Wpisy 2 184 992 – 2 185 091
12 listopada 2014 17:45 → 12 listopada 2014 19:15, 100 wpisów
Jocia.
Też mam,ale na innym kuponie.
Też mam,ale na innym kuponie.
mrowka faraona
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/pierwsze-w-historii-ladowanie-na-komecie/z30vm
Takie ważne rzeczy się dziyją a Ci to lodach...
A ja ja już mam kandydata jakby chcieli zasiedlić tego obiekta.
PO tym com dzisiaj poczytał dziś to nawet bym parkę skompletował.
Takie ważne rzeczy się dziyją a Ci to lodach...
A ja ja już mam kandydata jakby chcieli zasiedlić tego obiekta.
PO tym com dzisiaj poczytał dziś to nawet bym parkę skompletował.
Marek.
Poprawki nie wchodzą w rachubę.
Poprawki nie wchodzą w rachubę.
ak mówi Wójcicki, uczeni chcą zrozumieć, jak zbudowane są komety. - Powstały one w początkach istnienia Układu Słonecznego i w dużej mierze składają się z lodu wodnego
Temat bardzo aktualny.
Temat bardzo aktualny.
EstyMy
Zgrywus
Czy LECI z nami Zgrywus ? ?
Z którą liczbą negocjujesz teraz ?
Czy LECI z nami Zgrywus ? ?
Z którą liczbą negocjujesz teraz ?
Cześć wam dzisiaj w kolekturze za 3 zł z zdrapek drzewka szczęścia wziąłem 6 zakładzików Mini Lotto wracam do tej gry jednak szukać szczęścia bo ta ekstra pensja choć bardzo kusi to po pierwsze za droga stanowczo i też nie tak prosto trafić 5/5 + 1/1.
A wy jakie kuponiki na dzisiejsze losowania zapodaliście ?
Moonet (nie będę jak niektórzy, przywitam się)
Witaj, mój.wrogu osobisty...
A jutro mam być na 9:30 w przedszkolu i z panią dyrektor będę się uczył do matury z języka polskiego.
Tych liczb będzie wnet 80 .
Prywatne sprawy w służbowym czasie.
A byłem właśnie u niego oj coś z tym zdrowiem ma jak zwykle jeszcze jak do pracy chodziłem tam mam problem z ciśnieniem. Mówił nawet że miał 220 co ma zrobić żeby było z nim dobrze są jakieś metody ? Bo w tenisa ze mną nie zagra. A i cieszył się z wpadki partii mojej PIS.
Dwóch generałów - desantowiec i czołgista, przechwala się, który ma odważniejszych żołnierzy, w końcu jeden z nich mówi:
- No dobra, to ja Ci pokażę, że u mnie, w desancie są najodważniejsze chłopaki, patrz:
- Szeregowy!
Podbiega jakiś koleś, salutuje i krzyczy:
- Tak jest!
- Widzicie ten czołg?
- Tak jest!
- Powstrzymajcie go własnym ciałem!
- Po***ało Cię? Przecież by mnie ku**a zmiażdżył!
A Generał obraca się do kumpla i mówi:
- Niezłe co? Jaką odwagę trzeba mieć, aby tak odpowiedzieć generałowi!
- No dobra, to ja Ci pokażę, że u mnie, w desancie są najodważniejsze chłopaki, patrz:
- Szeregowy!
Podbiega jakiś koleś, salutuje i krzyczy:
- Tak jest!
- Widzicie ten czołg?
- Tak jest!
- Powstrzymajcie go własnym ciałem!
- Po***ało Cię? Przecież by mnie ku**a zmiażdżył!
A Generał obraca się do kumpla i mówi:
- Niezłe co? Jaką odwagę trzeba mieć, aby tak odpowiedzieć generałowi!
marek33 nie pisemny i jeszcze matematykę. Ciekawe ile będzie mnie kasować choć to na zasadzie lekcji ma nie być.
Zboczuch Trisio zaczął o lodach i zmył się z czatu.
Spotyka się dwóch Ukraińców i jeden mówi do drugiego:
- Stary tam w Polsce to jest prawdziwe życie nie to co u nas. Wstajesz rano i podają ci pyszne śniadanko do łóżka potem sex do południa. Po południu wykwintny obiad szampańskie desery i sex do kolacji. Kolacja - palce lizać, a po kolacji do późnej nocy sex ile tylko pragniesz.
- No no brzmi nieźle. A skąd ty to wszystko wiesz byłeś w Polsce?
- Ja nie ale moja siostra była.
- Stary tam w Polsce to jest prawdziwe życie nie to co u nas. Wstajesz rano i podają ci pyszne śniadanko do łóżka potem sex do południa. Po południu wykwintny obiad szampańskie desery i sex do kolacji. Kolacja - palce lizać, a po kolacji do późnej nocy sex ile tylko pragniesz.
- No no brzmi nieźle. A skąd ty to wszystko wiesz byłeś w Polsce?
- Ja nie ale moja siostra była.
Na początek... gdyby zrezygnował z tej mowy miłości (cudzysl.) w.stos. do TEJ partii bądź innej - wyszłoby mu na zdrowie... Krzysztof C.
