Wpisy 207 677 – 207 776
12 stycznia 2011 09:39 → 12 stycznia 2011 14:32, 100 wpisów
Z wczorajszych liczb ,ktore podawano parę padło:58,2369,Hartge,milan i Robal gratulacje Dla WAS

z wczorajszych liczb padły mi nadzieje na wygraną
ulala>>
nie chcę wyjść na ponuraka, ale wczorajsze losowania /o 22.15/ jednak nie spełniły moich oczekiwań
chociaż...
jakby dodatkowo / do swoich kuponów/ poprosiłem o jedną 10 mm, na trafił, na dwa losowania... Pani, przez pomyłkę, wydrukowała dwa zakłady, na dwa losowania... Zostawiłem...
I, w dwóch, było po 5/10, a kupon jeszcze gra...
dla zainteresowanych:
1- 3,15,20,23,24,32,34,58,71,80
2- 2,6,13,17,22,23,49,54,57,65
miłego
nie chcę wyjść na ponuraka, ale wczorajsze losowania /o 22.15/ jednak nie spełniły moich oczekiwań
chociaż... jakby dodatkowo / do swoich kuponów/ poprosiłem o jedną 10 mm, na trafił, na dwa losowania... Pani, przez pomyłkę, wydrukowała dwa zakłady, na dwa losowania... Zostawiłem...
I, w dwóch, było po 5/10, a kupon jeszcze gra...
dla zainteresowanych:
1- 3,15,20,23,24,32,34,58,71,80
2- 2,6,13,17,22,23,49,54,57,65
miłego
dobre liczby szczegolnie 15 ktora jest na pierwszym miejscu w liczbzch MM w wystąpieniach.ulala>>
hmmmm, tak się zastanawiam, czy Ty grasz na trzy skreślenia ? {mruga}}
hmmmm, tak się zastanawiam, czy Ty grasz na trzy skreślenia ? {mruga}}
Teścik liczb 1-10 ( parki sumy = 11 )
Wystąpienie w grudniu do 10 dnia miesiąca 100%
Wystąpienie w styczniu do 11 dnia miesiąca 100%

Wystąpienie w grudniu do 10 dnia miesiąca 100%
Wystąpienie w styczniu do 11 dnia miesiąca 100%

Słyszałem, że coś wczoraj o negatywnym wyborze pisano
4,19,32,55,66 bez plusa
pozdrawiam
4,19,32,55,66 bez plusa
pozdrawiam
korn jesteś tam?
o co chodzi z tymi parkami?
o te sumy parek co pisałeś kilka wpisów temu
tak
to suma wszystkich parek liczb zakresu 1-10 w MM pisałem że te parki już wszystkie wystąpiły i wczoraj padłą ostatnia parka 3,8
pisałem zę jest ich dobra skuteczność w grudniu do 10.12.2010 wypadły wszystkie a w tym miesiącu do wczoraj.
Jest ich 5 parek;
Liczby:
1,10 = 11
2,9 = 11
3,8 = 11
4,7 = 11
5,6 = 11

pisałem zę jest ich dobra skuteczność w grudniu do 10.12.2010 wypadły wszystkie a w tym miesiącu do wczoraj.
Jest ich 5 parek;
Liczby:
1,10 = 11
2,9 = 11
3,8 = 11
4,7 = 11
5,6 = 11

mhm
Hej, znalazlem sposob na multi (skomplikowany system). Problem w tym ze nie mam czasu puszczac, moze ktos by byl chetny wysylac mi kupony ?? daje 10% zyskow 

witaski
kupiłam dzisiaj super rzut i drapnęłam 50zł
no jakieś światełko w tunelu błysnęło

kupiłam dzisiaj super rzut i drapnęłam 50zł

no jakieś światełko w tunelu błysnęło

bella gratulki 
ja się skusiłem na urodzinowego torta oczywiście nic w nim nie było jak mogło być inaczej 

ja się skusiłem na urodzinowego torta oczywiście nic w nim nie było jak mogło być inaczej 

a ja super rzutu nie lubię ale śniły mi się dziśkostki i gra planszowa

idę do pracy
przed jeszcze wstąpię do żółtej budy
może coś jeszcze sypną
miłego dnia
przed jeszcze wstąpię do żółtej budymoże coś jeszcze sypną

miłego dnia

Pierwszy mercedes w Loterii SMS LOTTO został wylosowany! Auto trafi do Gracza z Gorzowa Wielkopolskiego. 

