Wpisy 216 861 – 216 960
30 stycznia 2011 15:22 → 30 stycznia 2011 18:14, 100 wpisów
Każdy Nowy kręci tak nosem jak ja? Troche tu nie wygodnie, ciągle muszę wprowadzać Login i Hasło.
>>>korn 748 - mam statystykę wszystkich parek i trójek sekwensowych nie wylosowanych
stached...trening czyni mistrza pamietaj.no to zabieram się za obliczenia,pukony i
do potem
do potem
stached wiesz możesz zapisać na stałe hasło i wedy nie będziesz musiał ciągle go wpisywać
kasika; rozumiem że w profilu? aha to małymi kroczkami do przodu, he he A mogę zaprosić Cie na GG?
Tak myślałem że nic z tego, a chciałem tylko nawiązać kontakt z kimś piszącym programy w Vbasic, kilka lat temu wykonałem projekt programu analizującego , pewne właściwości w Multilotku..., ale nic tu po mnie, jak nie ma Pw
stached: witaj. Faktycznie nie ma tu jako takiego logowania i jest to mój świadomy wybór. Natomiast faktycznie masz rację, że login i hasło na chacie nie powinno być kasowane za każdym razem jak się je już raz poda po otwarciu strony multipasko.
Cze Wszystkim
stached wejdź na forum masz tam różne tematy, poszukaj
na pewno znajdziesz zainteresowanie swoim tematem
O!!Pasko już po kawce i ciachu?

stached wejdź na forum masz tam różne tematy, poszukaj
na pewno znajdziesz zainteresowanie swoim tematem O!!Pasko już po kawce i ciachu?
Tak więc nie powinno znikać u Ciebie. Chyba, że przechodzisz na inną stronę i wracasz na stronę główną, to wtedy tak.
Co do smoczka, to jesteś tu bardzo początkujący. Jak nadal będziesz z nami, to smoczek szybko zniknie
Pozdrawiam
Co do smoczka, to jesteś tu bardzo początkujący. Jak nadal będziesz z nami, to smoczek szybko zniknie

Pozdrawiam
Pasko; Witam Szefa, kilka lat temu rozmawiałem z Tobą telefonicznie, to było wtedy gdy stronka nie była dostępna przez kilka dni w Necie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
andy7 na forum poszukaj tematu mini lotka. Cos moze znajdziesz dla siebie
jakiego macie pewniaka ludziska?

Mag.. . Jesteś?

Ulexxa- jesteś???

Idę i ja stąd. Do widzenia.. .
korn
ale byłeś blisko chyba szkoda że nie zagrałeś 5,6,8,9,11,14,15 
ale byłeś blisko chyba szkoda że nie zagrałeś 5,6,8,9,11,14,15 
losowanie było pod kumulacje bo 3 powtórki z poprzedniego losowania i jak tu tarfic
tylko w lotto ciezko bo gram na jeden zaklad to wychodzi ze musze trafic 3/3 a w mini typowane mam 4 parki i potrzebuje trafić 2/4 z pewniakiem liczba 1 to mam 5/5 

korn na 14 tylko grałem a na wieczór nie gram nie mam jak i gdzie zagrac ale jutro cos napewno zagram
a Ty coś zagrywasz?
a Ty coś zagrywasz?HARTGE no wiem wlasnie czy grać ale o 14.00 nic nie było z przedziału 1-10 a z 11-20 tylko 2 to moze sie skusze ale jeszcze pomysle

korn bo na przedział 1-10 11-20 jest nacisk musisz wybrac takie liczby ktorych nikt napewnno nie skresli 

Na 22:15 wysłałem 2 zestawy:
1. 14,15,55,75,76
2. 15,22,31,70,72
1. 14,15,55,75,76
2. 15,22,31,70,72
HARTGE mam liczby na 22.15 ale nie wiem czy grać
5,7,9,10,12,16,18 bedzie chodz 4/7 ?
5,7,9,10,12,16,18 bedzie chodz 4/7 ?

kiedy wchodzi ta nowa gra Jackop w Polsce? Wie juz ktos cos w tym temacie?
Jackpot ...sorki za literówke
faktycznie poszedł sobie.. .korn??? tej nie było iiiii 33-38
8-10
spr. ta 75 jest blisko
mag..
32,77 twoja słynna parka
mag ja teraz gram przedzialem liczb 1-20 przez jakis czas, ale pomysle nad twoimi dzieki
32,77 twoja słynna parka
mag ja teraz gram przedzialem liczb 1-20 przez jakis czas, ale pomysle nad twoimi dziekiUżytkownik Mariuszbemowo dodał nowy komentarz w temacie Euro Jackpot w Polsce?
z tych zrobić parki:71-73-77-78-79-80(75)(66)i (8)(10)dostawić jako "pewniaki"
mag... czemu dopiero teraz jak ja juz nadałam kuponiki
kochana mag no właśnie

a do mnie kochana mag napiszesz emil

jakby to napisać na chat, by nie urazić Ciebie ricardos i innych
myślę nad tym....
myślę nad tym....mała1438 

wielkie gratulacje kochana za pierwsze miesjce w rankingu pewniaków

wielkie gratulacje kochana za pierwsze miesjce w rankingu pewniaków

pewnie trochę zabawię na tym miejscu więc....
tak Zuzia ma jakiś udział w tym
tak Zuzia ma jakiś udział w tym
mag ja się nie gniewam
mykam do prac domowych.znaczy pizzę robię
do potem
mykam do prac domowych.znaczy pizzę robię
do potem
Dorotka tak dla Ciebie zawsze
..odpisałam na meila
..odpisałam na meila
idę..idę

ricardos: pizza z drobiem(kebab)