Wpisy 2 199 695 – 2 199 794
29 listopada 2014 14:34 → 29 listopada 2014 15:45, 100 wpisów
Cześć ale spadłem w liście typujących aktualnie 347 punktów i 100 miejsce kurde chyba się nie utrzymam w pierwszej setce ? A ja byłem z rodzicami na zakupach w Kauflandzie na targowisku buty zimowe tata mi kupił za 80 zł i sobie takie same, czapkę bo moją wziął i itp. A potem w sklepie Jak taka hurtownia jakby gdzie mają garnitury kupił ma za 330 zł a ładny z tych teraz modnych z dwoma rozporkami z tyłu ale jakby szyty na miarę zrobię zdjęcie to wam pokaże. Będzie na maturę ale i kuzyn w przyszłym roku przyjęcie będzie mieć ale i inne okazje mogę się zdarzyć przy okazji. A przechodząc obok terminalu Lotto nie nie wziąłem i wasz zresztą też tak radzę chyba robić bo ta cała gra po prostu nie ma sensu zbyteczne wywalanie pieniędzy.
A wujek nawet do dzisiaj nie da mi zł za pracę u niego na interwencyjnym cholera jasna.
Ale z kandydatem na wójta który ma duże szanse przejść pisałem ten co mi staż ogarniał z UE w gimnazjum że staż mogę mieć w urzędzie gminy pół roczny z urzędu pracy fajnie by było może potem jakaś stała posadka za biurkiem kto wie ?
Ale z tym szampanem trzeba jeszcze poczekać.
J-23 co nie rozumiesz to ja ci wytłumaczę nie martw się.
Bo teraz to mało do tego dochodzę że to głupota jest i była grać w to gówno jedne a wy naiwniacy dalej się ludzie i śnijcie o wielkich wygranych milionach czy tysiącach zł. Jak zrobią coś że będzie więcej osób wygrywać lub coś zmienią to wrócę do rozrywki a na razie nie ma mowy.
Cześć nie spadłam w liście typujących, aktualnie nia mam punktów, bo nie typuję. A byłam z miłą znajomą na zakupach i kupiłam Krakowską suchą - pół kilograma schab - około kilograma i zapłaciłam 29,80 .dodam,że Krakowska sucha była w promocji wyjątkowej ( 20 zł. kilogram) ładna samo mięso na przekroju.Zdjęcia może nie będę robiła, bo muszę typowac i mam mało czasu. Nadałam jeszcze totolotki, których jeszcze nie sprawdziłam. Widze,ze nie weszły moje mocne , które podawałam, weszła tylko 19. Jak sadze wybiegam z moimi typami, bo weszła 73, którą miałam mocną wczoraj.zjem obiad i ide śnić o wielkich milonach.
J-23 liczyłem na zostanie w pierwszej setce typujących bo w życiu będąc na stronie tylko raz mi się to udało w marcu 2013 roku 52 miejsce 476 punktów a typy już podałem zobacz sobie. Dobra bym jeszcze popisał ale muszę się uczyć z matematyki nikt za mnie tego nie zrobi a potem skoki idę pooglądać i naszych orłów może lepiej im dzisiaj pójdzie. Ale stawiam że dzisiaj wygra Żyła ale kasy bym zgarnął boi na niego w Bwin patrzyłem stawka 101 jest czy za nawet 10 zł 1100 bym zgarnął nieźle co ?
Przychodzi Małysz do kiosku i mówi:
- Czy mogę kupić bilet?
- 3 złote proszę.
- A nie wystarczą 3 srebrne i 2 brązowe?
- Czy mogę kupić bilet?
- 3 złote proszę.
- A nie wystarczą 3 srebrne i 2 brązowe?
J-23 dobre medale IO hehe.
Okręt podwodny. Młody kuk przychodzi do kapitana:
- Panie kapitanie, musimy się pilnie wynurzyć.
- O co chodzi?
- Dziś na obiad pierogi...
- No i co?
- Na opakowaniu jest napisane: ''Po wypłynięciu gotować przez 5-7 minut''.
- Panie kapitanie, musimy się pilnie wynurzyć.
