad stroną multipasko w obawie przed rozczarowaniem
Witam. BELA34 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin zdrowia i wysokich wygranych,juz kiedys ci pisalem ze kukulacja czeka na ciebie ,tylko z przyczyn nie zaleznych od lotto termin jest ciagle przesowany,pozdrawiam.
OJ nie kukulacja tylko kumulacja,tak sie staralem a napisalem z bledem,taki moj urok,pozdrawiam.
Koguciku dziękuję za życzenia,wczoraj miałam 3 a 3cyferki obok więc łudzę się jak ta głupia że wielka wygrana już blisko.
Od kiedy wprowadzono 3 losowanie Dużego Lotka to wyraźnie mniej ludzi gra w tę grę. Ja sam często grałem w środy a teraz we wtorki i czwartki to praktycznie nie gram. Totalizator chciał wyłudzić więcej pieniędzy od grających ale raczej mu się to nie uda.
witam, oto moja złota 16 na najbliższe 12 losowań w systemiku na 10 skreśleń 2,6,10,15,22,28,36,42,49,51,55,57,66,69,71,77, oraz srebrna 5 na 12 losowań 8,17,49,55,72. tak więc życzę szczęścia w najbliższych grach i ludzie zacznijcie szanować stronkę od PASCO,
kogucik 5 zakładów, 16liczb i na 10 skreśleń , przy 10 trafionych miniumum 7, jak i może być więcej
I mam pytanie ile liczb trzeba trafic zeby sie koszta wrocily nie mowie o zarobku tylko zwrocie nakladu na system.
Na dziś proponuje ;)
14,18,21,54,70/5
15,18,54,70,72,74/6
Panie kogucik mam nadzieje że dziś też zapiszesz moje liczby bo ja codziennie je tiuninguje i nie prowadze statytyk ile przegrałem ile wygrałem zresztą gram tylko do końca maja potem end i lot na inny kontynent tam zagram Pozdrawiam !Miłego dzionka i nie dokuczać sobie !!!
14,18,21,54,70/5
15,18,54,70,72,74/6
Panie kogucik mam nadzieje że dziś też zapiszesz moje liczby bo ja codziennie je tiuninguje i nie prowadze statytyk ile przegrałem ile wygrałem zresztą gram tylko do końca maja potem end i lot na inny kontynent tam zagram Pozdrawiam !Miłego dzionka i nie dokuczać sobie !!!
może być taki???
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 16
1, 4, 5, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16
1, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
2, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 14, 15
2, 3, 5, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 16
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 16
1, 4, 5, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16
1, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
2, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 14, 15
2, 3, 5, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 16
Drogi MARIO tak zapisalem ale nie po to zeby cie rozliczac bo to tylko twoja sprawa jak sobie grasz i za ile i mnie nic do tego a pisze liczby wszystkich i porownuje kto ma wiecej szczescia i od kogo zerznac liczby jak bym sobie tak jeden zaklad puscil ale widze ze marne wyniki sa i chyba sie nie zdecyduje.Daleki jestem od rozliczania kogos,i sprawdzania za stary kogut ze mnie na taka dziecinade,a jak juz wyjezdzasz to zobaczysz jak sie niagara rozczarujesz to nie to co tak sprytnie jest pokazane ,no i milego lotu ci zycze i z tamtad przywiez glowna wygrana bo ci sie nalezy,moze zloty oslabnie to wiecej ci przelicza na zety .Pozdrawiam.
Nie wiem OPA o jakiej rozpisce mowisz ale jezeli chodzi o wzorowanie sie na innych ktorzy podaja liczby to nie zdala egzaminu bo myslalem ze tylko ja mam takiego pecha do liczb ale MARIO tez czasem mi dorownuje ale jest lepszy bo trafia 2 liczby z 4,5 co dla mnie jest sukcesem nawet 3 liczby z 7 liczb ja nad tym pracuje ale bez skutku,wiec ciupie sobie spokojnie w zdarzenia i nie narzekam,i wiem przynajmniej ze kumulacja nie bede sie dzielil z nikim ani nikomu nie zabiore naleznej mu kasy.Pozdrawiam
to zda egzamin na bank ;)
70,71,72,74,75,76,79,80
1,2,3,9,10,11,18,19
6/8 na bank z tych 2zakadzików
Opa mi podesłał pomysł nie głupi pośle zobacze dowiem sie dopiero jutro !Koguciku dobrze stoje zawsze w stystykach ale nie przekłada się to na pieniązki nie stety ale gram mam swą metode kturej się trzymam może kiedys wejde w liczby i bum !!!
