Wpisy 205 185 – 205 284
8 stycznia 2011 18:28 → 8 stycznia 2011 19:45, 100 wpisów
mag..sory,robiłem tort, dla wnusi na jutro.W Twoich oczach widzę
szczęście i radość

szczęście i radość

Witam, jak dla mnie pewniak " 13 "
Powodzenia
ide wyslac 
Powodzenia
ide wyslac 
w końcu jakiś mały sukcesik.... pozostało jeszcze losowanie o 22 no i mini
Milan, prosze bardzo, dawaj 14 :-)
My Hartge wiemy o co chodzi 

kupon już puściłem A tak na prawde zastanawiałem sie miedzy 13lub 14
Mag i Sam9 to niezłą para... Od dłuższego czasu obserwuję to forum i oboje, szczególnie mag chwalą się wygranymi, wszyscy im gratulują ale nikt tego nigdy nie weryfikował, pytani o konkrety opowiadają bajki lub piszą nie na temat... Dość dziwnie brzmi wypowiedz a wiesz dziś mielibyśmy 9/10 ale jakoś nie doszedłem do kolektury... wszystko mi jedno - 9tyś w jedną czy drugą stronę
)) Generalnie oboje to jedna wielka ściema albo się umówili że będą wszystkim czytającym grać na uczuciach
(( A to już bardzo nie ładnie...
)) Generalnie oboje to jedna wielka ściema albo się umówili że będą wszystkim czytającym grać na uczuciach
(( A to już bardzo nie ładnie...hmm ja systemow nie prowadze, od czasu do czasu spojrze na mapy i wyniki z ostatnich 10 losowan, tyle
Reszta w glowie zakodowana siedzi
czasami mi cos z tego wychodzi 
Reszta w glowie zakodowana siedzi
czasami mi cos z tego wychodzi 
trocadero89 kupowałeś coś ostatnio ze zdrapek ? oprocz tych za 150
joawroc prawda tu nie ma systemu tylko przeczucie a ci co się chwalą to ściema
ale nie które zdazenia się zdarzają i powtarzaja a ja je nie raz łapie

Hart~ codziennie jak wysylam to cos drapie, ale bez szalu ostatnio
. 20zl wczoraj w Jasku i tyle
hehe..
Ale mam nerwy na TS o te zdrapki :/
. 20zl wczoraj w Jasku i tyle
hehe..Ale mam nerwy na TS o te zdrapki :/
Jolawroc. Myslę że nalezy to dogłebnie przedyskutować i zbadać. Najlepiej w jakimś przytulnym miejscu z filiżanką w dłoni.Nakryjemy łobuzów.Kropka.
Eee zadna bania, "pare" razy cos wskoczylo "w miare" 
Aczkolwiek, powinno byc tak jak np we Francji...zdrapek po 2/3zl powinni drukowac mniej (automatycznie mniej wygranych) ale przynajmniej spora szansa ze trafi sie glowna wygrana bo raczej wszystkie sie sprzedadza. Albo...niech daja zdrapki tylko do punktow gdzie one sie realnie sprzedaja...a nie wysylaja wszedzie gdzie popadnie do kazdych kolektur , na wsiach nie wsiach...prawie nikt nie kupuje a czesto zdaza sie tak ze tam wlasnie glowne wygrane zalegaja...
Np gdzie te 5 x 100 000 w tortach...w sosnowcu i katowicach wszedzie mi juz mowia ze nawet zapomnieli jak wygladaja bo niby na magazynie nie ma pff...

Aczkolwiek, powinno byc tak jak np we Francji...zdrapek po 2/3zl powinni drukowac mniej (automatycznie mniej wygranych) ale przynajmniej spora szansa ze trafi sie glowna wygrana bo raczej wszystkie sie sprzedadza. Albo...niech daja zdrapki tylko do punktow gdzie one sie realnie sprzedaja...a nie wysylaja wszedzie gdzie popadnie do kazdych kolektur , na wsiach nie wsiach...prawie nikt nie kupuje a czesto zdaza sie tak ze tam wlasnie glowne wygrane zalegaja...
Np gdzie te 5 x 100 000 w tortach...w sosnowcu i katowicach wszedzie mi juz mowia ze nawet zapomnieli jak wygladaja bo niby na magazynie nie ma pff...

