Wpisy 2 203 220 – 2 203 319
2 grudnia 2014 21:46 → 2 grudnia 2014 22:29, 100 wpisów
Dopisano Wyniki Lotto - 03,07,18,40,46,47
Czy na pracy interwencyjnej pracodawca oprócz tego 800 zł dostaje coś jeszcze a i czy cała kasa idzie na opłacenie wszelakich składek zdrowotnych, emerytalnych i innych ? To zapisz sobie z telefonie bo ważne to dla mnie.
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto
marwi 4/6
Dopisano wyniki Lotto Plus - 01,03,15,17,18,34
paskoo ..a my robiom pomagam a .polityka zarobi za godzina 100 zł ..i wstyd
Panie Januszu ale on też jakoś inaczej sobie myślał że te 800 mi da ze składek wszystko było od początku lipnie zagrane i zrobione napisali my asystent nauczyciel baba głupia jak to wujek ujął przez papieru ja i pracy nie ma dla mnie aż takiej. Więc sam nawet się pytał czy ciągniemy dalej choć płacić nie będzie raczej no może coś od siebie dał choć drugi miesiąc i nic choć w pierwszym trochę porobiłem z od paru świń gnoju wyrzucenia i karmienia ich. Bo przynajmniej do stażu pracy będzie mi się liczyć i potem kuroniówki.
@ krosnalek to nic, co się odwlecze to nie uciecze.
Powoli po ściania ia każdy sie dostanie.
z Tą po drodze z Modlińskiej jeszcze trochę cierpliwości
Powoli po ściania ia każdy sie dostanie.
z Tą po drodze z Modlińskiej jeszcze trochę cierpliwości
Pasko co powiesz na moje powyższy wpisy ?
witam
sprawdzil by pasko co z moim typowaniem piatki w mm we wczoranszych losowaniach gdzies przepadala a byla typowana
sprawdzil by pasko co z moim typowaniem piatki w mm we wczoranszych losowaniach gdzies przepadala a byla typowana
Panie Janusz śpi pan ?
krzysztof c: co ja Ci powiem. Nie jestem Tobą, nie znam Twojego środowiska w jakim żyjesz, nie wiem jakie możesz mieć perspektywy.
Ja do 25 roku życia np. nie szukałem pracy... no może poza jednymi wakacjami jak miałem 20 lat
Ja do 25 roku życia np. nie szukałem pracy... no może poza jednymi wakacjami jak miałem 20 lat
Krzysztof może się nauczyłeś świń paś
To za daną prace w świetle prawa
należy ci się wynagrodzenie
To za daną prace w świetle prawa
należy ci się wynagrodzenie
@krasnalek po Twojej odpowiedzi już mi cieplej się zrobiło...
mo nie powiem, że oczy maślane....
mo nie powiem, że oczy maślane....
krzysio c jak nie dasz nogi z tej swojej wsi to do końca życia będziesz tam zasuwał za psi grosz albo jak u wujka za darmo.Musisz coś zacząć zmieniać a nie siedzieć na kompie ,grać i czekac aż ci ktoś zaproponuje na wiosce pracę za 3 tys na rękę.
jak miałem lat 25 to skończyłem studia i dopiero wtedy poczułem, że mam za dużo czasu i szybko dałem się wciągnąć do jakiejś korporacji do pracy w Krakowie... popracowałem rok z kawałkiem, potem wyjechałem do Anglii na 2,5 roku, a teraz od blisko 5 lat znowu wróciłem do Rzeszowa i jak już jest rodzina, to nie myśli się o jeżdżeniu po świecie
Jakbym dzisiaj nie miał żony i dziecka to pewnie pojeździł trochę po świecie popracować
Jakbym dzisiaj nie miał żony i dziecka to pewnie pojeździł trochę po świecie popracować
sam człowieku widzisz że ta wiocha to zero perspektyw na przyszłość.
weź przykład z Pasko on działał a nie siedział i pierdział w stołek przed kompem jak ty
torsan: fajne miasto. Ja sobie chwalę, chociaż mało mam czasu korzystać z tego miasta cokolwiek by to znaczyło ostatnio wpadłem trochę w rutynę życia
5/10,5/10,4/8,4/8 i dwa kosze moje drugie poleciały
30,60
51,31
62,2
33,13
24,54
65,25
36,66
57,67
18,38
59,19
pozostałe : 11,42,75,76,7
30,60
51,31
62,2
33,13
24,54
65,25
36,66
57,67
18,38
59,19
pozostałe : 11,42,75,76,7
popieram, młodzi i nie zobąwiązani, powinni spróbować pracy za granicą, naprawdę dużo takie doświadczenie uczy...
A ja pochodzę z Iławy i mieszkam około 17 km od miasta. Sobie zobaczcie teraz ładnie miasto i tam może jakoś pracę bym prędzej wyhaczył np. Szynaka kojarzycie ?
Iława to miasto rozwojowe ma dużo plusów jak i pewnie kilka minusów.
Chyba ten osobnik miesza w moich liczbach.. .
Ten Test Mini był na ubiegłą sobotę:
>> o4, 05, 10, 14, 18, 26, 29, 33, 36, 40. ----->> 10 liczb.
