Wpisy 2 183 523 – 2 183 622
11 listopada 2014 07:31 → 11 listopada 2014 11:12, 100 wpisów
witam
wczoraj 4/10 6/10 3/7 4/7
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-web2.freemobo.com-repository-673665.1314.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-web2.freemobo.com-repository-673665.1314.gif
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
...AŻ 4 ZŁ DALI NA LODA NA ŚWIĘTO 11 LISTOPADA
Dusia
Ja dzisiaj idę do pracy...Nadgonić sobie trochę jutrzejsze obowiazki
dziś zamiast gorącej czekolady albo budyniu czekoladowego
ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE
http://www.mmpoznan.pl/495528/imieniny-ulicy-swiety-marcin--zobacz-co-w-programie
ROGALE ŚWIĘTOMARCIŃSKIE
http://www.mmpoznan.pl/495528/imieniny-ulicy-swiety-marcin--zobacz-co-w-programie
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/badanie-z-okazji-swieta-niepodleglosci-ilu-gotowych-bronic-ojczyzny-w-czasie-wojny/rp02p
Osobistą gotowość do działań obronnych w obronie kraju deklaruje 37%.
To jak 37 deklaruje "gotowość" to tak około 10% może albo mniej będzie bronić.
Deus, Honor, Patria .. czy to coś jeszcze znaczy?
Monet
E46>> i jak to wyszło z 36 wczoraj?
Była.. czy mi tylko umknęła z pola widzenia?
Była.. czy mi tylko umknęła z pola widzenia?
hej dziewczyny i chłopaki jak wygrane bo u mnie mini i lipa...
islandorkau mnie tylko 10 zł,a by się przydało cosik większego ugrać
dusia idziesz jak przeciąg...
Monet.
36 byla ale w mini.
36 byla ale w mini.
isla
Nie odnotowałem --- bo nie lubie mini (z wzajemnością) i nie gram raczej
emerka 46 dowaliłas mini?
isia wczoraj rano podałam Ci 26,45,46 iwczoraj weszły tylto nie razem
Polska już dawno przestała być krajem niepodległym.Tylko chyba dzieci w szkole jeszcze nie wiedza.
dusia super,lecz nie sprawdzałam...
duśka a na dzis co widzisz???
Polska juz jest tylko z nazwy kraj wyprzedany zadłużony = zniewolony
Dokładnie..Ale nie martwmy się w razie ataku na Polskę będzie nas bronić towarzystwo wzajemnej adoracji z wiejskiej oraz celebryci aktorzy wszak to im najlepiej się w kraju powodzi
Oni wszak wszyscy uciekną toż to tchórze oni tylko potrafią podjudzać
ja na pewno nie pójdę walczyć za polityków aktorów sędziów i resztę majacych się w kraju bardzo dobrze.Nie wezmę do ręki żadnej broni.Jestem Polakiem ale nie patriota i Nigdy nie oddam życia za kraj w którym rzadza obcy obywatele
zostało nam grać-ale czy gruby tłusty Helmut z teesu a wygrać???????
da?
śląsk już by chciał autonomii
2 183 569. mariucha 2014-11-11 (09:49) Brzeg/Opolskie
ja na pewno nie pójdę walczyć za polityków aktorów sędziów i resztę majacych się w kraju bardzo dobrze.Nie wezmę do ręki żadnej broni.Jestem Polakiem ale nie patriota
A jak zaczną się do Twojej dupy dobierać albo do Twojej rodziny?
To gdzie się zakopiesz?
co podpiszesz?
ja na pewno nie pójdę walczyć za polityków aktorów sędziów i resztę majacych się w kraju bardzo dobrze.Nie wezmę do ręki żadnej broni.Jestem Polakiem ale nie patriota
A jak zaczną się do Twojej dupy dobierać albo do Twojej rodziny?
To gdzie się zakopiesz?
co podpiszesz?
Mapa europy też się przestawia o 1 kraj na zachód my wyjeżdżamy do Niemiec na roboty do Anglii na zmywak a Ukraińcy do Polski wraz z rodzinami w poszukiwaniu lepszego życia
A w ogóle czego tu bronić??? .układy i układziki wszędzie,zrujnowany system zdrowia,banki to chyba już tylko w rękach narodu wybranego,armia biedna walczaca złomem,na arenie miedzynarodowej nie mamy nic do powiedzenia.można by wymieniać dłygo
Wczoraj był reportaż o Ukraincach uciekają do Polski tutaj dostają mieszkania i chcą tu żyć a Polacy na kolanach
Mariucha>> masz rację.Dużo racji.
Ale stać Cię teraz żeby sobie bezpieczny azyl gdzieś wykupić?
Masz możliwości pełnej emigracji na stałe z rodziną a tam pewność że się utrzymasz.
Ja nie. Więc zostaję bo muszę.
I muszę myśleć jak ten który tutaj zostaje.Chociaż realia które widzę na co dzień w tym kraju dalekie sa od moich wyobrażeń.
Ale stać Cię teraz żeby sobie bezpieczny azyl gdzieś wykupić?
Masz możliwości pełnej emigracji na stałe z rodziną a tam pewność że się utrzymasz.
Ja nie. Więc zostaję bo muszę.