WSZYSTKO TO SCIEMA KOMENTARZE TO KOMPUTER PISZE JESTESCIE NAIWNI I DO BANI LUDZIE TROSZKE ROZUMU STRONA DO WYJEBANIA NARA BURAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Zdzichu woła Jolkę:
- Te Jola, chodź no tu, weź no zobacz, bo chyba miliona wygrałem w Lotto.
Jolka sprawdza:
- Faktycznie, to co mi kupisz?
- Tobie? Poszła mi do garów.
No i tak się Zdzichu zastanawia, co by tu sobie kupić?
- Mam - pomyślał - zawsze chciałem mieć Mercedesa.
Jedzie do salonu Merca, wpada, a tam...?
...już na niego czekają.
- Dzień dobry, witamy, jest pan naszym milionowym klientem. Proszę sobie wybrać model Merca w prezencie i od nas milion "baksow" extra. Zdzichu twardy chłop, ale mało się nie rozpłakał ze szczęścia. Jedzie tym merolem do domu, głaszcze walizkę z wygraną i drugą - prezent od Mercedesa, aż tu nagle... ...po hamulcach!... (zatrzymał się)
- Przecież zawsze chciałem mieć jeszcze Rolexa - i zawraca.
Wpada do salonu Kruka, a tam.... (stała już historia) już na niego czekają... orkiestra, tort, telewizja....
- Dzień dobry, jest pan naszym milionowym klientem. Proszę sobie wybrać dowolny model biżuterii i od nas dodatkowo milion "baksów". Zdzichu nie wytrzymał, rozpłakał się jak dzieciuch.
Jedzie Merolem do domu, spogląda co chwilę na Rolexa i trzy walizki pełne szmalu, aż tu nagle... ... po hamulcach! (zatrzymał się)
- Kurcze - zachciało mu się kupkę zrobić, tylko jak? gdzie? w środku
drogi? co chwilę mijają go inne samochody?
- Aaaaa, bogaty jestem - pomyślał - stać mnie, mogę sobie wejść do rowu (przydrożnego) i po robocie.
Tak zrobił. Wszedł do rowu i zajął się ... (tym, po co tam wszedł), aż tu nagle...!
- Kurcze, że też nie pomyślałem, żeby wziąć jakiś papier do wytarcia!
- Aaaaa, bogaty jestem, co mi tam.
I zamierza posłużyć się wystającą kępka trawy. Ciągnie, ciągnie... aż tu nagle! Jak go coś z boku nie palnie!
- Czyś ty zwariował Zdzichu!!?? Nie dość, że w łóżko narobiłeś, to jeszcze chcesz mi wszystkie włosy z p***y wyrwać!?
- Te Jola, chodź no tu, weź no zobacz, bo chyba miliona wygrałem w Lotto.
Jolka sprawdza:
- Faktycznie, to co mi kupisz?
- Tobie? Poszła mi do garów.
No i tak się Zdzichu zastanawia, co by tu sobie kupić?
- Mam - pomyślał - zawsze chciałem mieć Mercedesa.
Jedzie do salonu Merca, wpada, a tam...?
...już na niego czekają.
- Dzień dobry, witamy, jest pan naszym milionowym klientem. Proszę sobie wybrać model Merca w prezencie i od nas milion "baksow" extra. Zdzichu twardy chłop, ale mało się nie rozpłakał ze szczęścia. Jedzie tym merolem do domu, głaszcze walizkę z wygraną i drugą - prezent od Mercedesa, aż tu nagle... ...po hamulcach!... (zatrzymał się)
- Przecież zawsze chciałem mieć jeszcze Rolexa - i zawraca.
Wpada do salonu Kruka, a tam.... (stała już historia) już na niego czekają... orkiestra, tort, telewizja....
- Dzień dobry, jest pan naszym milionowym klientem. Proszę sobie wybrać dowolny model biżuterii i od nas dodatkowo milion "baksów". Zdzichu nie wytrzymał, rozpłakał się jak dzieciuch.
Jedzie Merolem do domu, spogląda co chwilę na Rolexa i trzy walizki pełne szmalu, aż tu nagle... ... po hamulcach! (zatrzymał się)
- Kurcze - zachciało mu się kupkę zrobić, tylko jak? gdzie? w środku
drogi? co chwilę mijają go inne samochody?
- Aaaaa, bogaty jestem - pomyślał - stać mnie, mogę sobie wejść do rowu (przydrożnego) i po robocie.
Tak zrobił. Wszedł do rowu i zajął się ... (tym, po co tam wszedł), aż tu nagle...!
- Kurcze, że też nie pomyślałem, żeby wziąć jakiś papier do wytarcia!
- Aaaaa, bogaty jestem, co mi tam.
I zamierza posłużyć się wystającą kępka trawy. Ciągnie, ciągnie... aż tu nagle! Jak go coś z boku nie palnie!
- Czyś ty zwariował Zdzichu!!?? Nie dość, że w łóżko narobiłeś, to jeszcze chcesz mi wszystkie włosy z p***y wyrwać!?
Jasiu wraca ze szkoly i pyta:
-Tato, tato czy Platforma bedzie rzadzic wiecznie
- Synku nie ma takiej skali podatkowej
-Tato, tato czy Platforma bedzie rzadzic wiecznie
- Synku nie ma takiej skali podatkowej

