Wpisy 207 477 – 207 576
11 stycznia 2011 22:37 → 11 stycznia 2011 23:59, 100 wpisów
hi hi...może może...fajnie że coś ugrałaś...
Mi chyba na wieczorne losowanie kulki podmienili..ale uparcie brnę dalej swoją metodą przez jeszcze kilka dni

Mi chyba na wieczorne losowanie kulki podmienili..ale uparcie brnę dalej swoją metodą przez jeszcze kilka dni

Witam zebranych 

..lukasia witamy 

Dzisiejsze typowanie Mini Lotto. Podano 162 zestawy po 12 liczb każdy i żaden zestaw nie miał w sobie choćby 4 trafień. Czyżby dzisiejsze losowanie było takie trudne.... zobaczymy czy padnie 5/5 

Przeczytałem: rozebranych.
Az tak żle z moim wzrokiem?
Może to coś innego.
Az tak żle z moim wzrokiem?
Może to coś innego.
Witajcie

Lukasia nie mogę zalogować się do gg.Mąż dzisiaj resetował komputer i coś porobił .

zawsze jest jeszcze skype ,ale to jutro

no dokładnie
ja mam jutro wolne
ja mam jutro wolne
riczard jak bedziesz cos mial na czwartek to z checia odbiore maila

Dobrze kasiu
to do jutra.Pa
Asia jutro odpowiem ci na meila .Pa
Dobranoc wszystkim
to do jutra.PaAsia jutro odpowiem ci na meila .Pa
Dobranoc wszystkim

Gratuluje krysieńko 5/12

Dorcia ja tez już dobranoc
wszystkim
wszystkim""Podano 162 zestawy po 12 liczb każdy i żaden zestaw nie miał w sobie choćby 4 trafień""" obrazuje to jak trudno trafic w tych grach cos wiecej niz pare zlotych
Się zastanowię
Póki co jednak idę położyć łapki na kołderkę.Rano zobaczę z którym portfelem iść do żółtej budki.Dobranoc
Póki co jednak idę położyć łapki na kołderkę.Rano zobaczę z którym portfelem iść do żółtej budki.Dobranoc
Dorcia ...Lukasia ...Dobranockaech, 1/6. kurde. w ostatnią sobotę obudził mnie sen , na autobusie z boku tam , gdzie zwykle sa reklamy było 6 liczb, zapamietałam tylko trzy :17,23,32 reszty nie pamietam no i prosze padły w multi w pierwszym losowaniu i się powtarzają
teraz tłumaczę kazdemu z domowników , ze nie wolno mnie gwałtownie budzic
,
,Pytanie: Czy jak rozdzieliłem kupon Lotto od tego kodu loterii SMS dużo poniżej tej przerywanej linii dzielącej obie części to czy nie będzie problemów z odbiorem wygranej z kuponu?
ale radze zachowac obie cześci i odebrac wygraną w Oddziale totaliazatora , liczy sie kod kreskowy. Hmm, cóż to za wygrana ?
Kod kreskowy jest nieruszony, z dołu nic nie ścinałem tylko z góry obciąłem tuż nad znaczkiem Lotto, a kody na loterie to od razu wyrzucam do kosza. A wygrana. 20 zł ale zawsze to coś.
Dzieki za gratki trafiłem dziś 5/5 w multi multi i wysłałem
dopiero weszłem w neta bo mam gości i jestem zadowolony a wybrałem dziś poprostu parki i 3 chodzące ze soba połączyłem i jest 5/5
aż nie wieże 
dopiero weszłem w neta bo mam gości i jestem zadowolony a wybrałem dziś poprostu parki i 3 chodzące ze soba połączyłem i jest 5/5
aż nie wieże 
za stawke podstawowa 700 zł dobre i to 

anik,a gdzie u nas ten przystojny weterynarz?jak mi królik zacznie kaszleć to się tam przejdę ;-D
http://www.powiat-szczecin.info/katalog-firm/Weterynaria-uslugi/Gabinet-Weterynaryjny-Lek-wet-Norbert-Trepczynski,3200
HAHA,dzięki ;-D póki co mój Fliper cieszy się końskim zdrowiem,ale jakby coś,to poproszę o namiar ;-D
MILAN,ŁASY NA POCHLEBSTWA,HAHA,na razie na nosówkę się zaszczepiłam,a ostatnio nawet pchły się mnie nie imają..
ale dzięki za chęci

ale dzięki za chęci

anik,starczy mi ten namiar który podałaś
przy Milanie mój królik mógłby skończyć karierę jako pasztet

przy Milanie mój królik mógłby skończyć karierę jako pasztet

btw kiedyś czynnie zajmowałam się adopcją fretek i tez pomagałam królikom
anik,a lubi w sensie jakim...takim intymnym,czy konsumpcyjnym??-chociaż fretka za duża chyba nie jest..?
milan> ja niczego jeszcze nie stwierdziłem,posiedziałbym chwile na czacie ,sam byś powiedział,
że nie jesteś ze szczecina i nawet powiedziałbyś skąd jesteś
że nie jesteś ze szczecina i nawet powiedziałbyś skąd jesteś

jako potrawa, bez najmnieszego problemu skreci kark królikowi , nawet jak jest wiekszy od niej
nomax-milan jest pewnie z CBŚ :może to jakaś akcja ?
..humanitarna ??

..humanitarna ??
milan -mój królik ma potencjał(nie myl z potencją..haha) a kark nie taki kruchy

a jednak sadysta..tzn nie ze szczecina bo tu mili ludzie mieszkają

ha,ha,anik,właśnie..teraz mężczyżni dziecinnieją,więc i nie rozumieją skąd i po co futerko..

ja tylko jednego znam ze szczecina>krzysztof jarzyna ze szczecina,ale nie osobicie go znam...ponoć szef wszystkich szefów...