Wpisy 2 148 387 – 2 148 486
28 września 2014 13:01 → 28 września 2014 14:37, 100 wpisów
Dzisiaj może być,wysyp liczb z końcówką 9,przez 6 losowań były tylko 4
powodzenie Brjan i oskub ts
pakuje psinę w auto i jadę w las wieczorem zarzucę sieć na ts tym czasem dla grających
do wieczora
do wieczora
danower -->skreślić liczby, które zostaną wylosowane<-tak grać
a poważniej, system,przeczucie, chybił trafił, typy innych..etc etc etc?
a poważniej, system,przeczucie, chybił trafił, typy innych..etc etc etc?
gram w multi od 1 losowania muj dorobek to 2 razy 8 z 10 i 4 razy 7 z 10
danower to ja Ci bardzo gratuluję.....trzeba było zagrać z wygranej kasy na wiele zakładów...myślę, że z tej jednej wygranej coś by się napewno trafiło...ja np wiem, że gdybym więcej za jednym zamachem zainwestowała to bym wygrała...,bo często mam skreślone liczby tylko np 5 w jednym i 5 w drugim zakładzie....albo po 4 czy nawet 6..tyle, że ja się nie lubię ograniczać jakoś do 5/5 itp...mało kiedy się zdarza..no i nie wysyłam 10 zakładów na krzyż ale może kiedyś jak mniej będzie szkoda większej kwoty wywalonej za jednym razem
ela52
danower ja jeszcze 8/10 nie miałam....i pomyślałam, że Ci pozytywnie zazdroszczę nawet gdyby kwota była niewielka...to bym się cieszyła jak głupia , że za jednym zamachem tyle liczb wpadło...a w multi gram hmmm niewiele..tzn grę lubiłam od początku sięgania pamięcią...ale jakoś się nie grywało ...dopiero ostatnio.. zdarzyło mi się wygrać więcej niż zwrot kuponu ale niewiele
Przy wysłaniu DL zdarzyło mi się częściej wygrać 3/6 a nawet 4/6
Przy wysłaniu DL zdarzyło mi się częściej wygrać 3/6 a nawet 4/6
MoccaCaffe >>> twoje zdanie jak bym więcej zainwestowała to bym wygrała ? i pytanie czy chodzisz do psychiatry ???
ja za pierwsza wygrana a dl kupilem opony do maucha bylem w niebo wziety
ja chodze do psychiatry ale to strata czasu on jest niereformowalnny
lewy, a Ty chodzisz? Twoje zachowanie wobec innych użytkowników na to nie wskazuje...
Moje zdanie wynika z obserwacji i doświadczenia WŁASNEGO. Tak, chociaż to gra losowa i wszystko opiera się na systemie odgórnym i szczęściu to MM jest grą gdzie nie jest aż tak trudno trafić jak się okazuje.Mogłabym Ci kilka rzecz napisać ...ale po co..jeśli ktoś ma takie podejście jak Ty?
Moje zdanie wynika z obserwacji i doświadczenia WŁASNEGO. Tak, chociaż to gra losowa i wszystko opiera się na systemie odgórnym i szczęściu to MM jest grą gdzie nie jest aż tak trudno trafić jak się okazuje.Mogłabym Ci kilka rzecz napisać ...ale po co..jeśli ktoś ma takie podejście jak Ty?
Ela52
Śniło mi się,że zadzwoniłaś do mnie na skype.Dlatego myślę,że wpadnie dzisiaj 52
Śniło mi się,że zadzwoniłaś do mnie na skype.Dlatego myślę,że wpadnie dzisiaj 52
danower psychiatra też człowiek(o ironio)...
danower hahaahha ja też nie wyglądam aleponoć jestem...może to dobrze, że "nie wyglądał" ?
lewy>> wysyłasz dwa kupony po 6 skreśleń i w obu masz powiedzmy po 3 trafne...to ja wysyłam to systemem na 12 liczb po 5 skreśleń i przy 6 trafieniach mam 100% zwrotu z szansą zejścia się na 5/5 i wiem co mocca miała na myśli więc może Tobie psychiatra by się przydał???