70,71,72,74,75,76,79,80
1,2,3,9,10,11,18,19
6/8 na bank z tych 2zakadzików
Opa mi podesłał pomysł nie głupi pośle zobacze dowiem sie dopiero jutro !Koguciku dobrze stoje zawsze w stystykach ale nie przekłada się to na pieniązki nie stety ale gram mam swą metode kturej się trzymam może kiedys wejde w liczby i bum !!!
Bum bum !!!
2,3,4,8,9,10,18,19 Wysokich !
2,3,4,8,9,10,18,19 Wysokich !
Kazdy system zda egzamin jezeli co najmniej 50% liczb trafimy,ponizej tego jest nie oplacalny choc nie jest wykluczone ze nawet majac 20 liczb 10 trafimy mozemy miec 10 ale takie cuda nie zdarzaja sie czesto.Duzo gralem na systemach na sucho i nigdy nie udalo mi sie jakos zarobic jak raz bylem pare zlotych do przodu to na drugi dzien poplynolem z % .W dlugiej perspektywie grania chyba zawsze bedziemy w plecy,ale moze sie myle od systemow sa lepsi moze cos podpowiedza .Pozdrawiam
statystyki rzecz wspaniala i korzystam z nich ale jak wezmiesz 6 liczb ktorych nie bylo np 20 losowan to wedlug mnie powinny wyjsc w ten sam dzien a te cholery wychodza pojedynczo przez 6 dni i jak z nich system zrobisz a wydaje sie ze powinny wyjsc .
Do Pasko,mam pytanie:
Czy w związku z tym,że jak wynika z analizy twoich tabel odnośnie popularności gry w realu,gra się głównie na 10,8.7,9 i 6 skresleń w M.L masz zamiar:
Po pierwsze wprowadzić dla typujących,możliwość
oddawania typów na 10,8 lub 6 liczb
Po drugie określać kwotowo wartość najlepszych w oficjalnych statystykach w dziale TYPOWANIA
Po trzecie jeśli to niemożliwe z przyczyn technicznych względnie na niskie wyniki tych typowań udzielić odpowiedzi co do meritum sprawy.Pozdrawiam.
P.S. W moim odczuciu i zapewne wielu innych użytkowników czatu takie zestawienie miało by bardzo interesujący aspekt i bodziec do dalszych typowań.
Czy w związku z tym,że jak wynika z analizy twoich tabel odnośnie popularności gry w realu,gra się głównie na 10,8.7,9 i 6 skresleń w M.L masz zamiar:
Po pierwsze wprowadzić dla typujących,możliwość
oddawania typów na 10,8 lub 6 liczb
Po drugie określać kwotowo wartość najlepszych w oficjalnych statystykach w dziale TYPOWANIA
Po trzecie jeśli to niemożliwe z przyczyn technicznych względnie na niskie wyniki tych typowań udzielić odpowiedzi co do meritum sprawy.Pozdrawiam.
P.S. W moim odczuciu i zapewne wielu innych użytkowników czatu takie zestawienie miało by bardzo interesujący aspekt i bodziec do dalszych typowań.
Pytanie do ZEN, KARAMBA1,Mariusz2 Adamsa -teoretyków i praktyka 777ch(Leszka).
Czy nie uważacie,że ta cała,obszerna dyskusja na forum,tudzież praktyczne próby wprowadzania w życie systemiku gry poprzez danie ludziom gotowych rozwiązań,to nie jest w istocie reklama.
Prawda jest niestety jedna ,a tą jest prawdopodobieństwo.
W istocie,chociażby każdy gryzł kamienie to tego nie przeskoczy.
