Wpisy 2 120 138 – 2 120 237
30 sierpnia 2014 19:55 → 30 sierpnia 2014 21:25, 100 wpisów
Witam
miałem dziś puścić 31 i 60 w Multi z Plusem, ale nie zdążyłem, mam nadzieję, że nie będzie
oj ja nie miałam jeszcze czasu na grzybki a bardzo lubię chodzić po lesie
Jedni zbieraja grzybki inni pod drzewami inni a jeszcze inni szukaja leśnych ssaków
PASKOOOOOOOOOOOOO a na forum co takie duże okna? Wymieniłeś na plastyki czy co?
krasiu ..bardzo dobrze robisz bo pomylić się mozna tylko raz z grzybami to tak jest jak z saperem
Pasko kuźwa większych nie można było zamówić?Normalnie wrota do piekła
MAX czekaj,jeszcze będziesz chciał ze mna iśc na szlak to ni ciulaa jak juz pójdziesz to Cie wywioze do leśnych ssaków i będziesz wąchał grzybnie od spodu
lila: nie wiem o co Ci chodzi. to chyba dobrze że jest więcej miejsca do pisania?
Edycia ,,
Lila ..mój szlak to teraz kuchnia sypialnia i spacer z pieskami
Lila ..mój szlak to teraz kuchnia sypialnia i spacer z pieskami
Pasko jaja sobie robisz?Przeca tam cały dom można wstawić a wtedy było mało miejsca do pisania?
Pasko, przywróć poprzednie wyświetlanie trafień, bo teraz nic nie pokazuje
Edycia ..prosze a pieseki maja łapki i zakopują ..no jeszcze by brakowało zebym sprżatał po nich ..no jeszcze taki grzeczny to nie jestem
wcześniej zawsze była spora tabelka, gdzie człowiek z zapartym tchem się szukał a teraz dupa blada, praktycznie nic nie pokazuje
nie no jak lilaale konie ma pan który mieszka na przeciwko mnie,tzn.po drogiej stronie ulicy
Lila..niech Se radzą ja tam nic nie widziałem ajak ktos mi uwage zwraca to mu grzecznie odpowiadam ..jakmasz chęc toSe posprzataj