Wpisy 2 120 238 – 2 120 337
30 sierpnia 2014 21:25 → 30 sierpnia 2014 21:41, 100 wpisów
lila a wiesz że można kupić taki nawóz z kurzych odchodów,moja teściowa kiedyś kupiła,ale ino raz
żeby na czacie pokazywać trafienia 7/10 w zestawach dodatkowych graczy. Chodzi o to, że zwykle takich trafień jest sporo, więc podniosłem ostatnio poprzeczkę na 8/10, żeby pokazało się na czacie .
MAX chciała bym zobaczyc jak sprzatasz po psiejak bierzesz woreczek i w rękę jeszcze ciepłe gówienkowidok bezcenny
nowatelka kiedyś gdzieś w necie wyczytałam,że można kupic taka grzybnie.Ciekawe czy by coś z tego wyszło
a np. 5/6 czy 6/7 7/8 ... ? pokazuje ? bo mam wrażenie, że też już nie
MAX taa jasne,nawozyw zimie przerabane jak snieg zacznie topnieć,wszędzie gówna
Lila, te grzybnie można kupić bez problemu. tylko, że raz coś wyjdzie z tego, a raz nie.
kiedyś widziałam w OBI takie coś co się rozsypuje i póżniej tam rosną,mój mąż kupił kanie a nie pieczarki,ale była chyba tylko jedna,hmm właściwie to nie wiem ile było,bo jak przyszłam z pracy to kończył jeść
fifuchna a muchomorka to już wiem dla kogozreszta muchomorka to sem nabyć mogie w lesie
Po ziemie zawsze jest syf ..czepiaja się o nawozy ..a ile jest petów butelek puszek
Tomek..no własnie pytam bo nie wiemWięc lepiej jechac do lasu i po krzyku
lila...ale ponoć jak się we gowno wejdzie to szczęście, to jak w takie krowie wejść to 10/10 murowane
rózne grzybki, tylko trzeba mieć pomieszczenie o odpowiedniej temp. i wilg.
krasiu ..a widzisz ..jest tabliczka nie niszczyc zieleni ..wiec tosa tak zwane miny zeby dziecinie biegały po trawnikach ..maja od tego place zabaw
Tomek542: są tylko wygrane, gdy jest min. 500 zł według tabelki Multi Multi
nowatelka to w mieście wchodzisz co chwilę w gówno to szczęscia powinno byc pod dostatkiem
MAX place zabaw też zasrane bo mało gdzie są ogrodzone przynajmniej w b-stoku
krasiu ..a to już z tymi sprawami nie do mnie ..moje nie lataja tak daleko na szlak
witam wszystkich i po wakacjach
cza rypac od poniedziałku
bryjan sypło juz grzybami na koziegłowach
cza rypac od poniedziałku
bryjan sypło juz grzybami na koziegłowach
Brjan a ja myślałam że się cieszysz że Donek wyjedzie z kraju
wszystim x100
witam wszystkich obecnych wpisem i rzutem oka
Niestety koniec urlopu w poniedziałek wracam do kieratu
Niestety koniec urlopu w poniedziałek wracam do kieratu
lili masz linka
https://www.google.pl/maps/place/Koziegłowy/@50.61407,19.16771,12z/data=!4m2!3m1!1s0x47172d8771819917:0x8adfbb4194d9e544
https://www.google.pl/maps/place/Koziegłowy/@50.61407,19.16771,12z/data=!4m2!3m1!1s0x47172d8771819917:0x8adfbb4194d9e544
nie to chyba nie było od krowy,ale jaki bandytyzm,psy kupkają nawet na chodniku