Wpisy 21 056 – 21 158
30 kwietnia 2008 10:07 → 2 maja 2008 11:25, 100 wpisów
tak tak koguciku :) a zycie zbyt krótkie zeby sie wykłócac:) Ja tez jutro grila robie oby tylko pogoda sprzyjała na grile nam:)w ostatecznosci usmazy sie na patelce tą kiełbache :)heh Musze juz mykac pozdrawiam wszystkich .
Nie chciałem nikogo urazić, to pewnie woda sodowa. Eeelllaaa, co powiesz na parkę 1,25.
Krykus nie mam szczescia do liczb ale zastanow sie nad liczbami 1,60,62,63 moze z tego cos wymyslisz pamietaj o moim zezowatym szczesciu do liczb pozdrawiam.
krykus forum parek albo moje typowania patrz cos wynajdziesz moze ci sie spodoba.Mnie sie najlepiej widzi 1,14,25,62,63,gdzies tu parke widze trza to jakos zmieszac.
Kogucik, nieżle kombinujesz, parki 60,63
nie było 37 dni,ale 1,25
nie było jak się nie mylę 67dni.Pozdrawiam kolesia z Krakowa.
nie było 37 dni,ale 1,25
nie było jak się nie mylę 67dni.Pozdrawiam kolesia z Krakowa.
ostatnio tak ladnie chodzila 9 to sie uspokoila. dawno nie bylo 63, para 70,71 moze wyjsc
Toek 6, jak Ty kombinujesz
43,48 było niedawno 25-IV
a 70,71 może, ale to też nie tak dawno 7-IV. Czy jest w tym jakaś metoda?
43,48 było niedawno 25-IV
a 70,71 może, ale to też nie tak dawno 7-IV. Czy jest w tym jakaś metoda?
Od jakiegoś czasu obserwuje statystykę trafiania w ML plus. I trzy losy są z plusem na 1 liczbe 3 parki z plusem itp. Jakiś sposób(system) musi być … aby wychodzić do przodu…
I mogę się założyć ze dziś tez będą 3 losy z plusem na 1 liczbę trafione.
Ostatnio wymyśliłem fajny [ale kosztowny] sposób zagrania w TSN.
Dla każdej liczby [1-36] typujemy 10 zakładów, mamy gwarantowaną wygraną ok. 70-80 zł [10x numerek] a do tego dość dużą szansę na inne wygrane [350 zakładów o szansie 1:934 - czyli ok. 1:3 - na wygraną IV stopnia = kilkadziesiąt zł i 10 zakładów o szansie 1:934 - czyli 1:93 - na wygraną III stopnia = kilka tysięcy; do tego realna szansa na wygraną II stopnia - ok. 1:437; o szansie 1:15 000 na wygraną I stopnia nie wspomnę ;)]. Oczywiście koszt takiej zagrywki jest dość spory, bo aż 450 zł, ale przy odrobinie szczęścia...
Dla każdej liczby [1-36] typujemy 10 zakładów, mamy gwarantowaną wygraną ok. 70-80 zł [10x numerek] a do tego dość dużą szansę na inne wygrane [350 zakładów o szansie 1:934 - czyli ok. 1:3 - na wygraną IV stopnia = kilkadziesiąt zł i 10 zakładów o szansie 1:934 - czyli 1:93 - na wygraną III stopnia = kilka tysięcy; do tego realna szansa na wygraną II stopnia - ok. 1:437; o szansie 1:15 000 na wygraną I stopnia nie wspomnę ;)]. Oczywiście koszt takiej zagrywki jest dość spory, bo aż 450 zł, ale przy odrobinie szczęścia...
jak znajdziesz czynną kolekturę to proszę bardzo... ale ja radziłbym się już dzisiaj zaopatrzyć w kupony bo jutro nawet supermarkety zamykają
dzieki,ale tyle to wiem chodzi o to czy na stacjach bedzie mozna wysłac DL?
nie wiem, czy stacje będą czynne - ale jak znajdziesz jakąś to chyba nie będzie problemów
Zapewne zwróciliście uwagę jak perfidnie Totalizator okłamuje nas wszystkich. Reklama obecna T.S to wygrane w Ml i Ml + ilość wygranych 29.900.400 : i tak np w Warszawie wygranych 1.775.721 na kwotę 21.093.112 - co daje wygrana 11.88 zł. Kraków - 12,03 / 1 wygraną,Gdańsk 12,68 . Gdzie są zatem te wygrane większe ? Pozdrawiam i może ktoś mnie oświeci.
