Wpisy 2 164 662 – 2 164 761
19 października 2014 21:04 → 19 października 2014 21:36, 100 wpisów
fiolka...no chyba tak
Nie wiem czemu takie narzekania na nową gre.Szanse na głowną wygraną są większe niż w mini lotto.Gra jest tylko 2 razy w tygodniu a nie codziennie jak w mini.Glowna wygrana jest bardziej atrakcyjna,poniewaz daje mi wolnosc finansowa na 20 lat i moge przez ten czas lezeć i guzik robic.W mini lotto glowna wygrana jest ruchoma i pamietam jak za 5 placili nawet 42 tys bo padlo ich 5 czy 6.Wtedy sa to zadne pieniadze.Nawet przy wygranej(srednio) 180 tys to dla niektorych to nawet roku moga te pieniadze nie przetrwac,bo patrzac realnie nie jest to zadna mega kasa.W pensji mamy 20 lat pewna kase co miesiac na koncie.Moim zdaniem najbardziej oplaca sie puszczac 4 takie same zaklady i w kazdym zaznaczac inna liczbe z 4.Wtedy przy trafieniu 5 cyfr mamy glowna wygrana oraz 3 x 25000 tys zlotych.Pozdrawiam- to bardzo madra wypowiedz jednego z naszych kolegow na forum.
Nie nawidzę gołoąbków
fiolka...bądz jak gołab osrywaj wszystko
dobra przełożyłam, sytuacja opanowanadlaczego dzisiaj robiłam wszystko inaczej
damian1983 przecież nikt Tobie nie broni w to grać , a ja i inni możemy mieć inną ocenę p/w gry
pieczony gołąb
dotam racjasam nie wiem czy bede w to gral.cena bardzo wysokajednak bardziej oplaca sie w to grac niz w lotto wedlug mnie.ale to moje zdanienawet dobry pomysl ze kase wyplacaja w ratach przez 20 lat , co uratuje to wielu ludzie przed zguba i przepuszczeniu kasy odrazu .minusem jest tylko to ze domu nie kupisz za gotowke a bioraca kredyt splacasz z odsetkami.cos za coskazdy ma swoje zdanie.gra mogla by kosztowac tak 3 maks 4 zl wowczas byla by strzalem w 10
Ja już mam swoją ex pensję 1020zl co miesiac
wszak mysle ze duzo ludzi bedzie w to grac choc jednym zakladem jak w lotto bo placa juz za 2 trafne ktore czesto padaja . jest to choc zwrot za gre
fiolka.....pensja jak talala!!!
nawet 4500 co miesiac za darmo plus sobie pracowac nawet za ta najnizsza=zycie jak w madrycie.
ciekawe czy bedzie można zgarnać calą kasę za 20 lat
wedlug mnie gra jest bardzo dobrym pomyslem , szkoda tylko ze tak droga
medea76....
prawdopodobienstwo trafienia glownej wygranej w exp i kaskadzie sa takie same. a roznica w wygranej ogromne
fiolka....
Ciekawe również jest to ,czy wygrany "zachowa" anonimowosc przez 20 latek, bo co zrobi jak mu się natretna "rodzinka" zwali w pozyczki, ale się wku...
mnie ciekawi tylko jaką maszynę wybrali do nowej gry
myślę też, że trafienie płatnej opcji 2/35 w ExP będzie równie trudne jak 3/5 w mini
myślę też, że trafienie płatnej opcji 2/35 w ExP będzie równie trudne jak 3/5 w mini
maszynę pewnie jokera
2/5 w mini czsto padaja wlasnie. a w exp jeszcze latwiej bedzie trafic te 2/5 i to jest plusem tej gry.ze placa za 2 trafne juz. z drugiej strony to chaczyk bo grajacy jest zadowolony choc z najmniejszej wygranej
I jest chociaż 5 za 5 zeta, a w multi za 2,50 dają 2 ztea oszusty...
profesorze możliwe a wtedy tym bardziej na trafienia dające wygraną średnio liczę
byłem we francji tam w lotto placą z 2/6
jakby nie byli tacy pazerni toby dla zwiększenia sprzedaży dawali choc 1 zeta za 2/6
ciekawe czy ktos jutro pojdzie do pracy i powie a mi to lotto po losowaniu dzis exp
jackwar....
fiolka ..pilnuj gołębi
Dajcie spokój u mnie w domu to było normalnie jakieś szaleństwo każdy przepuścił 5 zeta i teraz siedzą z kuponami w ręku czekając aż spisze wyniki
Ciekawe czy komuś dopisze szczęście już w 1-wszym losowaniu... xD