Wpisy 2 129 524 – 2 129 623
10 września 2014 09:05 → 10 września 2014 13:07, 100 wpisów
hej panowie
barba dzis panuje baran a cyferki 4,11,12,13,33,34...
natomiast tajniak daje na 14...20,26,54,58,77...a senne 44,15,11,56,28,25,13,18...bierz barbuś co chcesz...
barba to nie o to idzie jak mówie to mówie...
tak jak panuja rózne planety to i znaki sie powtarzają,,,
puść chłopa do biura to i atrament wypije....nie dość ze daje cyferki to jeszcze marudzi...
barba taki jak dawał Zgrywus...???
dobra kombinuj ja ide zatypić i do miasta po drożdze ...będzie winko...tylko cicho...
Monet.
Nie Muszę jeszcze intensywniej myśleć.
Nie Muszę jeszcze intensywniej myśleć.
Isla
Eryka
Barba
Eryka
Barba
Emerka Eryka
Znikam.Zostawiam
Iza a ja jeszcze tydzień czasu muszę się męczyć z gipsem na ręce,
Gracz z miejscowości Sanok wygrał 113 012,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Krasnystaw wygrał 113 012,40 zł w grze Mini Lotto
Powiem wam w tajemnicy, ze ze wszystkich gier najlepsze rezultaty przynosi gra pod nazwą:
NIE GRAJ
To jedyna gra , gdzie jesteście na 100% wygranymi
NIE GRAJ
To jedyna gra , gdzie jesteście na 100% wygranymi
Tak obserwuję te wygrane w mini i choć daleko mi do teorii spiskowych, wychodzi na to,że w dużych miastach nie grają w mini a wygrane padają w małych miejscowościach, gdzie jest jedna kolektura na krzyż.Statystyka dziwnie wysoka do prawdopodobieństwa takiego zdarzenia,że nie wygrywają w kolekturach w miastach,gdzie wychodząc z jednego sklepu z kolekturą,trafiamy na drugi z owym lottomatem;Co? Ludzie tam nie grają. Leci mi tu mimo wszystko zagrywką komercyjną, nie wiem jak zrobioną,ale jednak dającą taki wynik, a nie inny.
czasami gram w NIE GRAJ tam wygrane padają najczęściej
kiedyś Wędrowca netowy robił testy,czemu teraz tego nie czyni.Ciekawe to czasami bywało.
no dawno tu nie gościł ale jak to wędrowca pewnie gdzieś wędruje
no i człowiek wiedział czy będzie czy deszcz
no i człowiek wiedział czy będzie czy deszcz
albo dziabnoł lotto.de i siedzi na kanarach
luknę na losowanko
powodzenia wszystkim
powodzenia wszystkim
witam wszystkih bylbym za tym zeby lotto robila skany kuponow wysokich wygranych typy 5/5 mini/12/12 kaskada, 6/6 lotto 10/10 multi tak jak skanuja wygrane w zdrapkach.wowczas ludzie by wierzyli ze jednak idzie trafic. co myslicie o tym??
mnie tylko przekonuje, gdyby kuleczki wyciągała sierotka marysia przy aplauzie kilkutysięcznej publiczności
codzienie pada prawie piatka w mini lotto lub nawet kilka piatki. gdzie sa te osoby?gdzie sa ci lotto milionerzy??jest ich prawie tysiac. nie znam nikogo kto trafil 6 w lotto
raczej bym sie nie przyznalale na prawie tysiac milionerow ktos by wiedzial lub slyszal ze ktos tam trafil. ale nikt nic nie wie i nic nie slyszal
podobno w sanoku
hej torsan
witam
wczoraj 7/10,4/10 skan na profilu
dzieki kondi
mialem juz 2 razy 7/10 i tez 8/10
zycze ci kondi
ja tylko kilka razy na stały jedyny zestaw 7/10 i tu na MP typujac liczbami gr B, jak jeszcze w niej byłem.A tak 6/10 tylko w realu kilka
krzysztof24 kreslone czy z maszyny?gratulacje
dzieki torsan
sam je kreslilem
Użytkownik enemigo dodał nowy komentarz w temacie:
Totalizator Sportowy o włos od rekordowej wypłaty !
Totalizator Sportowy o włos od rekordowej wypłaty !
barbapapa- to nie ja jak pójde wysłać to może się dowiem w której kolekturze padło
czesc wszystkim mam mala uwage do multi multi zawsze jak gram 2 lub 3 min przed losowaniem tylko o 14.00 to cos wpada a jak zagram duzo wczesniej to nic czy oni maja jakies polaczenie ze wiedza jakie liczby wysylamy
krzysztof24 . nie mogles sam kreslic bo masz wyslane 4 zaklady. a blankiety multi sa 3 zakladowe.wiec jak masz 4 zaklady to tylko na chybil trafil;. i po co to klamac
patryk a niby skad 20 min po losowaniu wiedza ile jest jakich zestawów trafnych?
damian sa cztery okienka najlepiej spytaj w kolekturze to sie przekonasz
sorelka i tu masz racje faktycznie to jak ci ludzie wygrywaja i czy wogole ktos wygrywa
aha ja ustrzelilem 8/10 z plusem i to wlasnie 2,3 min przed losowaniem na chybil trawil
a to przepraszam nie wiedzialemprzewaznie gram z maszyny
zycze szczescia
jak by pokazywali skany kuponow tych 6 w lotto, czy innych wielkich wygranych jak w zdrapkach to bym uwierzyl. gdzie sa ci lotto milionerzy?/nikt jakos nigdy nie slyszal aby ktos trafil 6 w lotto.moj kolega z pracy trafil pare lat temu 5/5 w mini. mial 63 tysiace.mial 10 zakladow z maszyny.niech skanuja kupony tych 6 w lotto to ludzie beda wierzyc
ma ktos dla mnie 5 szczesliwych liczb w MM lub Mini w ramach prezentu ur
Zycie to jest gra, a każdy dzień może być wygraną lub wielką przegraną
a moze tak 08,28,38,58,15,71,35,65,79,21 dobra ide se torta upiec na male przyjatko papa