Wpisy 2 076 657 – 2 076 756
20 czerwca 2014 20:31 → 20 czerwca 2014 21:43, 100 wpisów
MaTq........
jocia...
lila
a tak serio - radar Ci nie wykluczył takiej możliwości ? I to uważasz za realne - robak pisałby sam ze sobą/do siebie ? Królowo
a tak serio - radar Ci nie wykluczył takiej możliwości ? I to uważasz za realne - robak pisałby sam ze sobą/do siebie ? Królowo
Robalku myslę że aż tak to Ci jeszcze nie odbiło,żeby pisać samemu ze sobą niski ma zryty łeb i nic dodać nic ując
szykować kupony
ale wali w każdej KG z nas.Tobie,Monetowi,mi,ciekawe komu jeszcze łajza sra
lila
ano nie imo cały czas duch się unosi ekipy, czy załogi kujawsko-pomorskiej - niby nie ma jego/onej/onych, a miesza, jak mieszało/a/li ..
ale też może kol Monet ma rację i może to tylko 'konkurencja' z GL
nicto - jestem, jak gołąb
ano nie imo cały czas duch się unosi ekipy, czy załogi kujawsko-pomorskiej - niby nie ma jego/onej/onych, a miesza, jak mieszało/a/li ..
ale też może kol Monet ma rację i może to tylko 'konkurencja' z GL
nicto - jestem, jak gołąb
Lila...szykuj kupony zaraz losowanie
jocia zauważyłam,że wszystkim co w mniejszym lub wiekszym stopniu ze sobą żyją w zgodzie KG zasrana po brzegi przez po***chyba mu żal dupe ściska
12,24,32,38,40
się zobaczy
21,27,42,69
Żabojady grają
Witam
Ostatnio postawiłem 2zł z głupoty na Chile że wygrają wpadło 10zł i te 10zł dzisiaj postawiłem na Kostaryke że dają rade z Włochami ciekawe ile wpadnie
czy ktoś z was to ogarnia bo ja zielony w temacie jestem
Ostatnio postawiłem 2zł z głupoty na Chile że wygrają wpadło 10zł i te 10zł dzisiaj postawiłem na Kostaryke że dają rade z Włochami ciekawe ile wpadnie
czy ktoś z was to ogarnia bo ja zielony w temacie jestem
Lila...szybko nie jadę na razie
lila
krasnalek
profesor
krasnalek
profesor
Lila....
krasnalek....
Lila...a ty moje
Lila....radar by się rozlecial jak pokaze srodkowy paluch
Lila....duży jak jasny pierun
Lila..ooooooooo!! wlaśnie
torsan wszyscy czekali.MInął tydzień: wreszcie torsan odpowiedział
Francja wygrywa
dawać losowanie
Witam profesor....zobacz kto to prowadzi w pewniakach multi???
torsan oda Tobie powiedziała ZAPATRZYŁAM SIĘ NA PANA to Ty wtedy powinieneś powiedzieć : skoro juz się Pani tak zapatrzyła to zapraszam na kawkeWpadam po panią o 19-tej
lila
mrówka...zaraz zobaczę
mrówka...super
lila nie masz dostępu do TV przez mecze
marcinek jak nie mam jak mamu mnie w każdym pokoju Tv ale ogladam i mnie wkierwiają
Ktoś wie kiedy najmniej osób gra w mini lotto? W jaki dzień tygodnia?
Lila Maxiu Torsan i pozostała ferajna
torsan...a gdzie....ale nogi?????