Wpisy 219 301 – 219 400
2 lutego 2011 19:17 → 2 lutego 2011 21:24, 100 wpisów
==> 219279. status Wędrowca netowy 2011-02-02 (18:49)
Macie słabą wolę, bo nie możecie wytrzymać jeden dzień bez grania. Ja nie gram już prawie 3 lata i mogę nie grać następnych 30 lat. Firma TS jest mi zupełnie niepotrzeba.
No ale to po co tutaj wchodzisz? To tak jakbyś chodził do burdelu żeby popatrzeć a nie poruchać...
Macie słabą wolę, bo nie możecie wytrzymać jeden dzień bez grania. Ja nie gram już prawie 3 lata i mogę nie grać następnych 30 lat. Firma TS jest mi zupełnie niepotrzeba.
No ale to po co tutaj wchodzisz? To tak jakbyś chodził do burdelu żeby popatrzeć a nie poruchać...
nie odbierz tego jako atak tylko pytanie bo nie rozumie
O mag.. nie będę pytał, bo zaraz nakrzyczy na mnie... .
już wieczór i nie aktualne, Wędruś było tak: widzę czarodziejke83 jest godz:2,02 lub 2,08..napisała kredą pięć x wyraz news panorama33
taki głupi sen miałam
taki głupi sen miałam

Nikczemnick.
Mnie chodzi o co innego. Jeżeli coraz mniej ludzi będzie grało w lotto, to może TS ratując się przed bankructwem wróci do cen sprzed PODWYŻKI.
Mnie chodzi o co innego. Jeżeli coraz mniej ludzi będzie grało w lotto, to może TS ratując się przed bankructwem wróci do cen sprzed PODWYŻKI.
witajcie zastanawiam się jaki to portal ?... czyje się jakbym była na seansie ezoterycznym :-0
teraz rozumiesz nikczemnik o co biega Wędrusiowi...
jemu nie baby w głowie(ma swoja w chałupie)
kasika cichoooooooooo
jemu nie baby w głowie(ma swoja w chałupie)
kasika cichoooooooooo

witaj mag niestety ja nie mam możliwości wysyłania takich ładnych buziek
Kasika: gdybyś nie dała minusika między oczkiem, a buśką, to była by emotikonka 

mala 1438 podam pózniej dokładnie teraz syn poszedł wysłac kuponiki

ja też mam 28.....
i jak dziś nie wygram to niestety robię przymusową przerwę od gier lotto
i jak dziś nie wygram to niestety robię przymusową przerwę od gier lotto
między tymi dwoma nawiasikami musi pojawić się słowo np. { { piwo } }
Nikczemnick popsuł mi humor, więc idę stąd....

Po kliknięciu w ikonkę powinno samo Ci wstawić odpowiednie słowo między nawiasy.
ale i tak juz pomogłeś jeszcze nie wiem jak inne emotki ale dzięki
nikogo po prostu uczę sie sprawdzam emotki czy mi wychodzą tak jak bym chciała
kasika zmień przeglądarkę jak Pasko ci radził ja używam Google Chrome i wszystko działa mi dobrze.
witam,Mag testowałem sobie keno grając nawet 6h non stop to ok 360 pln do przodu chyba jutro zaryzykuję
bartek102.Na sucho to na sucho,ale w realu to inna rzeczywistość

Masz rację Kantor 50.
Kupiłam teraz na 5 losowań od 174197 do174201
12.13.15.55.68
okazało się że wyszły wszystkie ale w los.174192
Kupiłam teraz na 5 losowań od 174197 do174201
12.13.15.55.68
okazało się że wyszły wszystkie ale w los.174192
hello

jakie przeczucia co do JOKERA panowie, ja postawiłem na 4 

bartek 102.
Życzę Ci wygranej.A pochwal się jak wygrasz.
To może jeszcze raz się skuszę.
Życzę Ci wygranej.A pochwal się jak wygrasz.
To może jeszcze raz się skuszę.
Joker z chybika 13 i 32
też myślałem o 34 w jokera bo coś ostatnio ta piłeczka więcej pracuje niż pozostałe w tej maszynie

lemoniadowy.Lubię 34,bo kiedyś płacili za nią więcej,niż za każdą inną

joker dla mnie to takie multi multi 4/4 z piątą liczbą która można powiedzieć jest plusem

http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Totalizator-chce-kupic-kasyna,wid,13093361,wiadomosc.html?ticaid=1bb65&_ticrsn=3
gonia1.Najlepszym systemem jest skarbonka,do której wrzucasz systematycznie pieniążki przeznaczone na T.S.

kantor50.Mam skarbonkę ale ciągle pustą.A poza tym wyciągając ze skarbonki nie ma tych emocji co podczas losowania