Wpisy 2 183 723 – 2 183 822
11 listopada 2014 13:55 → 11 listopada 2014 15:10, 100 wpisów
dusia
o matko żylasta? dobrze ze nie grałam...
torsanku to jakie gatki tam u cię???
ciepło jest ale nie az tak...
dusia a który kierunek do Ciebie???
dusia a który kierunek do Ciebie???
po losowaniu na rowerek
I jak oglądaliście w TVP 2 relację z obchodów na placu Piłsudskiego ?
A przemówienie prezydenta jak oceniacie ?
żarty???
dusia i tak masz ciepło powaga?
U nas sprawdzałem na dworze termometr 9,5 °C może być jak na listopad.
no torsan uważaj co bys czegoś nie przeziebił...
no a zgrywus już ma co najmniej 8/10...
no nie mówiłam...
A ja na obiad czekam.
torsan bo ci odleci...
A mój tata już po kielichach i piwach no i obchody obchodzi spiąć właśnie. Ot cały patriotyzm i pewnie tak w większości domach jest co a u was podobnie ?
9,5 °C
Coś się ładuje zbyt długo.
Dopisano wyniki Multi Multi
04,07,09,20,21,22,24,28,37,40,46,52,53,57,60,68,72,74,77,79
Plusem jest liczba: 04
04,07,09,20,21,22,24,28,37,40,46,52,53,57,60,68,72,74,77,79
Plusem jest liczba: 04
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4790 zestawów od 604 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 668 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 9 826 zł
TOP 5 typujących:
- Tomek542 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 080 zł = 21,60 x koszt gry
- cyrus67 - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 148 zł = 6,58 x koszt gry
- azo - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 16 zł = 6,40 x koszt gry
- marwi - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 144 zł = 5,76 x koszt gry
- jolnox38 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 28 zł = 5,60 x koszt gry
dusia no no
zgrywus ....ty szczęsliwy ..teraz jak tam grałes real masz juz 8/8 czy czy zero
By to licho nic sensownego nie trafiłem i spadłem na 37 miejsce a punktów uzbierałem 204 jak dotąd a kilka dni temu byłem nawet liderem rankingu chyba przez 3 dni ? No ale mój cel to przynajmniej utrzymać się w setce najlepiej typujących bo tylko raz mi ta sztuką się udała za typowania w marcu 2013 roku 52 miejsce 476 punktów a u was jak ?
zgrywys ..np jak ty grasz cały rok pózniej ..bankrut kasa ..ty nie bedziesz miał zobaczysz kiedyś ..
No już niedługo wybory samorządowe i ciekawe co wujek zrobi jak zostanie tym radnym gminy albo gdy okaże się to wszystko klęską jego i jego kandydata na wójt au którego startuje z listy ?
krzysztof C ...eeetamm na wybory....tak jak dawno goowno było ..i teraz tez bedzie gorzej...ty jesteś naródem pracujesz odawac bogatom czyli płaci podatek
a z marysią to jeszcze sobie porozmawiam w cztery oczy i będzie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 430 000 zł
A byłem odebrać 20 zł wygranych z 4 zdrapek drzewka szczęścia i za wszytko znowu dużo zdrapek ba za wszystko i lipa no dwa razy miałem poprzednio po 16 zł a teraz na 20 w moich 18 1 zł 1 zł 1 zł u mamy 1 zł a taty przed chwilą sprawdziłem 2 zł. Czyli dużo na minusie bo aż 14 zł dupa no.
zgrywus ..ja tu widzialem inne osoby foto ..nie patrz kamery ,,a ty jak wyglada daj tu twój foto
Jak stawiacie mój wujek się określił jako przedsiębiorcą i szczęśliwy mąż i ojciec trójka dzieci zostanie radnym gminy czy raczej nie ? A nasza gmina liczy około 10 000 mieszkańców a radnych jest 15 do wybrania czyli według mnie niech przejdzie w końcu to wujek chrzestny który z musu mnie wziął na pracę interwencyjną i nawet nic nie zapłacił za poprzedni miesiąc bo powiedział że pracy o takiej dla mnie aż nie ma a kotłownię zaczęli robić w przedszkolu bo teraz na prąd było ogrzewanie i pewne palacza będzie trzeba. Ile głosów będzie musiał zebrać a kandydatów chyba 89 jest jak się nie mylę.
Witamwspaniale smakował,ciasto z Dyni wyśmienite
Przepis z internetu
Przepis z internetu
To na ile % dajecie szans wujkowi ile głosów uzyska stawiacie ?
Jak stawiacie mój wujek się określił jako przedsiębiorcą i szczęśliwy mąż i ojciec trójka dzieci zostanie radnym gminy czy raczej nie ? A nasza gmina liczy około 10 000 mieszkańców a radnych jest 15 do wybrania czyli według mnie niech przejdzie w końcu to wujek chrzestny który z musu mnie wziął na pracę interwencyjną i nawet nic nie zapłacił za poprzedni miesiąc bo powiedział że pracy o takiej dla mnie aż nie ma a kotłownię zaczęli robić w przedszkolu bo teraz na prąd było ogrzewanie i pewne palacza będzie trzeba. Ile głosów będzie musiał zebrać a kandydatów chyba 89 jest jak się nie mylę. A ja z 4 lata wystartuje bo teraz jakoś się na to nie zebrałem na Radego do Gminy.
Aj widzę że ta władza odbija co niektórym normalnie.