Wpisy 2 076 457 – 2 076 556
20 czerwca 2014 18:02 → 20 czerwca 2014 19:57, 100 wpisów
Do wyboru do koloru ..wszytko jest wyjaśnione bo tak jest za dużo pisania ..ja gram różnie zależy co mi do głowy w danej chwili przyjdzie
to masz rację jak tak to najlepiej sam się dowie na miejscu,bo dla mnie to jest czarna magia jak sens trzech***ów aucie,to i tak bym pewnie nie umiala mu tego powtórzyć,dzięki
żeby nie było miałam na myśli*** gazu,hamulec i sprzęłojak się nie mylę to czemu cenzurka
Edyta ..w oferce bedzie miał dany kurs ..i co tylko chce może bstawiać
max
6,5 kurs na Kostaryke by do przerwy..
a mnie nawiedziło.. i zagrałem na to.
6,5 kurs na Kostaryke by do przerwy..
a mnie nawiedziło.. i zagrałem na to.
Mam nadzieję że w drugiej połowie sędzia na będzie 12 włoskim graczem..
nowa Pani jest w kol wchodze i mówie dzień dobry prosze mini 2 zakłady na 2 los. pani się pyta z plusem? ja mówie mini miało być,pani wydrukowało jeden zakład,mówie że miało być 2 zakłady na 2 los. a pani mówi zapatrzyłam się na pana
Robalku
A bo ja to wiem jakie Kolega Torsan ma preferencje co do wieku???
A bo ja to wiem jakie Kolega Torsan ma preferencje co do wieku???
A, czy ja coś piszę o wieku ?
a przecież gdyby proporcje były odpowiednie, jakby zaiskrzyło =- było by - Księżniczka, zjawisko, niunia, lala, moja miłość, skarb etc etc
a przecież gdyby proporcje były odpowiednie, jakby zaiskrzyło =- było by - Księżniczka, zjawisko, niunia, lala, moja miłość, skarb etc etc
jetta
oj tam oj tam - robak czasem czyta między wierszami, prawie biały wywiad, proporcje gdyby były odpowiednie - u Ciebie - byłoby - nowy facet, czy - zjawisko, agent, misiaczek, ciacho etc etc ?
oj tam oj tam - robak czasem czyta między wierszami, prawie biały wywiad, proporcje gdyby były odpowiednie - u Ciebie - byłoby - nowy facet, czy - zjawisko, agent, misiaczek, ciacho etc etc ?
Damiano, jak mi to kumpel napisal kiedys... Życie jest nie fair. Przyzwyczaj się do tego...
sorelka nie martw się nic,ja się dzisiaj od pochylonego dowiedziałam,że jestem pulchna i że mam tyle nie w***lać nic tylko siem normalnie wziąć i pochlastac łyżeczką od herbaty
Damian. Pół roku temu bylam w czarnej doopie, zaczynając od zera swoje życie... Na razie jakoś pomału zaczyna si polepszac( Tfu, Tfu ). Nie można tak sobie uprzykrza ć życia bo nie tędy droga...
sorelka....tylko dziwne,że nie zna nikogo osobiście stąd a wypowiada się na czyjś temat
agatkaa mi dieta nie potrzebna,szczupła jestem pochylony musi sobie zrobić dietę ,ale mózgu
Cześć wszystkim
Lilanie martw sie.. ja jestem niedożywiona i zaniedbuję wszystko .ON wie wszystko , nastepny nieomylny i wszechwiedzący
Lilanie martw sie.. ja jestem niedożywiona i zaniedbuję wszystko .ON wie wszystko , nastepny nieomylny i wszechwiedzący
Robalku a Ty się tak nie ciesz skarbeńku bo radar na Ciebie wystawiony jest
jocia a daj sobie z tym pojebem spokójmnie nawet to już nie w***ia,mnie to juz bawi
Ewa wiem dlatego się nie poddam jestem trochę przewrazliwiony powoli odczuwam kapitalizm