- O co chodzi?
- Dziś na obiad pierogi...
- No i co?
- Na opakowaniu jest napisane: ''Po wypłynięciu gotować przez 5-7 minut''.
Kto według was dzisiaj wygra konkurs pucharu świata w skokach ja stawiam a co tam ze spontanu Piotr Żyła o beskidzkich paluszków które właśnie jem. A i wziąłem dwie paczki chipsów wiejskie ziemniaki jedliście pyszne są ?
dotam jaki może być tego powód ?
kibicujmy żyle aby wygrał konkurs Żyła Żyła Żyła leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!!
Bo dlaczego nie ?
dotam czego mu brakuje ?
Ciekawe czy też staż po tej nieszczęsnej pracy interwencyjnej dostanę w urzędzie gminy z urzędu pracy jak ten gość wójtem zostanie no bo głos oddam na niego choć w pierwszej turze na innego głosowałem ?
Jako powera ? Widziałeś jak on się układa bo zjechaniu belki widziałeś ten jego garbik fajeczkę i jak poleciało ?
dotam czyli drugie Małysza z niego nie będzie choć zauważyliście że wąsiki ma podobne do naszego wielkiego mistrza Adama hehe ale zresztą u większości skoczków się pojawiły ciekawe dlaczego ? A z tym całym Gregorem co się stało co on tak słabo skacze ?
O Gregor nie wierzę 144 m chyba miał huragan pod narty ?
Zaraz Żyła skacze hehe.
A nie mówiłem jak pięknie dotam i co na to powiesz aaaaaaaa Żyła faworyt ?
O ja nota 143 wow.
O jaka nota wow.
Dla naszych skoczków i tak.
Ze mną ale o co ?
6 baiło0-czerwonych w konkursie tylko ciekawe ile do 30 się załapie w konkursie ?
Biało-czerwonych miało być sorry.
Głupia nagroda załóżmy się o piwo może ? Ja mówię że wygra Żyła a ty że nie tak o to chcesz się założyć ?
dotam on w dziesiątce spokojnie będzie patrz kogo w rodzinie ma samego Adama Małysza toć to zieńciowie są wiesz to zobowiązuje.
dotam na skoki włącz lepiej Borussia słaba jest nie warto bez lewego to już nie to samo.
zgrywus bo my z dotamem za komentatorów robimy na stronie i to za darmo humanitarnie wręcz tak to nazwę.
A Japończycy odpuścili sobie widocznie na konkurs bombę szykują ale ten Kasai w takim weiku a jak skacze co jaki kosmita jak w boksie Hopkins co ? 42 a tamten 49 lat.
odpowiednie przeliczenie metrów naszych zawodników da liczby na wieczór
Kłaniam się wszystkimi,zwykle się nie udzielam,ale ubawilam się setnie czytając wpisy Krzysztofa, ale riposta Joci to prawdziwe mistrzostwo.Brawo.Pozdrawiam.
Alejką parkową zbliżają się do siebie dwie młode matki z wózkami.
Podczas mijania jak to zwykle bywa zaglądają jedna drugiej do wózka.
- O...jaki śliczny...ile już ma?
- Dziesięć miesięcy.
- Mój też... właśnie dzisiaj powiedział pierwsze słowo!
Głos z drugiego wózka:
- ...a co powiedział?
Podczas mijania jak to zwykle bywa zaglądają jedna drugiej do wózka.
- O...jaki śliczny...ile już ma?
- Dziesięć miesięcy.
- Mój też... właśnie dzisiaj powiedział pierwsze słowo!
Głos z drugiego wózka:
- ...a co powiedział?
halo halo jocia jestes ciekawia mnie twoje koncoweczki a dokladnie liczby z koncowka 2 oile jestes przy nich
o to co mi wpadlo 12,72,22,32,44,45,03,05,09,14,17,38 dwie trza mi wywalic ale ktore cos z tych 32,17,38
o to co mi wpadlo 12,72,22,32,44,45,03,05,09,14,17,38 dwie trza mi wywalic ale ktore cos z tych 32,17,38
jocia
J-23
J-23