Wpisy 2 148 287 – 2 148 386
28 września 2014 09:21 → 28 września 2014 13:01, 100 wpisów
multi_ulka witaj.
Ten zegar któory Pasko umieścił sprawia że czuje się jak przed egzekucją
Trisetum tylko kawałeczek przeczytałam i pierwsze skojarzenie tak mnie rozbawiło.
Program podał mi dwa zestawy - może powiecie czy Wam coś z tego się wytypowało na 14-ta?
4, 18, 32, 36, 41, 44, 52, 55, 60, 69 złoty zestaw kenioxa
1, 10, 18, 19, 20, 40, 41, 44, 55, 69 srebrny zestaw kenioxa
Trisetum....
4, 18, 32, 36, 41, 44, 52, 55, 60, 69 złoty zestaw kenioxa
1, 10, 18, 19, 20, 40, 41, 44, 55, 69 srebrny zestaw kenioxa
Trisetum....
kondi dzieki
trisetum i tak po naszemu- do zaś
kondi ja 2 dni temu miałam 7/10..... OBOKÓW!!!! to się dopiero można zeźlić
no kurcze to trzeba do ToSia napisac by grę w oboki zorganizowali- będziesz niewestionowanym mistrzem
Ulka.
Z pierwszego zestawu mam 36,41,52,55,69
a z drugiego 10,41,55,69
Z pierwszego zestawu mam 36,41,52,55,69
a z drugiego 10,41,55,69
*niekwestionowanym
Emi dziękuję ten mądry program podpowiada mi że w cyklu nie wyszły jeszcze liczby 9 i 80 i warto je wziąć pod uwagę
Kondi.
Po wczorajszym losowaniu,wydaje się ,że 70 tki zostały wyjęte z bębna.
Po wczorajszym losowaniu,wydaje się ,że 70 tki zostały wyjęte z bębna.
i jeszcze gada że 61 obstawia jako pewniaka
Kiedyś 61 leciało prawie w każdym losowaniu,jak zaczęlam dawać na kupon,to nie wpadało.Teraz znowu wpada.
Mnie z mądrych obliczeń księżycowych wychodzi że do końca miesiąca powinny grać
78 76 75
80 78 76 75 74
78 77 75 72
Jednak nie wydaje mi się by weszły wszystkie. Jak już to może grupami 75,76, lub 78,74
78 76 75
80 78 76 75 74
78 77 75 72
Jednak nie wydaje mi się by weszły wszystkie. Jak już to może grupami 75,76, lub 78,74
Trisio.
Zebrałeś już makówki ?
Zebrałeś już makówki ?
Kondi
kondi i dla Ciebie również
witam wszystkich
ulka na ile losowań masz nastawione te złote zestawy?
ulka na ile losowań masz nastawione te złote zestawy?
Toja
ups, Pasko zamiescił potencjalen wygrane ze stałych...przy puszczeniu wczoraj wszystkich z plusem byłbym do prozdu 70 PLN
toja witaj program podaje po każdej aktualizacji danych lecz często jest tak że te same są nawet na 2-3 losowania
kurczze net mi chodzi jak walec drogowy, żadna strona nie chce się otworzyć
ulka
emerytka
ulka wiem, ale tam w zestawach jest ilość losowań które bierze pod uwagę.
emerytka
ulka wiem, ale tam w zestawach jest ilość losowań które bierze pod uwagę.
mam kenioxa ale na razie mało go używam nie rozpracowałam go jeszcze
witam
toja: multipasko się otworzyło i to jest chyba najważniejsze
toja: multipasko się otworzyło i to jest chyba najważniejsze
toja ja przyjęłam 25 które " fabrycznie" były ustalone, , czasem dla porównania daje 10 i 17 i wybieram te zestawy które wydaja mi sie bardziej prawdopodobne
toja na ich stronie są przykłady omówione, gdy je zrobisz to sama stwierdzisz że program jest bardzo łatwy.
