Wpisy 2 183 623 – 2 183 722
11 listopada 2014 11:12 → 11 listopada 2014 13:54, 100 wpisów
monet gdyby te zasoby pienięzne były na miejscu to by tego nie było/fakt korupcja korupcje goni ,jeszcze moi dziadkowie mówili że niemiec to przewidział i zawsze mówił "DAJ POLAKOWI WŁADZE TO SIĘ SAM WYKOŃCZY" ,trochę prawdy w tym jest.
estek jeszcze niedawno twierdziłes, ze jestes sąsiadem Krzysztofa....
http://allegro.pl/watch-dogs-ps3-pl-edycja-specjalna-bluegames-i4783442386.html tą grę zamierzam sobie zamówić bo już dysk 500 GB za 209 zł + przesyłka kurierska pobraniowa 25 razem 234 zł ale będę mieć miejsce do gier a nie 12 GB a potem trzeba usuwać gry i wgrywać. Macie może konsolę PS3 Super Slim albo może już nową PS4 ?
Dusia problemem jest właśnie że Polską nie rządzą Polacy tylko ludzie wiadomego pochodzenia kolaboranci i złodzieje
estek ale niedawno tak twierdziłes...ze go znasz i niedaleko jego mieszkasz....
estek..dobra nieważne....wiem, ze lubisz ludzi wkręcać...baw się dobrze...mitoman, bajkopisarz, intrygant, lekko znudzony (chyba) życiem ale niegroźny...
tylko musisz pamiętac o tym, co juz napisałec..bo mozna się pogubić w zeznaniach i traci się wówczas wiarygodnosc...
Dusia>> opłacalne (sic!) wydobywczo zasoby węgla się już prawie skończyły.
Autonomia dla Śląska teraz to najgorsza gosopdarczo opcja.
Ja osobiście -chętnie bym te zamiary poparł.
Baba z wozu-koniom lżej. -Tak mówią.
Autonomia dla Śląska teraz to najgorsza gosopdarczo opcja.
Ja osobiście -chętnie bym te zamiary poparł.
gaja, kiedyś sam krzysztof c napisał ze jestem jakimś tam jego znajomym i od tego się zaczęło
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
ja na każde jak dotąd losowanie w ekstra nadałem kupon ale bez zadnych wygranych
estek: szansa na jakąkolwiek wygraną to 1 do 7,2. Tak, że można następnym razem Ci się uda
proszę o podawanie swoich pewniaczków do godz.13 aby jeszcze mógł je wysłać
to przez to że sam zakreślam pasko wysłałem Ci ost email i cierpliwie będę czekał na odpowiedz
zgrywus {
estek: odpisałem. Co do typowania 6 liczb w Lotto i 5 liczb w Mini Lotto, to być może w przyszłości pojawią się takie typowania tutaj.
Póki co zostaje Ci opcja 20 dodatkowych zestawów liczbowych, które również możesz zmieniać co losowanie.
Póki co zostaje Ci opcja 20 dodatkowych zestawów liczbowych, które również możesz zmieniać co losowanie.
ZGRYWUS MA KARE NIC MU NIE PODAWAJCIE....
Hanss
A dlaczego nie można typować choćby 10 liczb w typowaniach metoda chybił trafił?
ide orzechy zbierac...faktycznie ciepełko...
pasko ja tylko typuje co mam na wysłanym kuponie. To Twoja strona i ty tu rządzisz ja tylko bym chciał zeby było mozna typowac w mini na 5 a w duzym na 6 tak jak w kolekturze
Klosiku zajrze na losowanko
Witam ponownieu mnie na rabacie kwiatowej,zakwitły róże kameleonowe
Dlatego kameleonowe,bo ma trzy fazy kwitnienia(kolory)pączki są
koloru cytryny,kwiatek jest biały,trzeci kolor jest prześliczny mieni się tęczowo i pięknie pachnie.Młode krzewy nabyłem w Symply Markecie
koloru cytryny,kwiatek jest biały,trzeci kolor jest prześliczny mieni się tęczowo i pięknie pachnie.Młode krzewy nabyłem w Symply Markecie
zgrywus pospiesz się do 13ej zostało ci mało czasu:20,,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40
A jak się podniesie z kolan ( w co nie wątpię)to walczyć o powrót
i znowu doić i doić.
A jak się podniesie z kolan ( w co nie wątpię)to walczyć o powrót
i znowu doić i doić.
vvitam mp
brajan
bongolas
hanss-klos-j-23
zgrywusa
isia
estek
mariucha
monet
gaja
agatka
dusia
lila
e46
i reszta mp-siów
brajan
bongolas
hanss-klos-j-23
zgrywusa
isia
estek
mariucha
monet
gaja
agatka
dusia
lila
e46
i reszta mp-siów
emercia ---masz jakiegos pefniaka na 14 tą
Wasyl. 13
J-23
e46 pewnie przy garkach w kuchni siedzi robi sałatkę do drugiego dania
13 oki
e46 co na obiadek dzis
Wasyl.
Dzisiaj skromnie Mielone i zielona sałata.
Dzisiaj skromnie Mielone i zielona sałata.
no to trafiłas u mnie tez
korfofelki ,mielony i sałatka lodowa w smietance
korfofelki ,mielony i sałatka lodowa w smietance
ostatnio jadłem frytusie z majonezem i koncetratem pomidorowym bo braklo kethapku
nawet nawet
Ja na drugie danie ,robię :ziemniaczki,schabiki,buraczki(wiórki) kompot z Pigwy.Palce lizać.Mniam mniamPo losowaniu
cześć!! Widzę ,że kulinaria na tapecie to dorzucę coś od siebie ;ja pichcę spaghetti
bo my gosposie
smacznego
a ja mam bigos mniam
witam z patriotyczną pieśnią na ustach siadam do gołąbków z sosem borowikowym
Greg...do ziemniakow i gołabkow surówka...cos cie popniosło
{{mysliciel}
u mnie od 3 dni mgła...