Osobiście byłem najbliższy "6" w DL w grze na 1 zakład metodą chybił/trafił (traf "5" i jedna liczba różnicą 2 w górę)
Przy całym szacunku dla waszej wiedzy,ale jeśli się nie ma szczęścia to nawet 1000 komputerów niewiele pomoże.Pozdrawiam.
Czy nie uważacie,że ta cała,obszerna dyskusja na forum,tudzież praktyczne próby wprowadzania w życie systemiku gry poprzez danie ludziom gotowych rozwiązań,to nie jest w istocie reklama.
Prawda jest niestety jedna ,a tą jest prawdopodobieństwo.
W istocie,chociażby każdy gryzł kamienie to tego nie przeskoczy.
Osobiście byłem najbliższy "6" w DL w grze na 1 zakład metodą chybił/trafił (traf "5" i jedna liczba różnicą 2 w górę)
Przy całym szacunku dla waszej wiedzy,ale jeśli się nie ma szczęścia to nawet 1000 komputerów niewiele pomoże.Pozdrawiam.
Masz racje riko ja kiedys pisalem ze warunkiem sukcesu i wygranej jest 98%szczescia 1% myslenie i wiedza i 1% kasa i to jest gwarancja ze w pewnych sytuacjach sie nie straci .Innej metody niestety nie ma .
Wynika z tego co napisales ,z calym szacunkiem do Ciebie, ze jesli zrobisz calkiem proste obliczenie (logiczne notabene) i wyjdzie Tobie ze 2x2=4 tz. ze masz szczescie ze wynik = 4 ? Moim zdaniem cos nie tak.
Gratuluje piatki na chybil trafil. Nie jestes jedyny. I 6 tez tak trofiono wiele razy.
Gratuluje piatki na chybil trafil. Nie jestes jedyny. I 6 tez tak trofiono wiele razy.
Nie chcę się chwalić ale ostatnio wytypowałem w D.L "6" z 12,ale cóż z tego kiedy tylko teoretycznie,bo nie puściłem w "realu".To się nazywa dopiero"klapa sedesowa"
Chyba mnie szczescie opuscilo bo nie rozumie tych dwoch wpisow,ale to juz moj problem.
Nie chciałbym być niegrzeczny,ale,jeśli pochwalenie się "5" w D.L jest klapą sedesową to jak nazwać chwalenie się trafienia "3" w D.L przy wkładzie 16 zł (patrz: skan na forum)jak gó.no nie wygrana
Rico- ja nie wiem moze i sa tacy co maja cos do zareklamowania i sprzedania, czytalem tu i tam takie propozycje. Moze i sa tacy co potrzebuja samo reklamy zeby sie poczuc bardziej wartosciowym czlowiekiem, itd. To jest jak najbardziej OK.
Jesli chodzi o mnie to ja nigdy nikomu nic za pieniadze nie proponowalem, reklamowac nie mam co , bo to co mam nie jest do reklamy , ani na sprzedaz.
Nawet mnie jakakolwiek wymiana programow , systemow ich dzialania , itd, nie interesuje i nigdy ie interesowala.
Od czasu do czasu zupelnie bezinteresownie , pomagam Tym ktorzy samodzielnie nad czyms pracuja. Niektorym bardziej szczegolowo pomagam , ale jest to na zasadzie takiej ze musza oni sami wlozyc swoja prace , czas i rowniez sporo myslenia. Nic na tacy nie jest podane i nie bedzie.
Z tego co wiem jest pare osob ktore skorzystaly z tego w sposob wymierny.
Jesli chodzi o mnie to strzal totalnie chybiony, za to zycze Tobie dalszych zlotych strzalow w Lotto.
Jesli chodzi o mnie to ja nigdy nikomu nic za pieniadze nie proponowalem, reklamowac nie mam co , bo to co mam nie jest do reklamy , ani na sprzedaz.
Nawet mnie jakakolwiek wymiana programow , systemow ich dzialania , itd, nie interesuje i nigdy ie interesowala.
Od czasu do czasu zupelnie bezinteresownie , pomagam Tym ktorzy samodzielnie nad czyms pracuja. Niektorym bardziej szczegolowo pomagam , ale jest to na zasadzie takiej ze musza oni sami wlozyc swoja prace , czas i rowniez sporo myslenia. Nic na tacy nie jest podane i nie bedzie.