Gdzieś są - ale trafi się jedna wygrana 10 000 zł na 100 000 wygranych po 2 zł, więc jaka będzie średnia - nie trzeba mówić. Ogólnie ML+ to ściema a ten baner zliczający wygrane to hipokryzja i każdy idiota jak sobie policzy średnią wygraną dojdzie do wniosku, że to jeden wielki pic na wodę. Wystarczy obstawić 3 zakłady a już wychodzimy na minus, zaś szansa trafienia nawet durnych 4 zł za max. 3 razem wynosi 1:8
Dzis w multi padnie ;)
9,18,23,32,48,55,74/7 i nr jeden expresso lotto !!!!! zobaczymy dziś po 22 ? Pozdrawiam widze nowe niki ? struchy odeszły młodzież przyszła heh mnie juz to nudzi nie chce mi się pisac przejadł mi się ten chat !
9,18,23,32,48,55,74/7 i nr jeden expresso lotto !!!!! zobaczymy dziś po 22 ? Pozdrawiam widze nowe niki ? struchy odeszły młodzież przyszła heh mnie juz to nudzi nie chce mi się pisac przejadł mi się ten chat !
Beezgp, na 10-ciu zakładach można zrobić roszadę z 40-tu liczb a nie z 45-ciu. Czego ja nie kapuję?
Witam.Szanowny ***MARIO*** nie odeszly czytaja ale mniej pisza bo czasem nie warto sam zreszta widzisz jak jest wiec nie odchodz moze mniej pisz ale nie odchodz jednak te "staruchy"nadawaly jakis sens tej stronce choc mnie nie raz zponiewierano ale mlodosc ma swoje prawa nawet zajmowania miejsc siedzacych w pojazdach oznaczonych czerwonym krzyzykiem.Pozdrawiam i pzremysl moze pozostanmy tak na wszelki wypadek bo mlodzi narozrabiaja a tak to moze dadza spokuj i bedzie fajnie pozdrawiam Staruchow,Oszolomow,nie damy sie .Pozdrawiam
Witam.Znow z podniesionym ogonkem dumnie bede kroczyl do wersaleczki jestem zadowolony z losowanka ,i wogole ten miesiac byl kapitalny 13X NP i 12X P 5X rownowaga kazdy kto gral na obie mozliwosci to wiadomo wygrywal oby maj nie byl gorszy to bedzie wspaniale pozdrawiam.jak zwykle moje liczby nie wyszly z czego jestem bardzo zadowolony to znaczy ze dalej mnie trzyma moje zezowate szczescie czyli nie grac na zadne liczby ,parki,trojki i inne szalenstwa .POzostane przy swoim pozdrawiam i gratuluje wygranych
u mnie 2/3 ehh mogło być 55 zamiast 54..:) zobaczymy może jutro sie powtórzą....
Kogucik, jak tam podsumowanie miesiąca, jaki zysk?
U mnie dzisiaj miernie, w EL miałem końcówkę 29,30,32 - co wylosowali widać bardzo dobrze, szkoda, bo kurde już 3/5 by ucieszyło a tak to znowu LIPA. W ML padło 3/6, ale miałbym plusa gdybym posłał i wpadłoby 12 zł a tak to 2 zł... No nic...
U mnie dzisiaj miernie, w EL miałem końcówkę 29,30,32 - co wylosowali widać bardzo dobrze, szkoda, bo kurde już 3/5 by ucieszyło a tak to znowu LIPA. W ML padło 3/6, ale miałbym plusa gdybym posłał i wpadłoby 12 zł a tak to 2 zł... No nic...
dzisiaj zdarzonko Chelsea Liverpool jak myślisz ??? Teraz 1:1
kaska niezła, gryzę paznokcie.ML nieparzyste
kaska niezła, gryzę paznokcie.ML nieparzyste
Miałem nie pisać ale wygranymi się chwale dziś ide z podniesionym ogonkiem i kobiecie coś sypne na waciki hehe dziś w expresa 4/5 i 2 razy 3/5 ciekawe ile wpadnie obstawiam 1 tys zł dobranoc jutro do pracy na 6 rano nie stety płacą 200% skozystam
weszło 8,29,31,33 i 2 razy 29,31,33
No gratulacje MARIO...ja to kiedyś posłałem EL i miałem 3/5 od tamtej pory spokój...trzeba chyba jakoś taktyke zmienić:)
hej,BEEZQP kiedyś gość jeden grał w tego numerka każdy po 10 razy ale chyba nic nie ustrzelił...