74,79,75,15,14,3,66,69,80,28
zgrywus
a niech grają jak chcą i wierzą w co chcą hahah, rozumiem jak to mogło wyglądać dla takiego użytkownika, np : "o panienka przyjęła sobie wariant pozytywny i się łudzi" dowolność myśli własnych..
Nie rozumiem jednak ludzi, którzy próbują własnego szczęścia, wysyłają ..a w nie nie wierzą, czy nie oczekują niczego więcej.
a niech grają jak chcą i wierzą w co chcą hahah, rozumiem jak to mogło wyglądać dla takiego użytkownika, np : "o panienka przyjęła sobie wariant pozytywny i się łudzi" dowolność myśli własnych..
Nie rozumiem jednak ludzi, którzy próbują własnego szczęścia, wysyłają ..a w nie nie wierzą, czy nie oczekują niczego więcej.
Witaj król_multi
Strasznie podobają mi się Twoje liczby,zwłaszcza: 74,80,69,79. Część z nich też wysyłam, wieczorem w jednym zakładziku
Strasznie podobają mi się Twoje liczby,zwłaszcza: 74,80,69,79. Część z nich też wysyłam, wieczorem w jednym zakładziku
zgrywus ile dziś zgarniasz???
islandorka30,5
torsanku w miare ciepło...
greg gdzieś ty był???
greg gdzieś ty był???
Mocca
greg witam
obadamy co nam przyniosą te 70-tki ???
zgrywus miałam 5/5 ale zwatpiłam i bedzie 9/9...
jak naj bardziej że chodzę -- ale nigdy nie myśl że wygrasz bo szanse przypadkowe są ,i nie tak bo stracisz kasę -- teraz ci opowiem fakt który znam - żona do męża mówi jutro ty będziesz obsługiwał kiosk ja mam wjazd , drugi dzień mąż obsługuje kiosk przychodzi kolega namawia na grę , zamykają drzwi , i maszyna w ruch na chybił , nabujali za 20 tysiąc , 1 zakład 1,25 , ile tego było , zwrot finansowy 40% multi
dotam czy ruda czy żylasta jeden ciul...jak nie ma dobrych cyferek...
2 minutki ...zostały
Isla całe tygodnie poza domem w pracy a tam neta prawie zero gram na cały tydzień bo i kolektor 15 km
greg to gdze cię wywiało? Ania nie kresli???
Haneczka!
Powodzenia!!
Powodzenia!!
ahhaha 7 liczba w skreślonych...ale nie wyslanych bo nie bylo komu wyjsc
kłamią prosto w oczy w bambuko robią a my tym doopkop kieszenie napychamy
greg i jak wygrane ogolnie???
bojkot zrobić masowy i nie posyłać nic przez tydzień skooorwisynom
Dopisano wyniki multi multi
07,08,15,16,21,22,24,28,30,36,39,42,43,45,51,52,57,60,69,80
Plusem jest liczba: 39
07,08,15,16,21,22,24,28,30,36,39,42,43,45,51,52,57,60,69,80
Plusem jest liczba: 39
kondi w końcu padną....teraz nie warto już przestać ich wysyłać ...
Ale wylosowali przekątne i przyprostokątne
zgrywus ale jak smaczny taki "wygrany batonik" hahhah
wylosowali zestaw liczb, które w większości lubię razem zestawiać...parzyste mmm. Gdybym wysłała jednym zakładem pewnie by padły jak wytypowane w typowaniach czyli tylko 5/10. Okazja na 22 i 28 razem pewnie szybko się nie powtórzy,.. a do tego 36,42,80,69 ech
wylosowali zestaw liczb, które w większości lubię razem zestawiać...parzyste mmm. Gdybym wysłała jednym zakładem pewnie by padły jak wytypowane w typowaniach czyli tylko 5/10. Okazja na 22 i 28 razem pewnie szybko się nie powtórzy,.. a do tego 36,42,80,69 ech
3/3 weszło xD 54zł do przodu
4 zł jest więc 2,5 na wieczór, a za resztę kupię sobie princesse kokosową w żabce przy wysyłaniu
Mordeath92 gratulacje!
na wieczor wysylam 1,17,73 :0 tez trojpak
Greg
na wieczór to pewnie bzedzie tradycyjnie po 7 ,4 i do tego 5, 8...
będzie nie bzedzie...
Dopisano wygrane multi multi
dla wygranych