Mam na myśli pana Woźnego, Krzysztof_c,.oczywiście...
żeby nie było...
żeby nie było...
Jasiu przychodzi ze szkoły i mama pyta się go:
- Jasiu jak było w szkole?
- A dobrze
Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy.
- Jasiu jak było w szkole?
- A dobrze
Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy.
Nauczyciel mowi:
- Kto wie z was czym się różni radio od bociana?
Jasiu odpowiada:
- Bocian ma dziub a radio Ma-ryja.
- Kto wie z was czym się różni radio od bociana?
Jasiu odpowiada:
- Bocian ma dziub a radio Ma-ryja.
Jasiu pyta się mamy:
- Mamo czy to prawda, że naszymi przodkami były małpy? Tatuś mi tak mówił.
- Nie wiem synku czy to prawda, bo Twój tato nigdy mi nie mówił o swojej rodzinie.
- Mamo czy to prawda, że naszymi przodkami były małpy? Tatuś mi tak mówił.
- Nie wiem synku czy to prawda, bo Twój tato nigdy mi nie mówił o swojej rodzinie.
Idealny mężczyzna nie pije, nie pali, nie sprzecza się, nie robi zakładów, po prostu nie istnieje.
Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy i przystojny?
- Bo on przeważnie już ma chłopaka.
- Bo on przeważnie już ma chłopaka.
Eugeniusz Bodo śpiewa znaną pieśń "Ach te baby" w melodramacie "Zabawka" z 1933 roku.=14
krasnalek nie poznaję ciebie
krasnalek
j-23
i wszystkich witam tukej hej
krasnalek
j-23
i wszystkich witam tukej hej
2 185 019. EstyMy 2014-11-12 (17:57)
EstyMy też Cię przywitam
A ja jako wroga osobistego mnie sobie ustawiłaś to powinienem czuć się zaszczycony czy raczej i
A tak na boku>> ja Ciebie za wroga nie uważam. Ludzki facet jestem.
EstyMy też Cię przywitam
A ja jako wroga osobistego mnie sobie ustawiłaś to powinienem czuć się zaszczycony czy raczej i
A tak na boku>> ja Ciebie za wroga nie uważam. Ludzki facet jestem.
A jutro mam być na 9:30 w przedszkolu i z panią dyrektor będę się uczył do matury z języka polskiego.
Właśnie zaraz muszę trochę się przygotować żeby na durnia zaraz nie wyjść. A i nie chcę w formie lekcji bo zaraz by sobie pewnie policzyła pewnie z 20-30 zł tylko takie coś na po dobę lekcji korepetycji żeby mi wytłumaczyła jak napisać i odpowiadać na czytanie ze zrozumieniem zadania ona by sprawdzała i żeby napisał wypracowanie które sprawdzi i ciekawe za takie coś ile policzy. Albo powiem, że za to wujek zapłaci ciekawe co powie wtedy ?
J-23 co mam zrobić i przygotować się żeby całkiem na głupka nie wyjść przy niej jutro ?
Lewy>>>
Moonet
Od pczątku jej podpadłem i mnie "dopieszcza "
Moonet
Od pczątku jej podpadłem i mnie "dopieszcza "
j-23 u okulisty byłeś bo jak nie to się udaj
ja też ślepne zaglądam do jednej kieszeni i nie widzę nic i do drugiej kieszeni zaglądam i też nie widzę nic
ja też ślepne zaglądam do jednej kieszeni i nie widzę nic i do drugiej kieszeni zaglądam i też nie widzę nic
lewy>> jak nic w kieszeniach nie widzisz -to bieda ale jak już nawet nic "wymacać" nie można to dopiero naprawdę źle jest.
Mam 6 zakładów Mini Lotto może trafię piąteczkę i matura nie będzie mi potrzebna ?
Co mam przypomnieć żeby jutro na durnia całkowitego przed panią dyrektor przedszkola nie wyjść z polskiego ?
krzysztof c jak chcesz wygrać to musisz wysłać 100 zakładów bo inaczej nie masz szans
krzysztof c
jednak masz łeb na karku chłopie
powiedz tej Pani że wujek zapłaci za wszystkie godziny
lewy i też wtedy nie nie jest pewne w 100% że się trafi pełną pulę a można nawet 1 zakład kupić i się trafi.
krasnalek jak ćwiczyć jak to jest zabudowane skorupą kotną ? młotkiem to się pokruszy
No a co toć sam mi przygadywał to kiedy lekcje mam z panią to chociaż niech tak spłaci mi ta pracę. Ja będę pomagać owszem ale nie za darmo powiem jutro. A jak wujek chcę to niech na fakturze napiszę że tam na jakieś cel potrzebuje fundusze do przedszkola i będzie git.
Dlaczego pani Iwono tak pani myśli ? Jak nie lubię skąd to przyszło do głowy ?
A pani co by wujowi na moim miejscu powiedziała aby postawić go przed faktem dokonanym ze względu na te opłacanie nauki może pani dyrektor tak powiem ?
dla pani Iwony.
2 185 078. krasnalek 2014-11-12 (19:09) Białystok
krzysztof c
krzysztof c