>> xx, xx, xx, xx, 18, xx, 29, 33, 36, xx. ----->> dzisiaj wylosowane liczby.
Test z soboty zastosowany dzisiaj dałby w Mini: 4/10. Zwiała jedna liczba: 31.
Ten Test Mini był na ubiegłą sobotę:
>> o4, 05, 10, 14, 18, 26, 29, 33, 36, 40. ----->> 10 liczb.
>> xx, xx, xx, xx, 18, xx, 29, 33, 36, xx. ----->> dzisiaj wylosowane liczby.
Test z soboty zastosowany dzisiaj dałby w Mini: 4/10. Zwiała jedna liczba: 31.
krzysztof c ja stara baba prawie 10km codziennie rowerem do pracy i nie narzekałam a Ty młody i 17km.to problem
zgrywus...yota zawsze chodzi prawdziwe grac realne ..a ty a ty boi się
ja do Anglii pojechałem w ciemno i na początku razem ze studentami z którymi zamieszkałem podejmowałem się przeróżnych prac... w niecałe pół roku pracowałem chyba w kilkunastu miejscach ... ot tak poczułem co to znaczy typowa praca emigranta za granicą. Generalnie na dłuższą metę można niechcący przestać się doceniać i wpaść w trybiki takiej pracy, zapominając po co się studiowało... mało kto tam mógłby uwierzyć, że pracuje z nimi magister inż. informatyk z Polski
Dobra te gadanie prawie lub nic nie daje wracam do robienia zdań z matematyki do 23:00 chociaż a jutro do dziadka pojadę pogadać o moja praca cała i wrócić znowu pouczyć może z języka polskiego i tak w kółko. A w czwartek pani dyrektor poprosiła mnie abym w GOK-u pomógł przy gwiazdce przedszkolaków oczywiście za darmo. A i na egzamin oblany ostatni Technika Administracji też trzeba było by znaleść czas. Pani bierze 25 zł na godzinę choć dłużej jest ze mną.
ale nie poddawałem się i po niespełna pół roku trafiłem na firmę, która chciała skorzystać z mojego profesjonalnego doświadczenia i zostałem u nich programistą i tak przez 2 lata, a potem wróciłem jednak i tak
Dobranoc wszystkim i powodzenia aby kolejne losowania przyniosły wszystkim zadowolenie z wygranych Pasko ja prawie co dzień taką piszę formułkę za grzeczności. Bo dużo ludzi uważa że grzeczny jestem ogólnie a to podobno się ceni mocno. A i na zdrowie Pasko golnij sobie jednego też na odchodnego ode mnie. Ale przyznaj rozrywkowy ze mnie chłopak co nie nudzicie się ze mną ?
zgrywus to bierze ode mnie co za problem masz ?
krzysio jak ty po polskiemu piszesz znaleŚć to daj se spokój z maturą.
Yota ...naprawde dziś jeszcze raz uciekam... nie codzienne siedzię przy kompie ..mój PC proca spali
O ja też robiłem na budowie rok temu w października czarno moja pierwsza poważniejsza robota od podawania pustaków pop robienie zaprawy i a takie tam. Za trzy tygodnie pracy 1030 zł zarobiłem. Bo teraz tam jest stolarnia powiększyła po prostu zasięg tamta obok a przedtem mój kuzyn trochę tam porobił i za niego byłem. Była ekipa bo chłopak coś w moim wieku też pomagier przyniósł piwa wypili a potem kierownik przyszedł żeby dmuchali przyznali się że wypili to im podziękował bo było to już którąś razom potem nas spytał ale my że nie piliśmy twardo choć pomagier pił ja nie i nie sprawdził. Na koniec pracy ćwiartkę przyniosłem to z murarzem po jednym wypiliśmy kulturalnie.
Majpan nie znam tej dzielnicy, ja urzęduję przy Dr.Męcz.Majdanka
KrzySiO CCC ale ty wiesz tu PL a tam za granic wiecej płaca za praca ..a po co ty uczyłeś z matura i co pózniej jeszcze problem tak twój tata wie wiecej niz ty mysleć
Krzysztof
Źle ci to nie zrobi
W najgorszym przypadku nauczysz się angielskiego
Źle ci to nie zrobi
W najgorszym przypadku nauczysz się angielskiego
Dosyć dobrze znam język niemiecki korepetycje kilka ładnych lat miałem i tak sobie angielki a z niemieckiego konkursy nawet. Ba nawet na w szkole średniej przeszedłem z eliminacji szkolnych o wiedzy i w powiatowym z kilkoma były ze szkoły choć tam nie powiodło się niestety. Np. Jch learne mathe und Polish. Ich meine PS3 heute gepielen. Ich arbeite zu meine onkel in Kinderschule. Maine femilie ist sehr gut.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
marek33 ja jako ten typ tak ma od urodzenia no może w ostatnich latał pogłębiło to się i nic nie biorę.
A to jednak robisz błędy nawet w tym super-niemieckim, Krzysztof_c
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
Krzysztof
Tyś jakiś nie kumaty
Piszę o Krzysiu
A jak się przyznajesz to dobrze
Tyś jakiś nie kumaty
Piszę o Krzysiu
A jak się przyznajesz to dobrze