Ładnie MARIO i KOGUCIK,ja czekam na...6/6 potrzebne...jeśli nie będą tu zaglądać jakieś siwe łbiątka to coś wam podeślę...
Fajnie, Mario, życzę, żeby ci TS wynagrodził te ostatnie zwalone 4/6 w DL. ;) ja nadal czekam...
Mam nadzieje że jutro bedą czynne kolektury na stacjiach paliw bo nie posłałem numerka ani dużego lotka poprostu mam zasade nie posyłam dzień wcześniej zazwyczaj czesto przed zamknieciem systemu 19-21
Słyszałem wiele opowieści ze maszyna zbiera do godz 20. informacje jakie numery zostały wysłane.Do Głównego komputera w którym układa jak najmniej wygranych kuponów było a szanse maja po godz.20 na główną wygrana …hehehe
1350 to duzo ale mialem na mysli troszke wieksza sume ta chociaz 100-200 tysiakow
Podsumowanie miesaca test takie :jezeli chodzi o multi P/NP to z dlugu 5400 ktory powstal 7.04 jest tylko 2420 zeta czyli odzyskalem 2980 zeta ,mozna to traktowac jako zysk ale ja to traktuje jako odzysk kapitalu, na drobnicy 887,32 zeta i to jest zysk szkoda ze tak pozno zaczolem obstawiac 2 zdarzenia P/NP bo teraz zawsze 200 sie odzyskuje jak nie ma rownowagi uwazam ten misiac za udany , na maj podwoilem stawki na zakresy i duzego wiec powinno byc wiecej ,musze cos zarobic bo lipiec coraz blizej i na 2 miesiace na mazury to troche musze miec .Pozdrawiam.
wynika z tych opowiesci ze ci w ts to sa wieksi spekulanci niz my ,a nas robia w balona ,ktos musi sie tym zajasc moze powolac komisje sledcza tylko jak
fart - a co im po tym, jak tak czy siak 51% puli idzie do graczy, nieważne czy padnie jedna 4/5 w całej Polsce czy sto tysięcy 4/5. Podobnie w DL - chyba aż tak bardzo by im nie zależało na tym, by za wszelką cenę spowodować kumulację, skoro NATURALNA szansa jej wystąpienia wynosi 70%.
Jedyną grą, co do której bym był w stanie zrozumieć tak chore podejście jest Multilotek, gdzie stawka zawsze jest stała. Ale jeśli jesteś takim niedowiarkiem to idź sobie policz za każdym razem, czy liczby wygranych w stosunku do ilości posłanych zakładów się zgadzają. Gwarantuję ci, że tak, sprawdzałem nieraz, choćby z nudów
Przy obecnej liczbie posyłanych zakładów szansa trafienia 10+/10 wynosi 1:152, a więc średnio powinna być jedna taka wygrana na pół roku. Że się wydłuża to normalne.
Jedyną grą, co do której bym był w stanie zrozumieć tak chore podejście jest Multilotek, gdzie stawka zawsze jest stała. Ale jeśli jesteś takim niedowiarkiem to idź sobie policz za każdym razem, czy liczby wygranych w stosunku do ilości posłanych zakładów się zgadzają. Gwarantuję ci, że tak, sprawdzałem nieraz, choćby z nudów
Przy obecnej liczbie posyłanych zakładów szansa trafienia 10+/10 wynosi 1:152, a więc średnio powinna być jedna taka wygrana na pół roku. Że się wydłuża to normalne.
Kogucik
Podaj jaki poziom maszop(np.5:1) pomiędzy NP do P w Ml gdy kurs jest równy .
Podaj jaki poziom maszop(np.5:1) pomiędzy NP do P w Ml gdy kurs jest równy .
180 gb pamięci , Zajęło wszystkie kombinacje 10na 10 z 80 liczb i mi jeszcze w dodatku zabrakło miejsca. Pliku tego nawet nie jestem w stanie odtworzyć w edytorze…. Hehehe
chciałem sobie przeliczyć ile bym zgarnął. Tych z jedną liczbą plusową ile miałbym kuponów…może ktoś jusz na to wpadł i wie ???
chciałem sobie przeliczyć ile bym zgarnął. Tych z jedną liczbą plusową ile miałbym kuponów…może ktoś jusz na to wpadł i wie ???
