Wpisy 216 961 – 217 060
30 stycznia 2011 18:15 → 30 stycznia 2011 21:04, 100 wpisów
ha, ha, jakie zaproszenie? nie wpraszam się no, co Ty?(chociaż nie mówię, nie... mam kogo odwiedzać w Łodzi)

*zapeszam... kurde tak to jest jak się źle odczyta i zaraz dorobi co innego

no mało mnie jak na razie tutaj a i liczby moje jak na razie też nie wchodzą tak jakbym chciała,pozdrawiam
ja też jestem Łodzianką ale mnie tam nie ciągnie do tego miasta jest to jeden wielki syf
kasika

tak, kasika masz racje Łódź jest bardzo zanieczyszczonym miastem fee!!

tak, kasika masz racje Łódź jest bardzo zanieczyszczonym miastem fee!!
nie no wydaję mi się że coś robią ale Łódź jest miastem strasznie zaniedbanym i jeszcze wiele lat potrzeba żeby widać było efekt ich pracy
mag..albo ktos kto wie czy na zdrapce aniołek czy diabełek zdrapać oba pola czy tylko jedno ?
kochana czarodziejko 83>> ja nie kupuje i nie drapię.. hihih chyba ,że

hehehe...aha rozumiem mag

kasika no co Ty{{klaps} wcale tak nie myśl,a co dopiero mów ,no, no

Dobrze kochani, pora na mnie... mykam..
życzę Wam i sobie Wygranej a jutro raźnego marszu do .....
całusy paaaaaaa
życzę Wam i sobie Wygranej a jutro raźnego marszu do .....
całusy paaaaaaa
a niestety doświadczenia życiowe strasznie człowieka wyniszczają dobrze wiem że nie jestem już taka sexi
bartocha ale Ci się babiniec trafił
więc wchodzę ratować męską część tej strony
więc wchodzę ratować męską część tej strony
spoko nie mam doła podobnież należę do silnych charakterów nie jeden co przeszedłby to co ja dawno poddałby się ,jestem szczęśliwa mam trójkę dzieci które strasznie kocham i nic więcej się nie liczy
Yesssssssss!! kasik, tak trzymaj.. tylko mnie , jak najmniej o sobie
sorrki z doskoku piszę , kasika mnie uprzedziła

sorrki z doskoku piszę , kasika mnie uprzedziła

też zmykam polookać i pokreślić pukony na 22,trzymcie się i duuużych wygranych życzę

na dzis wieczor 18,53,74
1,42,75
12,68,73 stawka3. pozdawiam
1,42,75
12,68,73 stawka3. pozdawiamUżytkownik norton13 dodał nowy komentarz w temacie Euro Jackpot w Polsce?
.

68,27,14,29,33,79,75,1,5,38
8,33,43,69,34,25,75,67,52,47
50,75,44,28,11,24,34,58,78,5
8,33,43,69,34,25,75,67,52,47
50,75,44,28,11,24,34,58,78,5
Użytkownik sam9 dodał nowy komentarz w temacie Euro Jackpot w Polsce?
Użytkownik sloneczko2460 dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
Witam jestem tu nowy i dopiero zaczynam raczkować w sferach totalizatora, troszkę szukałem już na forum ale jeszcze mało kminie te systemy i moje pytanie jest chce grać na małe wygrane czy da się jakoś grać żeby za dużo nie wtopić a te 50 zł mieć na czysto w tygodniu ????
blahash44 spróbuj podpatrywać najlepszych typerów i typować nie więcej niż trójkę naraz
powodzenia
powodzeniablahash44 >>> gdyby istniał gwarantowany sposób na wygranie choćby 1zł ponad koszt gry - to nie byłoby na rynku firm przyjmujących zakłady, ponieważ ich celem jest osiąganie zysku a nie działalność charytatywna i rozdawanie pieniędzy: choćby w kwocie 1zł tygodniowo...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
hosia >> i znowu tworzymy duet na skutek tego niezwykle silnego ponadzmysłowego przyciągania się...

