Wpisy 2 185 092 – 2 185 191
12 listopada 2014 19:15 → 12 listopada 2014 20:54, 100 wpisów
No przeczytałem już sporo streszczeń.
No a co toć sam mi przygadywał to kiedy lekcje mam z panią to chociaż niech tak spłaci mi ta pracę. Ja będę pomagać owszem ale nie za darmo powiem jutro. A jak wujek chcę to niech na fakturze napiszę że tam na jakieś cel potrzebuje fundusze do przedszkola i będzie git. Tylko jak będzie się wykręcać to co zrobić ?
nic nie mów dla wujka tylko dla Pani dyrektor że to wujek płaci
Jetem i zdałem egzamin praktyczny za 3 razem 77% i jestem Technikiem Agrobiznesu i co mogę tutaj kasowego robić pani Iwono ? A i muszę poprawić z ostatniej szkoły egzamin pisemny i praktyczny z Policealnego Studium Zawodowego o kierunku Technika Administracji pisemny 36% a praktyczny 54% tylko że by byliośmy w tej złej sytuacji że nowy egzamin był i podstawa programowa i dlatego tak wyszło.
O dziękuje że tak dba pani o moją maturę.
Mam a co ?
A może mikro słuchawkę sobie kupię ?
Ale o 20:00 nowy odcinek Świata Według Kiepskich trzeba obejrzeć co znowu Kiepski Ferek wymyśli ?
krasnalek > robi wszystko jednocześnie w jednym czasie
a komórkę ma teraz tam koza zimuje
a komórkę ma teraz tam koza zimuje
to jak będziesz widział wujka to go nagraj jak nie chce ci kasy wypłacić
jak Ci powie że masz mu podpisać odbiór kasy ,której on Ci nie wypłaci to masz go w kieszeni
jak Ci powie że masz mu podpisać odbiór kasy ,której on Ci nie wypłaci to masz go w kieszeni
krzysztof c a masz konto bankowe
to zanieś do kadr nr konta i Ci kasę przeleją
to zanieś do kadr nr konta i Ci kasę przeleją
No a co toć sam mi przygadywał to kiedy lekcje mam z panią to chociaż niech tak spłaci mi ta pracę. Ja będę pomagać owszem ale nie za darmo powiem jutro. A jak wujek chcę to niech na fakturze napiszę że tam na jakieś cel potrzebuje fundusze do przedszkola i będzie git.
http://allegro.pl/mikrosluchawka-duzy-zestaw-na-wlasnosc-gwarancja-i4756483208.html
Poprzedni tekst niechcący jeszcze raz dałem.
krasnalka dlaczego taką zadymę zrobiłaś w niedzielę widziałem w dzienniku
oni poszli stadion narodowy obejrzeć ale duża kolejka na moście była
oni mieli tylko porównać który stadion ładniejszy ten w warszawie czy u nas w białym
Syn po zdanej maturze zwraca się do ojca o spełnienie danej mu wcześniej obietnicy. Ojciec bez słowa przekazuje mu kluczyki od samochodu. Obserwuje tę scenę przepełniona dumą matka. Po jakimś czasie syn oddaje rodzicom kluczyki, zwracając się do ojca:
- Musisz uzupełnić kondomy w schowku. Zużyłem 2 ostatnie...
- Musisz uzupełnić kondomy w schowku. Zużyłem 2 ostatnie...
Krasnalka.
To na tym stadionie mój Ruch wygrał 5:2 ??
To na tym stadionie mój Ruch wygrał 5:2 ??
Spacerek.
pracy w mieście nie ma bo wszystko zlikwidowali ale stadion jest
wytrzymam na 100% a jak zasypie to i do wiosny a jak mi na sucho nie będzie wychodziło ? to dożywotnie strajk
nie wieżę w to a drugie to żeby trafić 6/6 to prawie nie możliwe mam kilka programów i trochę jetem zorientowany sztuka od pomimo życzę tobie żeby wpadły tobie 6/6
gdybyśćie wiare mieli choć taką jak zarnko gorczycy, to byście tej górze powiedzieli namknij się to ona by się namkneła.
No i po odcinku Świata Według Kiepskich też oglądaliście ?
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
A kiedy próbna matura była a to w szkole sprawdzali torsan ?
A kiedy oficjalne próbne matury ?
witam wszystkich...