Wpisy 2 164 562 – 2 164 661
19 października 2014 20:37 → 19 października 2014 21:03, 100 wpisów
ja pusciłam 3 kupony extra pensji
ale tylko dlatego,,,,ze rozpoczyna się.
ja puściłem 4. ten sam z każdą z czterech a co, przynajmniej na pierwsze losowanie można
niech pasko jak najszybciej sie dowie ile zakładów na dzis poszło
Ciekawe czy dziś ktoś zgarnie pensję bo jak w mini 5z42 często trafiają to 5z35 trafi ktoś a z tym dodatkowym to też na pewno często będzie padać główna, ale żeby było około miliona zawartych zakładów.
za te 2 dychy bym se dobry budzik kupił, żeby rano do roboty wstać, a nie liczyć na nieróbstwo
Chyba niedziela to nie jest najszczęśliwszy dzień tygodnia do wprowadzania nowej gry.
Ekstra pensja gra dla naiwnych...zeby sie nie okazało ze za 5 lat za 5000 bedzie mozna chleb kupic
skoro jest ustalona z góry wygrana
to NIE MA KUMULACJI
podobnie jak w MM
to NIE MA KUMULACJI
podobnie jak w MM
klonek nie no aż tak drastycznie nie będzie mam nadzieje to byłoby mega załamanie a wszyscy musieliby zarabiać w dziesiątkach tysięcy, aby przeżyć.
siemka..
max....
fiolka....
większego gooowna na kola niż wielosezonówki to już nie można założyć.
jocia....
emeryt ..to wiesz co na wacka załóż se wielosezonową gumke i zobacz ile razy polatasz
Monet, ale z drugiej strony, jak kogos nie stać to lepiej takie jak same felgi-alusie
kto wysłał extra pensję
Pawcio swiat teraz zwariował...wojny .ebola ,islamisci i kryzys na swiecie wiec kto wie jk bedzie wygladał swiat za 5 lat
emeryt....
nowatelka
po co mi zimówki
jak najmniej spędzam czasu w samochodach
więcej w autokarach
jak najmniej spędzam czasu w samochodach
więcej w autokarach
marek33.......
tia, gruszki zimówki też sa smaczne
Ktos pisał,że ma dwa samochody i to jakie
Ktos pisał,że ma dwa samochody i to jakie
nie ma co narzekacto wspaniala wygrana 1080000 po zaplaceniu podatku w ratacha nasz kochany dobroczynca TS pozwoli nam zapisac wygrana no kogos innego w razie smierci
Edycia ..no jak nie jak tak zawsze i wszędzie stosunkowo udana noc mam
dzien dobry-ja ino na chwile przywitać sie i spać
dobranoć mp
dobranoć mp
jocia ..tak ..o nic nie wiem ...ale jak cos to pozdrów ją jakby pytała jeszcze raz
damian1983
na kuponach nie masz nazwisk
więc możesz sam scedować na kogoś młodszego i sie z nim dogadać
jak na przykład
mój dziadek na mnie
na kuponach nie masz nazwisk
więc możesz sam scedować na kogoś młodszego i sie z nim dogadać
jak na przykład
mój dziadek na mnie
niech ten dzień i wieczór się skończy, dzisiaj czego się nie dotknęłam to psułam
a jak się wysle 3 takie same kupony to powinno to powinno być 15.000 co mis przez 20 lat