Wpisy 2 199 678 – 2 199 777
29 listopada 2014 14:11 → 29 listopada 2014 15:19, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 710 000 zł
Cześć ale spadłem w liście typujących aktualnie 347 punktów i 100 miejsce kurde chyba się nie utrzymam w pierwszej setce ? A ja byłem z rodzicami na zakupach w Kauflandzie na targowisku buty zimowe tata mi kupił za 80 zł i sobie takie same, czapkę bo moją wziął i itp. A potem w sklepie Jak taka hurtownia jakby gdzie mają garnitury kupił ma za 330 zł a ładny z tych teraz modnych z dwoma rozporkami z tyłu ale jakby szyty na miarę zrobię zdjęcie to wam pokaże. Będzie na maturę ale i kuzyn w przyszłym roku przyjęcie będzie mieć ale i inne okazje mogę się zdarzyć przy okazji. A przechodząc obok terminalu Lotto nie nie wziąłem i wasz zresztą też tak radzę chyba robić bo ta cała gra po prostu nie ma sensu zbyteczne wywalanie pieniędzy.
A wujek nawet do dzisiaj nie da mi zł za pracę u niego na interwencyjnym cholera jasna.
Ale z kandydatem na wójta który ma duże szanse przejść pisałem ten co mi staż ogarniał z UE w gimnazjum że staż mogę mieć w urzędzie gminy pół roczny z urzędu pracy fajnie by było może potem jakaś stała posadka za biurkiem kto wie ?
Ale z tym szampanem trzeba jeszcze poczekać.
J-23 co nie rozumiesz to ja ci wytłumaczę nie martw się.
Bo teraz to mało do tego dochodzę że to głupota jest i była grać w to gówno jedne a wy naiwniacy dalej się ludzie i śnijcie o wielkich wygranych milionach czy tysiącach zł. Jak zrobią coś że będzie więcej osób wygrywać lub coś zmienią to wrócę do rozrywki a na razie nie ma mowy.
Cześć nie spadłam w liście typujących, aktualnie nia mam punktów, bo nie typuję. A byłam z miłą znajomą na zakupach i kupiłam Krakowską suchą - pół kilograma schab - około kilograma i zapłaciłam 29,80 .dodam,że Krakowska sucha była w promocji wyjątkowej ( 20 zł. kilogram) ładna samo mięso na przekroju.Zdjęcia może nie będę robiła, bo muszę typowac i mam mało czasu. Nadałam jeszcze totolotki, których jeszcze nie sprawdziłam. Widze,ze nie weszły moje mocne , które podawałam, weszła tylko 19. Jak sadze wybiegam z moimi typami, bo weszła 73, którą miałam mocną wczoraj.zjem obiad i ide śnić o wielkich milonach.
J-23 liczyłem na zostanie w pierwszej setce typujących bo w życiu będąc na stronie tylko raz mi się to udało w marcu 2013 roku 52 miejsce 476 punktów a typy już podałem zobacz sobie. Dobra bym jeszcze popisał ale muszę się uczyć z matematyki nikt za mnie tego nie zrobi a potem skoki idę pooglądać i naszych orłów może lepiej im dzisiaj pójdzie. Ale stawiam że dzisiaj wygra Żyła ale kasy bym zgarnął boi na niego w Bwin patrzyłem stawka 101 jest czy za nawet 10 zł 1100 bym zgarnął nieźle co ?
Przychodzi Małysz do kiosku i mówi:
- Czy mogę kupić bilet?
- 3 złote proszę.
- A nie wystarczą 3 srebrne i 2 brązowe?
- Czy mogę kupić bilet?
- 3 złote proszę.
- A nie wystarczą 3 srebrne i 2 brązowe?
J-23 dobre medale IO hehe.
Okręt podwodny. Młody kuk przychodzi do kapitana:
- Panie kapitanie, musimy się pilnie wynurzyć.
- O co chodzi?
- Dziś na obiad pierogi...
- No i co?
- Na opakowaniu jest napisane: ''Po wypłynięciu gotować przez 5-7 minut''.
- Panie kapitanie, musimy się pilnie wynurzyć.
- O co chodzi?
- Dziś na obiad pierogi...
- No i co?
- Na opakowaniu jest napisane: ''Po wypłynięciu gotować przez 5-7 minut''.
Kto według was dzisiaj wygra konkurs pucharu świata w skokach ja stawiam a co tam ze spontanu Piotr Żyła o beskidzkich paluszków które właśnie jem. A i wziąłem dwie paczki chipsów wiejskie ziemniaki jedliście pyszne są ?
dotam jaki może być tego powód ?
kibicujmy żyle aby wygrał konkurs Żyła Żyła Żyła leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!!
Bo dlaczego nie ?
dotam czego mu brakuje ?
Ciekawe czy też staż po tej nieszczęsnej pracy interwencyjnej dostanę w urzędzie gminy z urzędu pracy jak ten gość wójtem zostanie no bo głos oddam na niego choć w pierwszej turze na innego głosowałem ?
Jako powera ? Widziałeś jak on się układa bo zjechaniu belki widziałeś ten jego garbik fajeczkę i jak poleciało ?
dotam czyli drugie Małysza z niego nie będzie choć zauważyliście że wąsiki ma podobne do naszego wielkiego mistrza Adama hehe ale zresztą u większości skoczków się pojawiły ciekawe dlaczego ? A z tym całym Gregorem co się stało co on tak słabo skacze ?
O Gregor nie wierzę 144 m chyba miał huragan pod narty ?
Zaraz Żyła skacze hehe.
A nie mówiłem jak pięknie dotam i co na to powiesz aaaaaaaa Żyła faworyt ?
O ja nota 143 wow.
O jaka nota wow.
Dla naszych skoczków i tak.
Ze mną ale o co ?
6 baiło0-czerwonych w konkursie tylko ciekawe ile do 30 się załapie w konkursie ?
Biało-czerwonych miało być sorry.
Głupia nagroda załóżmy się o piwo może ? Ja mówię że wygra Żyła a ty że nie tak o to chcesz się założyć ?