RUSLAN a po co ci szczesliwcy...masz nadzieje ze cie wspomogą...ja znam kilku,jeden 1,6 mln wygrał
Fart nie kumam o co chodzi ale jutro na P za ok 190 zeta przy kursie 2,3 ina NP za ok 400 zeta przy kursie 2.2 tak gram zeby za kazdym razem wygrac to co wsadzilem plus 200 zeta jak bym ci nie odpowiedzial to napisz dokladnie o co chodzi.
Beezqp: Ja też jestem raczej przeciwnikiem spiskowych teorii dziejów, ale wiem też, że z czystego pragmatyzmu skok na parę milionów jest wart niemałego przekrętu. I o ile faktycznie przy przeznaczeniu stałej puli 51% na wygrane w dużego nie ma znaczenia dla totalizatora, ile padnie poszczególnych wygranych danego stopnia, o tyle to kto zgarnie skumulowane parę milionów w dużego znaczenie ma już niebagatelne - szczególnie dla tego, kto to zgarnie. Z naszej polityki znamy mocne przekręty na daleko mniejsze sumy - dobrze wiemy że TS jest spółką bardzo znaczącą przy "podziale łupów" po wygranych wyborach. Na pewno ze względu na wysokie wynagrodzenia dla wysiadywaczy stołków - ale czy tylko... Ja mam nadzieję, że tak, bo gram regularnie. Chociaż czasem mam obawy, bo ktoś co pociąga za sznurki i ma te parę milionów przed nosem. Pokusa duża.
Dobry sposób wręczania łapówki. Np. prezes TS umawia się z sędzią aby poszedł do tej i tego totalizatora i o godz. XXX poprosił na chybił trafił trawił w DL. Bujda to jest .Dobranoc
Suplement do mojego powyższego wpisu - to co budzi mój niepokój: lososwanie DL z 29 sierpnia 2007. Cytuję wpis z Wikipedii (na hasło DL w ciekawostkach):"W losowaniu Dużego Lotka z 29 sierpnia 2007 roku(ostatnie w historii losowanie Dużego Lotka w środę) szóstkę trafiło aż 9 osób mimo wylosowanego układu liczb: 39,41,43,45,47,48. Ryszard Rembiszewski prowadzący Studio Lotto powiedział jeszcze przed losowaniem, że to losowanie zapamiętamy na długo. Losowanie to od razu wzbudziło wiele podejrzeń wśród dużej liczby grających. Było to ostatnie środowe losowanie Dużego Lotka". Czy to nie jest jakiś przekręt? Chętnie poczytam opinię tych, którzy wypowiadali się na temat rachunku prawdopodobieństwa w DL. Sam gram, sam skreślam i w życiu nie skreśliłbym tak dziwacznych liczb, a nie wierzę, że dziewięciu osobom "chybił trafił" wybrałby te same liczby. Chyba że tak mu kazano :-/...
Bloomek. Zagladnij na news http://www.multipasko.pl/?go=0&id=33
Pozdrawiam
Pozdrawiam
no właśnie...dziwne,jak to możliwe,w sumie to kazać komputerowi "jakoś" wylosować to nie problem...a mi płacą psie pieniądze...dlatego mam chęć z tego koryta zaczerpnąć
Pasko: Dzięki za odpowiedź. Znam ten news, czytałem go już wcześniej. Gram w DL namiętnie, ale i świadomie: wiem, że prawdopodobieństwo trafienia 1, 2, 3, 4, 5, 6 jest takie samo jak każdej innej kombinacj, czyli baaardzo bliskie zera. Mniej zatem zdziwiłby mnie fakt wylosowania takiej kombinacji, niż informacja, że trafiło ją dziewięć osób. Tutaj węszę przekręt. Chociaż ten 1, 2, 3, 4, 5, 6 to nie jest dobry przykład. Jest to bardzo charakterystyczna kombinacja, ulubiona przez "prowokatorów", którzy próbują udowowodnić, że w DL wygrać się nie da. Ale takich nietypowych ciągów jest sporo, jednym z nich jest przytoczony 39, 41, 43, 45, 47, 48. I jak wspomniałem, mniej mnie dziwi sam ciąg, co ilość trafień i bardzo charakterysyczna lokalizacja kolektur. Czyżby premie w TS? ;-). Jak napisałem, gram w DL namiętnie i chciałbym mieć 100% pewności, że jest to gra uczciwa nie robię za frajera, który wkłada kasę do kieszeni oszustom (to że TS, jako państwowa spółka na mnie zarabia jestem gotów zaakceptować - traktuję to jako dobrowolny podatek od rozrywki ;=).
