Wpisy 207 577 – 207 676
12 stycznia 2011 00:00 → 12 stycznia 2011 09:38, 100 wpisów
mówili mi że to strona o lotto,a tu takie obsceniczne jęzory latają jak ...
tak tak,i sado-maso w dodatku..a może to jakiś odpowiednik multi-multi

anik,grasz w lotto,multi,mini?ja tylko w lotto,i słabo idzie jakoś

ja się do mini przymierzam,ale jakoś nie czuję bluesa na razie tylko lotto

>milan,mogą być z tyłka... ale żeby nie wypadły.Wiesz chodzi o redukcje.Czytnij mój wątek na forum 

instrkcja dla milana> ostrożnie przesuń kursor "myszki" w prawo na wysokości lini czatu.pojawi się nowe okienko.tam na liście będzie wątek załozony przez > NomaX> to ten wątek ...

zdumiewające.czas reakcji+ odświeżenie strony + przeczytanie 20 paru postów= miazga
Jeśli nawet czytałeś,Jakieś wnioski?Jesteście potrzebni w tym "badaniu".Obserwuje WAs i nadal tak czynić będę.Chodzi tylko o kilka liczb,które świadomie,lub nie tutaj typujecie.
Nomax , chodzi o przeczucie , kobiecą intuicję , i oliczby które nie padną tak ? Zasada eliminacji
mi nie przeszkadza ze sledzisz to
moje liczby niby sa przemyslane ale nie zawsze to wychodzi .ja gram na 3/3 dzis mialem 2/3 coraz lepiej mi idzie
moje liczby niby sa przemyslane ale nie zawsze to wychodzi .ja gram na 3/3 dzis mialem 2/3 coraz lepiej mi idzie
Dokładnie.Nie chodzi o RP.Tylko oto co tak bardzo fajnie ujełaś słowami 

anik ostatnie dwa dni to była posucha. O ile przez ostatnie dwa tygodnie trafiałem zawsze plusa tak ostatnio nic. Dopiero dziś się wstrzeliłem. Już wiem, że wieczorne losowania idą mi lepiej.
jemu chodzi ze czym wiecej tu ludzi typuje i pisze na czaciei wysyła je to on eliminuje
kiedyś, skreślałam 10\10 z pewniaków z mulipasko. Nawet kilka razy i co ???? (pierwsza 50)
ja w lotto wybieram np.4ki liczb które nie padły od lat i jakoś tam dorzucam coś co akurat mi "leży" i leci..fru do maszyny...efetky słabe ,na razie parę "czwórek",ale wiara..bla,bla,wiadomo..
każdy ma swoje przeczucia ale dla każdego to jest za malo bo nie ma tej wygranej co by sie chcialo
W teraz dobranoc wszystkim , rano idę do okulisty może lepiej będe widziec kulki , które padną

Ci co wygrali w loteriach miliony to musieli mieć mega szczęście heh jak w zagranicznych loteriach szanse są jak 1: kilkaset mln a u nas "tylko" do prawie 14mln i trudno trafić a nawet w mini trudno co jest 1: około 850 000
Już nie długo to się skończy
.Skończy się monopol TS. Wtedy nasze szanse na wygraną wzrosną.
.Skończy się monopol TS. Wtedy nasze szanse na wygraną wzrosną.Aktualnie w necie ludziska grają w gry liczbowe u pośredników itp inne kasyna w zagranicznych loteriach. Ale trudno będzie, aby weszła jakaś nowa spółka gdzie będzie miała własną sieć terminali itp.
Zbudowanie sieci terminali to sprawa żadna.Jedna konkretna kumulacja jak we włoszech ostatnio.Kasa sie zwraca.TS "umiera"wiedzą o tym doskonale.Jakby ktoś mądrze tym kierował (spólka skarbu państwa)już dawno można było grać on line.
Przykładem niech będzie TP.Dostawca usługi > neostrada.Solorz z polsatem swoim ich zmiażdży za 2-3 lata.Będzie opylał net 100mbitów w cenie 4mbitów tepsy.
Albo polska sie dostosuje ,albo zarobia inne kraje.polski budżet wiele na tym straci.to dzięki ts .buduje się baseny ,boiska...
stracili i stracą jeszcze więcej.ich oferta jest mało iteresująca.wielu juz gra online (oczywiście nielegalnie w/g prawa polskiego)tylko zdumiewajace jest to że jak zakładasz konto u buka,klikasz warunki regulaminu o przetwarzaniu danych osobowych.nastepnego dnia na poczcie masz oferty banków polskich> pieniądze od zaraz ,bez zbędnych formalności...
Kurna chciałbym jak wszyscy trafić chociaż sam tą piątkę w mini lotto
po losowaniu takie łatwe są wszystkie liczby 
po losowaniu takie łatwe są wszystkie liczby 
czyli aparat ścigania w postaci urzad skarbowy,moze tak samo kupić informacje jak banki,lecz tego nie robi .dlaczego?
Qłaśnie...poprostu...dlatego ...że nie wiedzą jak ustawę sklecić.Owszem można przyjać gotowca z krajów zachodniej europy,lecz dżetelmeni z wiejskiej dbają o to aby to była do końca trafiona nazwa ulicy.

moje dzisiejsze trafienia 0/0

już nie wiem jak mam typować

pkt.1 wstajemy z łóżeczka
pkt.2

pkt.3 typujemy
pkt,4 wygrywamy (???)
pkt.5

a fitam fitam 

czesc Luna
xelom....za pozwoleniem...drobna korekta....
pkt.4 WYSYLAMY....!
pkt.5 b/z bez zmian !
pkt.6 b/z
i tym prostym sposobem podales wzor na 6/6 np. w mm 
pozdrawiam
pkt.4 WYSYLAMY....!
pkt.5 b/z bez zmian !
pkt.6 b/z
i tym prostym sposobem podales wzor na 6/6 np. w mm 
pozdrawiam
a sześć ja na chwile wpadłam zobaczyć sie z Wami
nikczemnik
nikczemnik
witam mazury i caly e l k . witam popijam
.hej ludziska do gory powieki do gory...
.hej ludziska do gory powieki do gory...a ja mam problem bo nie moge ***a wydrukowac planów obiektu i szlag mnie trafia
hej;-)chyba skończę ten związek z lotkiem,bo wciąż mam po d... ;-(
może faktycznie lepiej wziąść się za multi,tylko kompletnie nie mam weny,tych liczb jakby ciut wiele ;-D
czy u Was te emotki też czasem nie wchodzą,czy to tylko ja mam jakoś dziwnie?
mala1438
wczoraj kiepsko w lotto i mini tylko po jednej liczbie trafione
wczoraj kiepsko w lotto i mini tylko po jednej liczbie trafione

szczerze to nie wypali ci nigdy