Wpisy 2 076 557 – 2 076 656
20 czerwca 2014 19:57 → 20 czerwca 2014 20:30, 100 wpisów
MOnet drogi komilitonie - radar - czy nie ukrywamy się pod nickiem tego wielce czcigodnego pajaca, o karrrrwwwwa szwy mi puszczają
2 076 526. jocia 2014-06-20 (19:51) Hańba temu,kto myśli o tym źle
.ON wie wszystko , nastepny nieomylny i wszechwiedzący
Nie. ON jest ***nięty.
.ON wie wszystko , nastepny nieomylny i wszechwiedzący
Nie. ON jest ***nięty.
jocia wczoraj napisałam do prowadzącej losowanie:NOGI JAK U ŚWINI ALE mINI
jocia a niskopadniety mi na to :
607. status niskopochylony 2014-06-19 14:17:02home Sri Lanka
cytuję:
2 075 486. Lila 2014-06-19 (14:02) NASA
nogi jak u świni ale mini
Zapewne chciała byś posiadać takie nogi..he..he..
Powiem krótko i zwięźle dość że jesteś puszysta to jeszcze do tego nie wychowana.
ps.
Aby mieć takie zgrabne nogi trzeba po prostu mniej żreć ot i to cała filozofia.
Z poważaniem
niskopochylony
607. status niskopochylony 2014-06-19 14:17:02home Sri Lanka
cytuję:
2 075 486. Lila 2014-06-19 (14:02) NASA
nogi jak u świni ale mini
Zapewne chciała byś posiadać takie nogi..he..he..
Powiem krótko i zwięźle dość że jesteś puszysta to jeszcze do tego nie wychowana.
ps.
Aby mieć takie zgrabne nogi trzeba po prostu mniej żreć ot i to cała filozofia.
Z poważaniem
niskopochylony
MOnet
oczywiście - to też nie jest wykluczone, toteż nie ma co z wielce czcigodnym, ukrytym za jakimś tam anomizerem - proxy, czy dynamicznym dyskutować
oczywiście - to też nie jest wykluczone, toteż nie ma co z wielce czcigodnym, ukrytym za jakimś tam anomizerem - proxy, czy dynamicznym dyskutować
Damian, w doope dostaniesz i tyle. Nie łam sie, też miałam kryzys i depreche z początkami nerwicy... I po co mi to było? Życie jest za piękne żeby sie przejmować rzeczami które możemy zmienić, bo tkwić po uszy w bagnie... Nic przyjemnego... Ale zawsze, ale to zawsze jest obok ktoś, kto chce Ci pomóc i podać rękę co by Cię z tego gówna wyciągnąć... Uwierz w to i uwierz w siebie...
Lila
A swoja drogą : nie wychowana piszemy razem , niskopochylonyzajmij się swoją edukacją
A swoja drogą : nie wychowana piszemy razem , niskopochylonyzajmij się swoją edukacją
jocia NIE z przymiotnikami piszemy razem no aleskąd on to może wiedziec jak on tylko wiecznieradary wystawia na wszystkich
Robalku czasem mi sie udaje powiedzieć/napisać z sensem, ale to bardzo rzadko...
Centralnie
Centralnie
Lila, jasne , ale napisał,że robi błędy specjalnie i że sprawia mu to trudność
Ewa czas pokaże na razie spotykam ludzi którzy mi próbują utrudnić i drwią najlepiej jakbym robił za darmo
Hartge
w każdej tyrce, teraz, są prawie same uje - taki klimat mamy
w każdej tyrce, teraz, są prawie same uje - taki klimat mamy
Damian. Dlatego właśnie po 6 latach postanowiłam odejść, zanim zostalabym tam przez zasiedzenie z przyzwyczajenia...
A teraz Szanowni Państwo.
Znikam...
Bawcie się ładnie, kibicujcie, typujcie, wygrywajcie
5, 13, 23, 37...
Znikam...
Bawcie się ładnie, kibicujcie, typujcie, wygrywajcie
5, 13, 23, 37...
Ewa depresja to choroba cywilizacyjna nie chce w to wchodzić bezrobotnym nie chce być więc muszę się trzymać tego co mam grosze bo grosze ale są na zakładanie rodziny nie ma mowy póki co chciałbym się usamodzielnic w pełni
siemka...
Lila...
HARTGE........