Z tego co wiem jest pare osob ktore skorzystaly z tego w sposob wymierny.
Jesli chodzi o mnie to strzal totalnie chybiony, za to zycze Tobie dalszych zlotych strzalow w Lotto.
Dzięki karamba1,za życzenia i w drugiej odpowiedzi twojej widzę że jesteś uczciwym człowiekiem,na
pewno nie należysz do tych co żerują,na ludzkiej naiwności,sprzedając programy,które są dostępne za darmo w internecie i nie tylko.Pozdrawaiam.
pewno nie należysz do tych co żerują,na ludzkiej naiwności,sprzedając programy,które są dostępne za darmo w internecie i nie tylko.Pozdrawaiam.
rico- i jeszcze jedna sprawa. Nie ma czegos takiego jak chybil trafil.
To jest system !! chyba najbardziej genialny z ktorych znam.
Najprawdopodobniej nie wiesz jak to dziala i dlaczego.
Ale to w niczym nie przeszkadza zebys dalej tak gral i wygrywal.
powodzenia
ps. tylko troche tu i tam na forum mozesz o tym przeczytac sam o tym pisalem i z kolega "dylong" prowadzimy wystawiony na posmiewisko ludzkie test w temacie "David kontra Goliat"
To jest system !! chyba najbardziej genialny z ktorych znam.
Najprawdopodobniej nie wiesz jak to dziala i dlaczego.
Ale to w niczym nie przeszkadza zebys dalej tak gral i wygrywal.
powodzenia
ps. tylko troche tu i tam na forum mozesz o tym przeczytac sam o tym pisalem i z kolega "dylong" prowadzimy wystawiony na posmiewisko ludzkie test w temacie "David kontra Goliat"
Dzięki,przeczytałem,podziwiam twoją systematyczność.Zobaczymy rezultaty takiej gry za jakiś okres.(swoją drogą ciekawe kto pierwszy zbankrutuje).Pozdrawiam.
Chłopaki - deska sedesowa ta wspaniały gadżet , no - nie wyobrażam sobie nic lepszego - niż 6 /6 bez papieru , to już coś , co może doprowadzić to prawdziwej awarii układu wydalania - Feeeeeeeee
Chłopaki to u szewca szpilki prostują.Stul pysk frajerze i nie wcinaj się jak ludzie miedzy sobą rozmawiają.
Jak cię mama nie nauczyła kultury to nic się nie poradzi-Twój problem.
Na razie dzieciaku ucz się i przypatruj,a nie wcinaj się z głupimi tekstami,bo nawet kogucik nie rozumie twoich przemyśleń.
Jak cię mama nie nauczyła kultury to nic się nie poradzi-Twój problem.
Na razie dzieciaku ucz się i przypatruj,a nie wcinaj się z głupimi tekstami,bo nawet kogucik nie rozumie twoich przemyśleń.
Czekałem na taką odpowiedż - Glucie - kiedy ja grałem to Ty ( napiszę z dużej litery) na gówno mówiłeś - papu!
No i przegrałeś wszystko bankrucie i siedzisz z glutem po pas i po nogach srasz.Może to cię nauczy rozumu.Nie czekaj na następną odpowiedź,bo z niepoważnymi chamami nie dyskutuję.
rico- kto zbankrutuje to chyba nie trudno wyliczyc i takie zestawienie na pewno bedzie zrobione przez "dylong". Ale duzy system ma prawo tez trafic, wedlug mnie nie powinno sie to zdazyc w sekwencji 12 najblizszych m-cy. Ale to wiem tylko na podstawie szybkiej dlugo terminowej analizy. Czas pokaze.
Kto na tym wygra ? Moj kolega twierdzi ze producent pileczek do pig-ponga.
Najlepiej zeby sprzedawali juz ponumerowane. W jedym z krajow EU juz byly sprzedawany taki zestaw miniaturowy i to w dodatku w kolektorach Lotto !!!
Jestem piwien ze juz tego nie powtorza kolejny raz.