bloomek - nie doszukuj się niczego w tych wygranych, wiele się słyszy o ludziach którzy wygrali i choć nie znam nikogo kto zgarnął główną wygraną to jestem niemal pewny, że to po prostu zwykli ludzie. A to menel a to stara babcia ze wsi a to jakieś młode małżeństwo... To raczej nie agenci totalizatora. TS nie musi stosować żadnych przekrętów, bo codziennie ma z losowań tak ogromny zysk, że 3 miliony mniej czy więcej to dla nich żadna różnica.
Co do tego pamiętnego losowania - ja to sobie tłumaczę w ten sposób, że w dużych miastach [w których padły wygrane] często zdarzają się ludzie nadziani, grający dla zabawy. Wystarczy, że taki ktoś pośle sobie systemami na 12 skreśleń przedział liczb następujących jedna po drugiej i już przy okazji takich losowań ma kasiorę, a wbrew pozorom są ludzie, dla których wydanie 6 000 na jedno losowanie to jak dla nas na lizaki. 20 lat temu była podobna sytuacja dla kogoś kto grał na przedział 1-12, sprawdź.
Co do tego pamiętnego losowania - ja to sobie tłumaczę w ten sposób, że w dużych miastach [w których padły wygrane] często zdarzają się ludzie nadziani, grający dla zabawy. Wystarczy, że taki ktoś pośle sobie systemami na 12 skreśleń przedział liczb następujących jedna po drugiej i już przy okazji takich losowań ma kasiorę, a wbrew pozorom są ludzie, dla których wydanie 6 000 na jedno losowanie to jak dla nas na lizaki. 20 lat temu była podobna sytuacja dla kogoś kto grał na przedział 1-12, sprawdź.
Beezqp: Jestem realistą i wiem, że przekręt w TS polegający na ustawianiu losowań byłby nie lada wyzwaniem nawet dla naszych śpeców od lewych interesów. Wiem też, że gdyby to wypłynęło, to echo przyćmiłoby nawet aferę Rywina. Chociaż, jak mówią, "są na tym świecie rzeczy, o których nie śniło się filozofom i graczom w DL" ;-). A losowania takie jak wspomniane z 29 sierpnia 2007 tylko skłaniają do refleksji. Ja gram i będę grał dalej. Bo nawet jeśli w tych losowaniach przy większych kumulacjach zdarzy się ustawka, to czy moje szanse tak drastycznie zmniejszą się w stosunku do tych, które mam przy uczciwym losowaniu ;-)?
Wracając do wczorajszych wypowiedzi, uważam ,że 51 % przeznacza sie może na wygrane , ale chyba tylko 10- 15 % dla graczy - reszta przecieka gdzieś między palcami.Jak wytłumaczyć fakt : na wydruku z kolektury a były to wypłaty różne od 2.- zł do 140.- maszyna wydrukowała wypłaty 0 .- zł podając numery seryjne zakładów ,które nie były moimi.Nikt z obsługi w kolekturze nie był w stanie mi tego wyjaśnić.Dodam również,że nie był to tylko jeden przypadek.
Liczę na jakąś informację ze strony ***MARIO*** i OPA , który chyba pracuje w branży. Z góry dziękuję za wypowiedź
jeżeli bym miał zdarzenie, jedno zdarzenie o kursach 2,3 i 2,2 to zagrałbym po równo na każdy za max kwotę jaką bym dysponował, bo przecież pomijając równowagę mam zawsze wygraną, więc pytanie do kogucika, gdzie masz takie kursy na ML ? przecież one są nie opłacalne dla buka, chyba, że u dwóch różnych ?
witam..mam pytanie do ..MARIO...dlaczego nie wysyłasz dzien wczesnej?czyzbys wietrzył spisek..hehehe
Witam.Potle w BETAKO kurs na NP 2,3 oraz na P kurs 2,35 i masz racje tylko pomysl czy wtedy wyjdzesz na zysk a jezeli tak to maly zagraj taka sama stawka na oba zdarzenia jak wyjda NP to na NP zaczniesz znow od poczatku a P pociagniesz progresja poki nie wyjda i tak w kolko zadna filozofia tylko musisz wiedziec ile masz kasy zeby ulozyc progresje araz ze 4X taki sam zapas jak by cos nie poszlo pamietaj ze byly czasy kiedy bylo 6Xrownowaga i wtedy cie to zaboli wiec nie ryzykuj duzych stawek tylko male i zawsze przewiduj najgorszy wariant bo inaczej na 5-6 progu progresi mozesz odczuc bolesnie.Ja mam troche inna technike ale jak bedziesz gral to na to wpadniesz pozdrawiam.
