Wpisy 2 167 111 – 2 167 210
23 października 2014 10:30 → 23 października 2014 16:15, 100 wpisów
We Wloclawku padlo. Znowu ktos przez 20 lat ustawiony
W/g polskiego prawa gracz NIE moze uczestniczyc w zadnych loteriach ani grach organizowanych na terytorium innego panstwa.Tzn.bedac tam fizycznie moze sobie zagrac,ale pozostajac w RP i wysylajac kupon przez internet za posrednictwem firmy posredniczacej podpada niby pod jakis punkt w prawie karnym.cos tam mieli niby zmienic w Sejmie ale wiadomo jak dziala u nas rzad.Gdy chca oskubac spoleczenstwo to nawet w ciagu jednego dnia uchwalaja ustawe,ale w druga strone to juz niestety tak nie dziala.Ja swego czasu zarejestrowalem sie na zagranicznym portalu bukmacherskim,bo skusily mnie wygrane wyzsze niz oferowane przez legalnych,zarejestrowanych w Polsce.Ale po jakims czasie zrezygnowalem z tego,raz,ze nic w zasadzie nie wygralem[wyslalem tylko kilka razy],a po drugie poczytalem troche w necie jak sie sprawy maja od strony prawnej.Dodatkowo sama gra nie wyglada tak rozowo dla typujacego jak grajac tutaj na miejscu,poniewaz zagraniczny bukmacher widzac,ze dany typujacy zaczyna wygrywac wieksze kwoty zaczyna go limitowac[nie pozwala zagrac za wieksze pieniadze i wtedy taka gra nie ma sensu],a nawet moze mu zamknac konto.W przypadku STS-u czy FORTUNY tego nie ma,a nawet gdyby bukmacher probowal cos kombinowac[dla grajacych przez internet],to jest rozwiazanie:istnieja punkty naziemne gdzie dany gracz jest zupelnie anonimowy i buk przyjmie praktycznie KAZDY kupon,bo nie wie kim jest osoba akurat wysylajaca zaklad.A odnosnie gry w LOTTO za posrednictwem roznych agencji,firm to podam Wam jeden przyklad jak jedna z nich zrobila w jajo grajacych tam ludzi.mialem pecha,ze tez sie tam zarejestrowalem,jej nazwa to Amigo Lotto.To byla gra zespolowa[spoldzielnia],gdzie wieksza ilosc osob grala kuponami inwestujac w gre mniejsze pieniadze niz gdyby grali samodzielnie na taka sama ilosc kuponow.Firma dzialala kilka lat,zarejestrowalo sie tam bardzo duzo ludzi i po pewnym czasie..............ZONK.Praktycznie z dnia na dzien zakonczyla dzialalnosc.Osobiscie mialem u nich na koncie jeszcze 50 zlotych,ale inni gracze zainwestowali na pewno duzo,duzo wiecej...Moglo sie tak zdarzyc,ze ktorys z kuponow trafil "6" wiec interes zamkneli a kasa zostala dla nich.Tak,ze grajac za posrednictwem osob trzecich mozna sie przejechac,lepiej osobiscie zagrac i miec kupon w garsci.
PO-lecam film Vegi"służby specjalne"...w kontekscie gier losowychw kraju...
odnośnie kuponu w garsci,trzeba by było zamieszkac Gorlitz/Zgorzelec i grac po straonie de
>>arni77
Majac wygrany kupon kase mozesz odebrac niekoniecznie w punkcie najblizej Ciebie.Jak jest jakas konkretna wygrana,np.20 tysiecy to mozesz jechac nawet do Gdanska.Zabawa z jakas laska na miejscu gwarantowana
Majac wygrany kupon kase mozesz odebrac niekoniecznie w punkcie najblizej Ciebie.Jak jest jakas konkretna wygrana,np.20 tysiecy to mozesz jechac nawet do Gdanska.Zabawa z jakas laska na miejscu gwarantowana
A dlaczego nie ma na stronie w jakim mieście padła wczoraj ekstra pensja ?
>>Denis
Na stronie LOTTO juz jest komunikat:wygrana 22.10-WLOCLAWEK
Na stronie LOTTO juz jest komunikat:wygrana 22.10-WLOCLAWEK
Daro osoba ktora mi wysyla mieszka i jest zameldowana w niemczech, wiec wydaje mi sie ze nie byloby problemu z odbiorem ewentualnej wiekszej wygranej. Tylko zastanawiam sie do jakiej kwoty mozna wygrana odebrac w kolekturze. Moze ktos wie?