2,12,13,45,56,77,68,59,35,36
11,25,28,35,38,50,68...powodzenia
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 01,07,09,11,14,16,20,21,23,24,30,38,43,47,48,62,65,74,76,79 - Plusem jest liczba: 23
Pewnie tak,albo skupie się na liczbach wieczornych zeby trafić tak typowałam 1-7-14-15-24-27-38-43-61-64
angierski>>
nie ma sprawy - daj mi namiar na siebie, to Ci prześlę numer mojego konta - Ty wysyłasz kasę - ja zakłady
ulala>>
ulala, ohoho,
u mnie tylko minus dwa zeta / wczorajsze/ i -dwa pięćdziesiąt swoje dzisiejsze, to
włosów
rwał nie będę
nie ma sprawy - daj mi namiar na siebie, to Ci prześlę numer mojego konta - Ty wysyłasz kasę - ja zakłady
ulala>>
ulala, ohoho,

u mnie tylko minus dwa zeta / wczorajsze/ i -dwa pięćdziesiąt swoje dzisiejsze, to
włosów
rwał nie będę

5/5 trafiona

dziekiii

marzena777>>> 
HARTGE >>>
ulala>>>

HARTGE >>>

ulala>>>

Siemanko, no ja dzisiaj nareszcie troche odbilem od dna...
1,7,9,14,78,79 stawka x 3
1,7,9,14,78,79 stawka x 3
Dzeki ulala
dobrze ze chociaz troszke sie zwrocilo z tego co sie wydalo 
Damian cos wie na ten temat

dobrze ze chociaz troszke sie zwrocilo z tego co sie wydalo 
Damian cos wie na ten temat

HARTGE>>> nie gralem moze jutro cos wysle 

Hehe bo juz mi zaczynaja dzialac na nerwy 70-80 
A "80" to az niemozliwosc ze jeszcze dzisiaj rano nie poszla..

A "80" to az niemozliwosc ze jeszcze dzisiaj rano nie poszla..

No 70-ki słabo chodziły ostatnio dziś zaledwie trzy siadły szkoda że nie dałeś cynku na tą szósteczkę wcześniej może też bym coś uciął z tego