Majac 10 000 kapitalu w ciagy 3 miesiecy zarobisz drugie tyle chyba sie to oplaca jak myslisz a jeszcze drobnica zakresy Duzy lotek mozliwosci jest bez liku tylko grac ale nie na w parki ,trojki jak juz to na 10 skreslen tak dla jaj zeby miec droge otwarta do duzych pieniedzy a tak to 200 dziennie zysku i spisz spokojnie .
Do uslyszenia wieczorkiem bo jade na dzialke na grila ..Potle jak czegos nie wiesz to zagladnij na forum w dziale typujemy parzyste/nieparzyste znajdziesz dokladny opis mojej gry ze stawkami od miesiaca tam podaje wszystko na co gram kazdy moze sprawdzic pozdrawiam.
TERRY,zdarza się bardzo rzadko,że lottomat odczyta inny numer kuponu,ale zdarza się,dlatego powinno się przyglądac jaki numer rzeczywiście lottomat odczytał,żeby nie było pózniej jakiś "szop"
a po drugie,jeśli zle odczytywał to powiedz temu "fachowcowi" żeby go zresetował,to powinno pomóc
OPA,dzięki za odpowiedź, ale myślę,że nie chodzi tu o brak wiedzy operatora.Podam konkretny przykład : 27 lutego br.zostało wysłanych 11 zakładów Ml oraz 1 zakałd z wygraną na 140.- zł. Maszyna drukuje 11 zakładów wysłanych oraz 2 wypłaty : 1= 0, 2 = 140.-. Numery seryjne różne ale dot. tej samej kolektury . To co jest nie tak ?
kto z was pracuje w branzy ts, przedstawcie sie
mam jeszcze jedno pytanko czy ktos wie ile osob dziennie gra w multi
pozdrowienia dla wszystkich lottomaniakow
mam jeszcze jedno pytanko czy ktos wie ile osob dziennie gra w multi
pozdrowienia dla wszystkich lottomaniakow
Przed chwilą wysłany został e.mail do biura prasowego totalizatora z zapytaniem ile zakładów ML+ zostało złożonych od czasu wprowadzenia tej gry ? myślę,że odpowiedź powinna być udzielona przy losowania / jeżeli w ogóle będzie taka odpowiedź/.
Nie liczyłbym na odpowiedź od TS - pisałem do nich pare razy i zawsze 0 odpowiedzi
Może wspólnie coś wymyślimy, połączymy siły po 4 maja ...... , i masz rację ,że mogą sie wypiąć ...
kogucik, no rzeczywiście, że mają kursy po 2,3 na P i na NP :-) kurcze, a u mnie niema Betako :-( , toż to pewny zysk :-), ech... i znowu nie dane mi jest wygrać :-(
witam wszystkich wysłałam taką[6]w ml1,4,10,25,32,63ciekawe czy ktoś zgarnie dzisiaj kasę w dl?
ja mam betako pod nosem, ale nigdy tam nie grałem. Wydaje mi się trochę skomplikowane te systemy tam. Kto wytłumaczy?
co tu tak cicho dzisiaj? ;) wszyscy na weekend wybyli w plener? w Małopolsce padało więc pewnie wielu zawiedzionych... ja "na szczęście" cały dzień praca, praca
oczywiście, jak przestałem grać na swoje liczby w numerku to padło z nich 3/4..........
Witam.No wreszcie upragniona rownowaga jestem taki zadowolony bo na malej progresi co nie znaczy ze jest dobrze i tradycyjnie z podkulonym ogonkiem ide chylkiem do wersaleczki .Pozdrawiam i gratuluje wygranych.
KOGUCIK 19 a umnie PASSA dziś kurka jedna 4/6 i jedna 3/6 w dużego trafiłem 10,25,29,32 i 10,25,32 mówie przedział 5-25 losowań parki trójki i czesto padające i sa efekty kto gra na liczby z kosmosu ma lipe dobranoc !
