Wpisy 2 203 720 – 2 203 819
3 grudnia 2014 13:48 → 3 grudnia 2014 15:16, 100 wpisów
Witam i o zdrowie nie pytam bo dziś losowanie i sił już nie mam na nie
Cześć wam dziadek dał mi dzisiaj 15 zł tak pd siebie coś będzie można kupić teraz co przyjadę do niego to da od siebie choć dla kasy do niego nie jeżdżę jak coś. A według was co powinienem kupić tacie i mamie na święta może jakieś pomysły ? Bo tata ładnie się na mnie ale to standard wykosztował buty zimowe 80 zł, czapka 25, slipy + kalesony 25 i garnitur ładny modny teraz na czasie z dwoma rozporkami za 350 zł.
dawac wyniki
Dopisano wyniki Multi Multi
10,15,20,24,26,28,30,35,37,44,47,52,54,56,61,63,64,69,70,75
Plusem jest liczba: 35
10,15,20,24,26,28,30,35,37,44,47,52,54,56,61,63,64,69,70,75
Plusem jest liczba: 35
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4858 zestawów od 625 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 3 972 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 8 704 zł
TOP 5 typujących:
- niemar - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 382 zł = 38,20 x koszt gry
- winiarra - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 914 zł = 18,28 x koszt gry
- cyrus67 - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 398 zł = 8,84 x koszt gry
- TOP - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 192 zł = 8,53 x koszt gry
- Maniek22 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 54 zł = 5,40 x koszt gry
Na razie z wszystkich gier najbardziej mnie zaskoczyła extra pensja. Grałem z 5 razy i nigdy nie miałem pustego pod względem wygranej kuponu. Ciekawe jak będzie dziś.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 760 000 zł
Na razie do przodu nie jestem, ale fakt że wpada 10 czy 30 zł ma znaczenie bo można puszczać dalej. Z mini na razie daję sobie spokój. Pomysłów nie mam.
Kondi.
Ty się znasz,jest pełnia ?
Ty się znasz,jest pełnia ?
Krasnalka
Witam wszystkich
krasnalka
emerytka 46
tesa
emerytka 46
tesa
kondi
torsan
torsan
krasnalka i jak tam w Białymstoku już lepsza pogoda ?
multi multi plus 1984
krasnalka a u mnie 0 C tylko że bez śniegu
krasnalka to dobrze niech będzie na święta
ale co to by było jakby nam drogi do kolektur zawiało śniegiem i brak prądu
no i to mi się podoba. Mimo ze bez plusa bo mnie na to stać nie było
kubus88 jak wysłane to
krasnalka choć pamiętam niedawno to chyba było w 2010 roku w Szczecinie była taka bardzo śnieżna i mrożna zima i w pewnej dzielnicy nie było prądu kilka ładnych godzin i miedzy czasie włączyli prąd i jeden klient wysłał kupon dużego lotka na chybił trafił i trafił 6/6 w tej grze to się nazywa mieć szczęście
wysłane jak coś mogę skan zrobić ale nie wiem gdzie go załączyc żeby wyszedł tu na forum
kubus88 gratuluję 700 złotych ładna wygrana
Przecież ma w typowaniach.
kubus88 jak chcesz możesz rzucić na profil ale ja bez zdjęcia i tak tobie wierzę
jocia
kubus88
Proponuję wysłać do Korna.
Proponuję wysłać do Korna.
są u mnie na profilu 5/5 ogólnie nigdy nie wysyłam z plusem bo jestem biedakiem a liczba 35 mi akurat padł ale darowanemu koniowi itd
kubus88 fakt trochę szkoda ale 700 złotych też ładnie najważniejsze że wysłane
kubus88 żeby wstawić zdjęcie to musisz wybrać w swoim profilu opcje zarządzaj swoim profilem i pożniej wybierz plik uruchomi się folder że zdjęciami wybierasz zdjęcie i gotowe tylko musisz być zalogowany żeby to zrobić
Jak wam dzisiaj poszło grając ? A mój skuter pali a jestem z 2011 roku od nowego kupiony z salony Keeway Goccia 5/100 i bez ściągniętych blokad do tego więcej niż 50 km/h nie pójdzie a przejechałem do tej pory 1388,7 km. Czy coś jest tam źle ustawione niewłaściwy przepływa paliwa czy co jest grane ? A co najgorsze podczas jazdy muli si.ę w sensie zwolni i znowu ruszy dlaczego ?
Znowu trzeba
krzysztof po 1 bez blokad jazda jest zakazana a po 2 chyba musisz odwiedzić mechanika
krzysztof cbyłam dziś w UP
za prace interwencyjne są normalne pobory zazwyczaj 1280 zł netto
za prace interwencyjne są normalne pobory zazwyczaj 1280 zł netto
Właściwe forum : http://www.skuterowo.com/forums/topic/co-to-za-dzwiek-keeway-goccia
krzysztof w samochodzie też są filtry i jak są zanieczyszczone trzeba je wymienić to może być podobnie
Czyli wujek na mnie więcej dostaje kasy czyli gdzie ta kasa ? A co to blokad przecież blokady są po to żeby je zdjąć a po mam całe życie skuterem 50 km/h jeździć nie przesadzaj ?
No ale paliwo laliśmy przez sitko do baka to jak filtry mogły się zabrudzić ? Znaczy jak jadę trochę to zaczyna nieraz mulić a jak tak teraz będę na tym jeździć rozwali się coś może ?
Monet
Prace interwencyjne nie wliczają się do zasiłku (kuroniówka ) bo są płacone z UP i możesz u wujka pracować dwa lata a zasiłku nie masz.Twój wujek dostaje na Ciebie pieniądze a tobie nie płaci i robi Ciebie w bambuko .
Ato ile Ci płaci dowiesz się jak da CI pit
Ato ile Ci płaci dowiesz się jak da CI pit
Ok skan wrzuciłem na profil. odbiłem sobie teraz bo te liczby w drugiej pozycji to są ze stałego zestawu z dnia 19.11.2014r które mi padły ale nie wysłałem.
Monet niestety jak na razie nic ale nie tracę nadziej i ja mam kuroniówkę
krzysztof ja nie przesadzam ale nasze prawo takie jest bo to trochę tak jest jakbyś chciał zrobić z fiata 126 p sportowe bmw tu chodzi o zmienioną konstrukcję pojazdu zapisane prawnie policja wtedy odbiera dowód rejestracyjny pojazdu
krzysztof nawet hak do przyczepki w samochodzie musi być legalizowany i wpisany w dowód rejestracyjny