Sprobuj w PL taki zestaw zrobic i sprzedawac w kolektorach. To taka inna forma zarobienia sporej kasy i tez na kulkach tylko bez strat. No chyba ze sie zorietuja w kolektorach, na co sadze nie dlugo bedzie trzeba czekac to wtedy zostaniesz bankrutem z cala masa kulek do losowania. Na to tez jest wyjscie otworz, niezalezna siec dystrybucji np. w sklepach , stacjach benzynowych , itd.
Kto na tym wygra ? Moj kolega twierdzi ze producent pileczek do pig-ponga.
Najlepiej zeby sprzedawali juz ponumerowane. W jedym z krajow EU juz byly sprzedawany taki zestaw miniaturowy i to w dodatku w kolektorach Lotto !!!
Jestem piwien ze juz tego nie powtorza kolejny raz.
Sprobuj w PL taki zestaw zrobic i sprzedawac w kolektorach. To taka inna forma zarobienia sporej kasy i tez na kulkach tylko bez strat. No chyba ze sie zorietuja w kolektorach, na co sadze nie dlugo bedzie trzeba czekac to wtedy zostaniesz bankrutem z cala masa kulek do losowania. Na to tez jest wyjscie otworz, niezalezna siec dystrybucji np. w sklepach , stacjach benzynowych , itd.
Przepraszam,że się wtrącę,ale nawet jeśli pan o nicku SKRYBA jest starszy to nie upoważnia go to do obrażania młodszych.Najlepiej z takim nie podejmować dyskusji,to sam się z czasem wypali jak knot.Pozdrawiam.
Kazaczok - widać , żeś człek gminy, tak mawiał Wokulski- mniemam , że głowisz się - co to za
osoba , ten Wokulski - Piłkarz - napastnik - gracz w lotto ?
osoba , ten Wokulski - Piłkarz - napastnik - gracz w lotto ?
tendencja narastająca możliwe wypalenie 6/6 w perspektywie 2-6 losowań
pozdrowienia dla numerkowiczów
pozdrowienia dla numerkowiczów
Witam.Wczoraj szanowna P VIOLA tez sie wtracila jako obronca innych obrazonych tak jak by oni nie umieli sie bronic dzis znow zwraca uwage na obrazanie ,mam prosbe aby Pani nie zabierala glosu jak nawet dwoje ludzi dyskutuje i nawet sie obraza ,dadza sobie rade bez posrednikow.Po drugie jako stary kulkowicz nigdy nie mialem 3 w duzym lotku a w multi mialem 4 x 4 liczby na 10 skreslen to moje sukcesy dlatego zazdroszcze wszystkim tym ktorzy maja takie rezultaty jak 4 w duzym a juz sobie nie wyobrazam co bym czul jak by to byla 5 to nie wiem czy bym sie cieszyl czy bylbym wsciekly,cholera wie ale to musi byc mile .Pozdrawiam
Do karamba1,dziękuję za rady jak robić biznes,ale z nich nie skorzystam.Na koniec powiem,że podziwiam takich ludzi jak Ty,którzy rzetelnie wypełniają wszystkie tabelki i analizują zdarzenia losowe.Jeśli ta teoretyczna łamigłówka pozwala im zapełnić czas,by nie wpaść w szpony hazardu na poważnie to wszystko jest O.K.Gorzej gdy pasja przeobraża się w kłopotliwy nałóg,nazywany Chorobą uzależnienia od hazardu.Pozdrawiam.
Kogucik19 - nie myślałem , że za ten tekst dam Ci jedno piórko - za przeproszeniem w kuper, to tak wstępnie - bo znać Człowieka uczciwej daty i sposobności - (młodzianki tego nie pojmą ) - muszą się mocno skubać by być realistyczne i godne pochwały . Damy Im ( Duża litera ) spokojny żer - wszak nikt nie lubi na obiad chudych kurcząt !
Wreszcie trafił swój na swojego.
Tak trzymać,w kupie zawsze raźniej.........
Tak trzymać,w kupie zawsze raźniej.........