Cała reszta to już jednak intuicja- czy wybrać ten czy tamten przedział czasowy itd.
http://www.lotto-solutions.com/Keniox/overview_pl.aspx nie wiem czy czytałaś- ale warto się zapoznac. Hiperłącza podkreślone i pogrubione łatwo przeniosą Cię dalej. W tle otwórz program i wykonuj te ćwiczenia o których piszą. I ju wszystko będzie jasne
http://www.lotto-solutions.com/Keniox/overview_pl.aspx nie wiem czy czytałaś- ale warto się zapoznac. Hiperłącza podkreślone i pogrubione łatwo przeniosą Cię dalej. W tle otwórz program i wykonuj te ćwiczenia o których piszą. I ju wszystko będzie jasne
Kawcia skończona, idę działać Miłej niedzieli dla wszystkich
Panie Pasko wczoraj pisałam /zapomialam podać mojego meila/co trzeba zrobić jeszcze żeby stałe zestawy były zapisane na stałe bo nie można zapisać ich
Cześć oglądaliście wczoraj walki naszych w Moskwie kurczę spodziewałem się czegoś innego choć widziałem że nie będzie łatwo znaczy źle inaczej stawiałem i miałem nadzieję że ograją Rosjan no a tu lipa. Choć nie macie takiego dziwnego wrażenia po tym całym Droździe że taki był skoczny do ostatnich rund no bardzo ciekawe co ? Ale nasz prospekt Masternak wygrał przynajmniej przed czasem a Włodarczyk po walce właśnie Masternaka z Drozdem że ta walka oddzieliła prawdziwych mężczyzn od chłopców pamiętacie pewnie ?
Diablo cholera coś ty najlepszego chłopie zrobił kurna oddałeś pan mistrza świata WBC a idźta wy mnie tam.
Dusia.Witaj
To co oglądaliście walki naszych bokserów ?
dusia: trzeba być zalogowanym i przy podawaniu zestawów pojawi się opcja zapisu.
Wczoraj faktycznie były problemy z zapisem, ale dziś już jest ok. Pozdrawiam
Wczoraj faktycznie były problemy z zapisem, ale dziś już jest ok. Pozdrawiam
Pasko oglądałeś galę w Moskwie i powiedz mi co tu nie zadziałało według ciebie ?
Zostawiam
Czemu nic nie piszecie o walkach Kołodzieja i Włodarczyka ?
W rewanżu miejmy nadzieję że będzie lepiej i odzyska pan Diablo.
WBC kurde szkoda.
Ale swoje chłop zarobił nie co Floyd Mayweather Jr milony $ ale 230 tyś % piechotą nie chodzi a Kołodziej około 50 tyś $.
witam wszystkich multiwtapiaczy
25.09 na 14.00 6z6 wirtualnie więc dla wszystkich
25.09 na 14.00 6z6 wirtualnie więc dla wszystkich
wujek74: nie przesadzaj. Ikonka sie sama klika jak zmieniasz losowanie. Natomiast jak wpisujesz nowe zestawy albo wczytujesz po raz pierwszy to sie nic nie przelicza.
generalnie myślałem, że tak będzie lepiej, ale jeśli są głosy przeciw, to mogę zmienić, że sprawdzenie losowania musi być zawsze wymuszone.
Kiedy zostało zmienione-Zarządzaj swoim profilem. ?
Mogę tylko wejść na moim profilu.
a zgadza się... już dawno. Niedługo po tym jak pojawiło się logowanie.
jak skasujesz wpis w swojej księdze gości to nikt inny go już nie podglądnie jak dawniej.
To nawet nie zauważyłam.Chcialam teraz wejść na "gerdi076"i nie dało się.
To znaczy na gerdi mogę wejść po zalogowaniu,bo to mój drugi nick,do typowania.
Pasko.OK
a to dzisiaj moja córcia też bawi się kulkami, ale bez numerków:
http://goo.gl/7NMK6Q
http://goo.gl/7NMK6Q
Witaam Wszystkich zebranych
Takie liczby testuję:10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30 Sprawdzam częstotliwość wylosowań 7/7
torsan
Cześć wszystkim i powodzenia
i korzystać z
i korzystać z
Brjan a niech będą na losowanie popołudniowe oby nie wieczorne
marcinek36 wzajemnie i smacznego!
dzięki
torsan witaj
Brjan
Torsan
Marcinek
Torsan