norton13. Podzielam Twoje zdanie. Ja ze swej strony mogę dodać, że wysłałem ponad 2 miesiące temu do Prezesa Dudzińskiego własną koncepcję ożywienia Lotto drogą superkumulacji. No, ale nie doczekałem się żadnej odpowiedzi. Zarząd popełnił kilka kardynalnych błędów marketingowych.
1. Zmiana nazwy na Lotto była totalną głupotą. To tak, jakby Coca Cola zmieniła swoją nazwę np. na US Cola. Czy ktoś by kupił nowy produkt? Watpię.
2. Zmiana ceny o 50% świadczy o pazerności i braku rozeznania rynku
3. Zmiana struktury wygranych. Po jakie licho podniesiono pozion wygranej I stopnia do 44% puli, kosztem niższych wygranych.
Sadzę, że grupka dyletantów dorwała się do żłoba i zepsuła świetnie sprzedający się produkt jakim był Duży Lotek.
Wątpię również, czy te zmiany były poprzedzone badaniami rynku i opinii grających.
Euro Jackpot doprowadzi do ruiny TS bowiem wątpię, czy naszych graczy stać będzie na wydatek rzędu 1 EURO za 1 zakład tj. ok. 4 zł, chyba, że cena wyniesie 0,5 EURO.
No, ale wtedy Lotto padnie. Może o to chodzi.
1. Zmiana nazwy na Lotto była totalną głupotą. To tak, jakby Coca Cola zmieniła swoją nazwę np. na US Cola. Czy ktoś by kupił nowy produkt? Watpię.
2. Zmiana ceny o 50% świadczy o pazerności i braku rozeznania rynku
3. Zmiana struktury wygranych. Po jakie licho podniesiono pozion wygranej I stopnia do 44% puli, kosztem niższych wygranych.
Sadzę, że grupka dyletantów dorwała się do żłoba i zepsuła świetnie sprzedający się produkt jakim był Duży Lotek.
Wątpię również, czy te zmiany były poprzedzone badaniami rynku i opinii grających.
Euro Jackpot doprowadzi do ruiny TS bowiem wątpię, czy naszych graczy stać będzie na wydatek rzędu 1 EURO za 1 zakład tj. ok. 4 zł, chyba, że cena wyniesie 0,5 EURO.
No, ale wtedy Lotto padnie. Może o to chodzi.
mala557 

czarodziejka83
oj jak ja dawno Cię tu nie widziałam, jak wygrane u Ciebie?
oj jak ja dawno Cię tu nie widziałam, jak wygrane u Ciebie?
witam . co myślicie o takim składzie?
10,33,71
11,19,35
dziś powinno coś wejść
10,33,71
11,19,35
dziś powinno coś wejść
mala557
.cieszę się ze Cię widzę..same drobne u mnie-
czekam na wielka wygraną a u Ciebie jak tam wygrane?

.cieszę się ze Cię widzę..same drobne u mnie-
czekam na wielka wygraną a u Ciebie jak tam wygrane?

robertokurow bardzo ładne liczby masz

czarodziejka83 ostatnio miałam same przegrane, ale od wczoraj zaczeło coś się dziać 5/10 MM
może zaczyna się dobra passa
może zaczyna się dobra passa
mam nadzieję że ładne bo puściłem te dwie 3 stawką *5
mmm mala557 to tak zawsze jest...ja tez mam podobnie więc od teraz wygrywamy codziennie-zgoda?

czarodziejka83 ok wygrywamy codziennie
zaczynamy już dziś o 22:15
zaczynamy już dziś o 22:15
dokładnie tak mala557 od dzisiaj o 22:15 już zaczynamy wygrywać 

witam... po dłuższej przerwie (ok. 3 tygodni) w losowaniu o 14.00 w sobotnie popołudnie 7/9 u mnie na kuponie....Niby żadna rewelacja...Pozdr. dla edi8
mala557 >>>

Witaj Chippi
Mala557 na wieczor wysłałam 9/9 a Ty?
witaj chippi
jak się się ma mały chippinek? pamiętaj ,że propozycja sklonowania nadal aktualna 

jak się się ma mały chippinek? pamiętaj ,że propozycja sklonowania nadal aktualna 

No hej Chippi-gratuluje sobotniej7/9...zaszalałeś

co tam Chippi u Ciebie dawno nie klikaliśmy

spoko mala557 czyli gramy o wyższą wygraną i o to chodzi

kto wie ile jest za parke 2/2 w keno?
witaj milan

placa tyle co kot na plakal
no trzyma się i rośnie
trochę psoci.... czarodziejka-znów przedobrzyłem.... gdybym nie zamieniał "stałych liczb" byłbym dzisiaj bogatszy o 70.000 minus należny podatek 10% .. a tak to pozostało na pocieszenie marne 300zł.... na grę przynajmniej będzie..... zobacz jak mój drugi zestaw liczb lubi szaleć!
trochę psoci.... czarodziejka-znów przedobrzyłem.... gdybym nie zamieniał "stałych liczb" byłbym dzisiaj bogatszy o 70.000 minus należny podatek 10% .. a tak to pozostało na pocieszenie marne 300zł.... na grę przynajmniej będzie..... zobacz jak mój drugi zestaw liczb lubi szaleć!czarodziejka83 oczywiście, że tylko wyższa wygrana Nas interesuje, jak to Kobiety mamy swoje wymagania