I muszę myśleć jak ten który tutaj zostaje.Chociaż realia które widzę na co dzień w tym kraju dalekie sa od moich wyobrażeń.
no to trzeba uczcić to (święto ) pracą
w końcu ojczyzn mnie rombie z każdej strony
biedni ci trzej posłowie
co oni teraz poczną
z czego nakarmią swe dzieci
ja k te śmierdzące lenie nic nie potrafią
tylko kraść...
2 183 573. paftyreaktywesion 2014-11-11 (09:59) kurort nad przemszą,sołą wisłą
Pełna autonomia ..oczywiście z pozostawieniem pełnej dotacji do Kopalń-pułapek-skarbonek z budżetu Centralnego.
Bo już nikt inny chyba nie będzie kupował najdroższego węgla na świecie.
Pełna autonomia ..oczywiście z pozostawieniem pełnej dotacji do Kopalń-pułapek-skarbonek z budżetu Centralnego.
Bo już nikt inny chyba nie będzie kupował najdroższego węgla na świecie.
szkoda tylko tych ludzi
co oddali życie za polske
szacun
ale też swojego życia nie oddam
na to ye.ane towarzystwo od koryta ....
Monet..nigdzie nikt na świecie nie ma azylu na bezpieczeństwo..
OK ..w końcu Bytomka uchodzi do Kłodnicy - jeszcze badziej śmierdzącego ścieku , ta natomiast do Odry
Oluś>>> gdyby coś miało się wydarzyć -to nik ciebie pytał nie będzie cz oddasz czy nie.
Możesz całą wojnę przeżyć z karabinem w ręku biegając jak Rambo a możesz we własnej piwnicy zadekowany Scudem byś trafiony.
Nie ma reguły. W ostatnich wojnach cywili ginie więcej niż zbrojnych.
Możesz całą wojnę przeżyć z karabinem w ręku biegając jak Rambo a możesz we własnej piwnicy zadekowany Scudem byś trafiony.
Nie ma reguły. W ostatnich wojnach cywili ginie więcej niż zbrojnych.
Odra teraz czysta. Jak górski potok prawie .
Te Twoje smrody pewnie gdzieś indziej parkują.
Te Twoje smrody pewnie gdzieś indziej parkują.
monet tylko że cały czas to te kopalnie kupe kasy oddawały do warszawy /ktoś tam na wysokich stołkach o nich decydował i to teraz są tego skutki/zkłócają cały kraj tylko to potrafią .Afera za aferą, korupcja nieudolna gospodarka tym co mamy najlepszego
mariucha>>> http://orwellsky.blogspot.com/2012/08/podziemne-bazy-wojskowe-czy-moze.html
Dusia>> owszem tak było. Ale teraz jest jak jest.
Jak długo prowadziłabyś biznes do którego co miesiąc,coraz więcej być dokładała z oszczędności a może końcu kredyt weźmiesz i będziesz dalej sponsorować bankruta?
Takie coś się przebranżowuje lub przeprowadza gruntowną restrukturyzację i liczy na cud albo w pindu zamyka
Kapitalizm tak ma.
Jak długo prowadziłabyś biznes do którego co miesiąc,coraz więcej być dokładała z oszczędności a może końcu kredyt weźmiesz i będziesz dalej sponsorować bankruta?
Takie coś się przebranżowuje lub przeprowadza gruntowną restrukturyzację i liczy na cud albo w pindu zamyka
Kapitalizm tak ma.
Cześć co tam u was słychać pukony nadane ?
Krzysztof>>> i mnie mgła jak mleko.
Zeby kupony na Statoil nadać chyba na GPSie będzie trza jechać.
Zeby kupony na Statoil nadać chyba na GPSie będzie trza jechać.
No widzisz a chce żeby jeszcze na niego zagłosował bo wziął mnie na prace interwencyjne z musu mówię wam z musu bo pracy jako takiej nie ma dla mnie w przedszkolu czy to u niego w gospodarstwie. Ale jeszcze niecałe 8 miesięcy i koniec będzie potem do pracy pójdę do tego Kolmaxu co obuwie się robi filcowe PCV i EVA za sztukę 25 groszy praca 3 zmianowa mój kolega robi miesiąc i dostał 1100 zł bo pierwszy tydzień niepłatny był tylko na próbę czas. Daleko nie mam do tego zakładu powstał nie tak dawno kilka miesięcy temu około 600 m ode mnie a on ma z 900 około a poprzednie kilka lat z tatą murarzem do pracy jeździł powiedział że woli tu gdzie teraz robi niż na budowie dźwigać pustaki. U nas to głownie to stolarnie w okolicy są a innego typu zakładów to na próżno szukać o oto cała Polska bez zakładów pracy bez perspektyw a dzisiaj wielkie świętowanie. No ja nic nie mówię pęknie wszystko ładnie jesteśmy wolni i to trzeba uszanować ale jakoś trzeba żyć prawda ?
krzysztof c jezdze nie raz w Twoje okolice, fakt źle sie tam dzieje
Cały mój wujek o nawet ma swój mini bilbordy w sklepach na wiosce na szybie apteki mówię wam chcę zostać radnym gminy a i chwali swojego poplecznika leśnego który z jest kandydatem na wójta z tego KWW.
Co ty a kim ty estek jesteś ?