Pani Violu - kto kogo i za co - odnoszę do historii polemiki - uważam , że mogę wiele dać , nie żądając nic w zamian , przepraszam - trochę szacunku dla siwej głowy , a dyskurs będzie inny i nie jałowy !
Jako kogut nie lubie chudych kurczat,reszta tekstu jest dla mnie za trudna,ale dodanie 3 groszy przez P.VIOLE bawi mnie bardzo,zonaci to wiedza ze kobieta zawsze sie wtraci tam gdzie jej nie trzeba ,nawet jak nie wie o co chodzi to udaje ze wie.Na razie jest fajnie wiec usmiecham sie przyjaznie i pozdrawiam,z tym piorkiem w kuperku co za radocha.
Do fachowcow od typowania mam taka prosbe jak myslicie jaki dzis bedzie TSN moze ktos cos wie na ten temat to prosze o informacje ,z gory dziekuje.
rico- nie masz za co mnie podziwiac. Ja nie mam zadnych tabelek, nawet Excel-a Firmy Micro-Syf nie mam. Bo i po co i do czego. Do "analizy" sluzy mi zupenie cos innego i trwa to w najgorszym przypadku 5 cennych min.
Zapomniales o osobach ktorzy zawodowo sie zajmuja badaniem "losu".
Ja nie zauwazylem zeby oni byli uzaleznieni od jakies gry , itd i bylo to ich wypelnieniem czasu. To normalna praca jak kazda inna. Ale kto wie , i tacy pewnie sie znajda . Bo musza. Inaczej by sie "system" zawalil. Masz na mysli pewnie takie objawy jak np. chirurg nie pogrzebie w wnetrznosciach bo akurat nikt sie na autostradzie nie rozstrzaskal , to w domu bedzie sie na kurczaku wyzywal. (Kogucik19 to nie do Ciebie). No to niestety kazdy ma troche takiego swira.
Zapomniales o osobach ktorzy zawodowo sie zajmuja badaniem "losu".
Ja nie zauwazylem zeby oni byli uzaleznieni od jakies gry , itd i bylo to ich wypelnieniem czasu. To normalna praca jak kazda inna. Ale kto wie , i tacy pewnie sie znajda . Bo musza. Inaczej by sie "system" zawalil. Masz na mysli pewnie takie objawy jak np. chirurg nie pogrzebie w wnetrznosciach bo akurat nikt sie na autostradzie nie rozstrzaskal , to w domu bedzie sie na kurczaku wyzywal. (Kogucik19 to nie do Ciebie). No to niestety kazdy ma troche takiego swira.
Najpierw,drogi Siwy Panie to trzeba mieć szacunek dla innych,a dopiero wtedy inni obdarzą nas wzajemną empatią.Przepraszam,bo może za trudne słowo dla starszego człowieka (zrozumieniem i szacunkiem)Na to trzeba sobie zasłużyć,ale jak pan przydziela odznaczenia prostakom,no to sorry Vinetou.
Morał tego dnia - taki - bez koguta ni ma wielkiej forsiaki - proste , trywialne , lecz
realne . Kogut - spraw się , bo skończysz jak bohater wielkiego kotła - sam napisałeś scenariusz!
realne . Kogut - spraw się , bo skończysz jak bohater wielkiego kotła - sam napisałeś scenariusz!
Pani Violu - tak uderzyłem kijem , ale czemu , choć przyznam ,że siwizna na mych skroniach jest niegodna mej głowy . Lecz jestem człowiekiem wychowanym na walce Solidarności i tu ........ przyznam moja prywata wzięła górę , ale ma dusza też się buntuje i musi się bronić - jeżeli obraziłem to przepraszam , ale wymagam odrobinę szacunku . Pozdrawiam
Tak wiem ze jako kogut skoncze kiedys w kotle ale wszystkim szykujacym sie do uczty tlumacze ze stary kogut nie jest ani tlusty ani smaczny tylko zylasty,twardy,lykowaty,a po spozyciu musisz odchorowac wiec moze jeszcze pozyje troche,jak myslicie ile mi jeszcze zostalo,fajnego zycia wsrod kurek (P.VIOLA na kurke sie nie nadaje),kurki dbaja o koguta a i kogut dba o kurki.Pozdrawiam
Do wszystkich siwych, czarnych,rudych, lysych prosze o podanie typow na dzisiaj TSN jak wam sie wydaje jaki wyskoczy,nagroda za trafne wytypowanie niech bedzie piorko z kuperka kogucika.