>>angelka199019
Problem moze byc............gdy padnie wygrana 1 stopnia na TWOIM kuponie ,a ktory ta osoba bedzie miala w reku.Reszty sie domysl............................................................
Problem moze byc............gdy padnie wygrana 1 stopnia na TWOIM kuponie ,a ktory ta osoba bedzie miala w reku.Reszty sie domysl............................................................
Ten co zgarnął ekstra pensje jako pierwszy puścił za 20 zł , ten co wczoraj jeden zakład za 5 zł na chybił trafił .
Cześć wszystkim
torsan , ja jeszcze nie gram(chybikom>nie!)
czekam aż ExP >> obnaży...
swój>>,, charakterek''...
torsan , ja jeszcze nie gram(chybikom>nie!)
czekam aż ExP >> obnaży...
swój>>,, charakterek''...
Fajny kawal
Malzenstwo,maz pyta sie zony:kochanie co zrobilabys gdybym wygral w LOTTO?
Zona:wzielabym polowe i wyprowadzilabym sie od ciebie.
Maz:trafilem "3",masz tutaj 12 zeta i wypie_____ z domu
Malzenstwo,maz pyta sie zony:kochanie co zrobilabys gdybym wygral w LOTTO?
Zona:wzielabym polowe i wyprowadzilabym sie od ciebie.
Maz:trafilem "3",masz tutaj 12 zeta i wypie_____ z domu
Mam do was pytanko nie związane z lotto ale podobne .
kupiłem na allegro towar okazał się,że nie taki jest jak miał
być ale byłuszkodzony nie wiem jak o tym napisać do allegro
dostałem z tego powodu upomnienie
kupiłem na allegro towar okazał się,że nie taki jest jak miał
być ale byłuszkodzony nie wiem jak o tym napisać do allegro
dostałem z tego powodu upomnienie
Poczytaj sobie : http://centrumsprzedawcy.pl/cala-prawda-o-zwrocie-towaru-zakupionego-przez-internet-odstapienie-od-umowy/
Kochani jedno Wam napiszę...nie zmieniajcie liczb..wczoraj padło 8 liczb z tych, które zawsze skreślam i sobie ostatnio upodobałam....problem w tym, ze rozbilam je na dwa zestawy i tak 3 byla oddzielnie od 9 i 15.
Reszta liczb 76,79,62,49,29.
Masakra! Najchętniej bym się sklapsowała za to zniecierpliwienie zestawowe...
Reszta liczb 76,79,62,49,29.
Masakra! Najchętniej bym się sklapsowała za to zniecierpliwienie zestawowe...
WITAJCIE!
te widzę w przeciągu 2 losowań 73+1/4/36
Fajny losujący ale te spodnie...ta moda
Witam chciałem tylko zakomunikowac własnie przebywam w pięknym miescie Elblągu i wysxlam Dl wiec nie wyobrazam sobie jak bym miał tutaj nie wygrać
No i Mocca pyta:
gotowi na zgarnięcie 9 mln?
gotowi na zgarnięcie 9 mln?
haze19 a daj Ci losie
Dopisano wyniki multi multi
03,08,10,14,17,20,21,23,26,27,49,56,57,63,67,69,70,72,76,77
Plusem jest liczba: 17
03,08,10,14,17,20,21,23,26,27,49,56,57,63,67,69,70,72,76,77
Plusem jest liczba: 17
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4533 zestawów od 583 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 3 482 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 8 056 zł
TOP 5 typujących:
- klakier - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- klonik - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 140 zł = 7,00 x koszt gry
- djpaulo22 - koszt gry: 80,00 zł, wygrana: 476 zł = 5,95 x koszt gry
- maximus - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 48 zł = 3,84 x koszt gry
- Lucato - koszt gry: 60,00 zł, wygrana: 204 zł = 3,40 x koszt gry
10 znowu przy nowiu podtrzymała dobrą passę, a myslałem, że jak była przedwczoraj, to juz nie poleci
franca 20 poleciała teraz...jak jej odpusciłem...dobrze, że jestem na odwyku od MM
Jeszcze
jedma myśl co do Ep gdyby większosc zakładow z tego 600000 była
wysyłana z chybika to mielibysmy zniwa w zimię ot tak napiszę
jedma myśl co do Ep gdyby większosc zakładow z tego 600000 była
wysyłana z chybika to mielibysmy zniwa w zimię ot tak napiszę
Dopisano wygrane multi multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
System do wspolnej dewagacji max 20 pukonów inf na priw w mm oczywiscie