Wpisy 2 177 174 – 2 177 273
4 listopada 2014 22:16 → 5 listopada 2014 08:40, 100 wpisów
qjaster zostaw dobre liczby na 14tą a ja nikam
powodzonka w takim razie jutro
powodzonka w takim razie jutro
Dzis poszedlem zagrac w Keno. Kiedys zauwazylem jak Drapek napisal ze warto grac na koncowki 7 zagralem na 3 skreslenia padlo az 5 cyfr z 7 ale ja niesttety tylko 1. Szkoda ze zle postawilem ale zeby wygrac trzeba grac.
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 2 349 457,80 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Zgrywus
na 6 losowań
na 6 losowań
krzyś 7ki są na razie najlepsze; zainteresowałem się nimi, jak jeden z klientów trafił 7/7 na nie, ale jeszcze za 1000zł
i gratki za takie mini
i gratki za takie mini
mój ukradziony pewniak na jutro do mm 47
qwett 6/6 na 7ki trafiłem tydzień temu, a najlepsze bo często chodzą stadnie; problem w tym by wejść o odpowiedniej porze do żb
nikam
qwett 6/6 na 7ki trafiłem tydzień temu, a najlepsze bo często chodzą stadnie; problem w tym by wejść o odpowiedniej porze do żb
nikam
to były te same liczby?
do tej pory raz zagrałem i na razie mi wystarczy
do tej pory raz zagrałem i na razie mi wystarczy
Lotto oszukuje po raz kolejny. Podają jako przewidywana pulę 3 miliony a już po raz kolejny bardzo dużo brakuje do tej puli. Rozumiem, że jest to kwota przewidywana ale jednak można pewna tendencję przewidzieć i określić, że 3 miliony nie są realne bo pula nie sięga nawet 2,5 miliona. Więc jako przewidywana pula powinno być podawane 2,5 miliona co byłoby bardziej realne niż 3 miliony.
Hej ;d grywa ktoś z was w mini lotto systemem ? łatwiej jest coś trafić ? :x
2 177 197.... to nie znaczy szustw pula 3 melonów ..wygrał jeden 2.5 melonów ///a reszta 5/6 a reszta 4/6 ..widzie całkiem dobrze obliczone
Ciekawie jest ,,pokopać,,w archiwum losowań multipasko,97 r.-Takie,moje przemyślenia....3,4,5,10,11......A teraz coś na nocne wyciszenie-Scooter-,,Wekeend,, ,MC/DC-,,High Voltage,,.-Wyciszyłam się totalnie.
miało być 3 000 000 a było 2 349 457,80 zł
Ludzie oszczędzają kase na święta
Ludzie oszczędzają kase na święta
witam z rana
nie miałem grać dzisiaj w EP, ale co tam już jest jakaś mapka i można coś odzczytać, wytypowałem pewniaczki i zagram
nie miałem grać dzisiaj w EP, ale co tam już jest jakaś mapka i można coś odzczytać, wytypowałem pewniaczki i zagram
Dusia,może nie pytaj...,jeden zakład zlepiam,bo ciężko powybierać>> takie zmyłki lecą..i
a czekam ,żeby zbiorem zamieszać,ale nie ma jak
a czekam ,żeby zbiorem zamieszać,ale nie ma jak
duchaaa ..aaa masz racja ..nie idzie wygra ...ja juz nie gram real ..
kiedy 31-10 ... grałem real 5 trójki ..i zostałem jeden raz 2/3 ..wiecej zero ..teraz nie gram...
dusia,przyglądam się ExP
..a bolek31 na dzień dobry ,jakby i moje myśli napisał
..a bolek31 na dzień dobry ,jakby i moje myśli napisał
dusia, a u Ciebie całkiemte pewniaczki np.>55/14
..tak,dziś ExP puszczam,mapy są i do ataku
..tak,dziś ExP puszczam,mapy są i do ataku
WIESZ IM BARDZIEJ się w to zagłebiasz to potem mętlik w głowie jest,a czasami się uda coś typnąć ale to groszowe wygrane są
...zmęczenie >> koncentracji też wpływa
raz na czas trzeba dać sobie odpocząć i nie myśleć o cyferkach
raz na czas trzeba dać sobie odpocząć i nie myśleć o cyferkach
jakbym miała więcej czasu to by cosik większego było,a tak ni ma /ale mam nadzieje na że kiedyś się trafi/
mój mówi nieraz że mnie do poradni uzależnień poda bo musze chociaż moje stałe iść nadać
oooj tam ducha ...jestem pustaku w glowie ...nie mam nic 1/1 podobne jestem juz upadłosc
ducha ..widze Yota chodzi co dzienne real ..ty masz obudz i poproś 1/1 ..ja juz uciekam ..i stoje na korytarzu
ducha ,,Yota ..wogólee nie spała w nocy ..to sie nazywa jak wampirka ..okey
dusia,ten ostatni>? ,a te 3 pierwsze wydają się
..ale wiesz>> układy cyfr b.trudno przewidzieć ostatnio,
więc >>><<
..ale wiesz>> układy cyfr b.trudno przewidzieć ostatnio,
więc >>><<
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/i29.tinypic.com-29zpw69.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/i29.tinypic.com-29zpw69.jpg