BEEZQP- nie martw się ja przestałm grać na numerek 15 to padł 2 raz pod rząd ! tak by był chociaż jakiś zwrot
Witaj ***Mario*** to przeciesz gra losowa tylko zapomnieli dodac ze dla ludzi myslacych,gratuluje i ciesze sie z twojej wygranej.
MARIO - gratulacje
co do kumulacji to to było do przewidzenia, mało osób dziś pewnie grało. w sobote uderzam większą gotówką, choć jak dla mnie to oznacza pewnie koło 30 zł...
co do kumulacji to to było do przewidzenia, mało osób dziś pewnie grało. w sobote uderzam większą gotówką, choć jak dla mnie to oznacza pewnie koło 30 zł...
Widze ż elotto spada na psy dziś za 4 w dużego 119 zł jakoś strasznie spadła wielkośc wygranych w dużego lotka czyżby ludzie grali na czesto padające czy poprostu gra co raz mniej ludzi ? i nie mają z czego podzielic ?
coraz mniej ludzi gra ostatnio, nie wiem, czy to koniec miesiąca tak na ludzi działa czy za mało wygrywają i się zniechęcili...
zazwyczaj jak lotto przewidywało kumulacje np. 6 milionów, to padało tylko 5,4, 5,2... A ostatnio już nawet nie piszą, że kumulacja 6 mln tylko 5... Ludzie się na nich wypięli przed Euro, TS ogłosi za niedługo żałobę narodową
zazwyczaj jak lotto przewidywało kumulacje np. 6 milionów, to padało tylko 5,4, 5,2... A ostatnio już nawet nie piszą, że kumulacja 6 mln tylko 5... Ludzie się na nich wypięli przed Euro, TS ogłosi za niedługo żałobę narodową
bella34 to nic innego jak godziny siedzenia myślenia testowania kiedys muszą przyjśc sukcesy no i nie ukrywam troche szczesćia i spore inwestycjie ale dzieki żeby nie zapeszyc !!!
blanko zyje zyje:)tylko czasu mi brakuje ostatnio pozdr.Nie wiem czy to prawda ale u mnie babka w profie gadała mi wczoraj ze prof wprowadzac ma jakies inne gry liczbowe do swojej oferty wiecie cos o tym?
Pytanie albo raczej prośba do Pasko.
Chciałbym zmienić coś w swoich danych osobowych a nie mogę, bo wyskakują jakieś komunikaty o błędach.
Kiedy mimo wszystko wprowadzam zmiany to pokazuje się napis, że podałem złe hasło, a wiem na 100% że jest dobre, bo innego nie mam :)
Da się coś z tym zrobić?
Pozdrawiam.
Chciałbym zmienić coś w swoich danych osobowych a nie mogę, bo wyskakują jakieś komunikaty o błędach.
Kiedy mimo wszystko wprowadzam zmiany to pokazuje się napis, że podałem złe hasło, a wiem na 100% że jest dobre, bo innego nie mam :)
Da się coś z tym zrobić?
Pozdrawiam.
Naprawiono. Pozdrawiam i zachęcam do modyfikowania informacji o sobie.
Kogucik, gdzie znajdę symulację lub typowania na P i NP? Zaintrygowałeś
mnie swą pisaniną. Teżkiedyś bawiłem sie w te klocki. Zapisuję się do klubu starszych panów.
Pozdrawiam.
mnie swą pisaniną. Teżkiedyś bawiłem sie w te klocki. Zapisuję się do klubu starszych panów.
Pozdrawiam.
4 kumulacja i 10 baniek ,szok ,mało ludzi gra i pewnie TS coś bedzie MUSIAŁ zrobic żeby zachęcic ludzi do gry ,Zobaczycie że w sobote znowu nikt nie trafi
Witaj ładna kobieto. Od trzech dni jadę 1,25, musi wreszcie przypasować. A ty w co się bawisz?
KLONEK nie bedzie nastepnej kumulacji ! Nie po tej sobocie!dziś taki pakiet na multi ;)
15,18,23,21,72/6
17,18,23,54,57,72,74/7
6,9,15,18,23,28,37,54/8 z (+)
15,18,23,21,72/6
17,18,23,54,57,72,74/7
6,9,15,18,23,28,37,54/8 z (+)