Dzieki PITEREX wolal bym ta 7 bo dawno nie bylo nic z malych numerkow .
Kogucie19 - piórka zacznę Ci wyrywać od przyszłego tygodnia , chyba od środy
- szczerze polecam - zamów już dziś treskę , bądż przywdziej gustowny trykocik
- szczerze polecam - zamów już dziś treskę , bądż przywdziej gustowny trykocik
kormoran 50 to ja kogucik19 a to moj stary nik z przed bitwy pod Grunwaldem
A czemu wogole masz mi piorka wyrywac i dopiero od srody to jakas rocznica ma byc czy co napisz cos wiecej prosze,a jaki numerek dzis bedzie podaj mi jak masz mnie tak torturowac to wole zeby to byly tortury w otoczeniu pieknych kurek.
Kogut19 - bo moje jaja stwardną dopiero we srodę , a we czwartek powiem żonie ,że gra muzyka - mniemam ,że partytura idzie we właściwe ręce i skrzypce zagrają najwyższą oktawę - mniemam , że kumasz mój klucz Violinowy
Panowie potrzebuje namiary na program lub stronke gdzie mogr ogladac polsat na zywo. Wiadomo po co...
Kogucie19- a - niżeli bym Ci schlebiał - co Ty Masz wspólnego z moim wojskiem z pod Grunwaldu - wszak moje flanki znałem wzorowo- melduj!
Jaki jestem szczesliwy bardzo udane losowanko dam sobie dzis wszystkie piora powyrywac ,Dobranoc.
Dzisiaj mniej niż zero:( Trzeba bedzie sie chyba przezucic na to Keno z multilotka....:(
tak chcialem sie tylko wpisac bo fajny numer wpisu powstal, smae dwojki...
Mój numerek dotarł o właścwym miejscu i czasie - nie muszę się popisywać , - czas wolny - dla zwyciężców - młodzianki nocny patrol! Dobranooc to święte słowo SKRYBY!?
TO CO WYPRAWIAJA W TOTALIZATORZE TO JEST WALENIE W BAMBUS LUDZI DLACZEGO ZAMKNIECIE SYSTEMU JEST GODZINE WCZESNIEJ PRZED LOSOWANIEM A PO TO ZEBY MOZNA BYLO USTAWIC TAK ZEBY BYLA KUMULACJA BO WTEDY TOTALIZATOR MA GRUBE MILIONY DLA SIEBIE
NAREK - polecam ci artykuł "prawdopodobieństwo trafienia szóstki", idź sobie przeczytaj, jakie jest prawdopodobieństwo wystąpienia kumulacji. Nie trzeba tu żadnych sztuczek.
Ludzie, weźcie się w końcu za logiczne myślenie - TS nie musi oszukiwać, by za każde losowania inkasować grube miliony, a ryzykować przekrętem dla dodatkowych paru procent zysku nie jest mądrze i panowie doskonale sobie z tego zdają sprawę. Jeżeli ktoś jest sfrustrowany tym, że ciągle przegrywa to powinien mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, że pomimo negatywnych emocji nadal tylko gra i gra. Przegrywasz bo masz przegrywać, tak jest z góru ustalone. Nikt nie musi naginać reguł na twoją niekorzyść, skoro i tak są niekorzystne.
Ludzie, weźcie się w końcu za logiczne myślenie - TS nie musi oszukiwać, by za każde losowania inkasować grube miliony, a ryzykować przekrętem dla dodatkowych paru procent zysku nie jest mądrze i panowie doskonale sobie z tego zdają sprawę. Jeżeli ktoś jest sfrustrowany tym, że ciągle przegrywa to powinien mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, że pomimo negatywnych emocji nadal tylko gra i gra. Przegrywasz bo masz przegrywać, tak jest z góru ustalone. Nikt nie musi naginać reguł na twoją niekorzyść, skoro i tak są niekorzystne.