...Witam graczy...nom torty są rzadko spotykane u mnie chyba tylko w jednej kol. są tylko 

Ojjj hart dobrze Ci radze, poluj na 100tys

Uciekam poslac, i drapnac cos hehe

Uciekam poslac, i drapnac cos hehe

205200. jolawroc 2011-01-08 (18:41)
Mag i Sam9 to niezłą para... Od dłuższego czasu obserwuję to forum i oboje, szczególnie mag chwalą się wygranymi, wszyscy im gratulują ale nikt tego nigdy nie weryfikował, pytani o konkrety opowiadają bajki lub piszą nie na temat... Dość dziwnie brzmi wypowiedz a wiesz dziś mielibyśmy 9/10 ale jakoś nie doszedłem do kolektury... wszystko mi jedno - 9tyś w jedną czy drugą stronę)) Generalnie oboje to jedna wielka ściema albo się umówili że będą wszystkim czytającym grać na uczuciach(( A to już bardzo nie ładnie...
--------------------------------------------------------------------------
jola ty Tylko, czy aż? obserwujesz
popatrzcie technik obserwatorka
nie masz zielonego pojęcia o sam9 i mag(Mag!!!) nie myl ników! obserwatorko!widocznie ich stać na puszczenie lekką ręką taki kasy! O CZYM TY MOŻESZ PEWNIE TYLKO POMARZYĆ I DALEJ OBSERWOWAĆ! 
od sama9 i mag odbij w boczek obserwatorko

Mag i Sam9 to niezłą para... Od dłuższego czasu obserwuję to forum i oboje, szczególnie mag chwalą się wygranymi, wszyscy im gratulują ale nikt tego nigdy nie weryfikował, pytani o konkrety opowiadają bajki lub piszą nie na temat... Dość dziwnie brzmi wypowiedz a wiesz dziś mielibyśmy 9/10 ale jakoś nie doszedłem do kolektury... wszystko mi jedno - 9tyś w jedną czy drugą stronę)) Generalnie oboje to jedna wielka ściema albo się umówili że będą wszystkim czytającym grać na uczuciach(( A to już bardzo nie ładnie...
--------------------------------------------------------------------------
jola ty Tylko, czy aż? obserwujesz

popatrzcie technik obserwatorka
nie masz zielonego pojęcia o sam9 i mag(Mag!!!) nie myl ników! obserwatorko!widocznie ich stać na puszczenie lekką ręką taki kasy! O CZYM TY MOŻESZ PEWNIE TYLKO POMARZYĆ I DALEJ OBSERWOWAĆ! 
od sama9 i mag odbij w boczek obserwatorko

jolawroc,nie jesteśmy parą z mag..,mag.. poznałem na" multipasko"
lubię tą osobę,bo do tej pory nie wiem o niej nic,polubiłem ją
Co do trafień w Keno to ja podałem we wcześniejszych wpisach system w systemie,który wymyśliłem i do niego przypasowałem liczby,które są bardzo trafne w Keno co kilka losowań,mag..pewnego razu podała 13 liczb,które z jej obserwacji wpadają najczęściej.połączyłem je z moimi i efekty są piorunujące (nie ściema)Jakbyś czytała wpisy,to nie pisałabyś bzdur
lubię tą osobę,bo do tej pory nie wiem o niej nic,polubiłem ją
Co do trafień w Keno to ja podałem we wcześniejszych wpisach system w systemie,który wymyśliłem i do niego przypasowałem liczby,które są bardzo trafne w Keno co kilka losowań,mag..pewnego razu podała 13 liczb,które z jej obserwacji wpadają najczęściej.połączyłem je z moimi i efekty są piorunujące (nie ściema)Jakbyś czytała wpisy,to nie pisałabyś bzdur

nie napisze złego słowa na mag
wiem ile jej zawdzięczam

jest anonimowa ale jest jako mag..czytam sam9 i powodzenia wam jako parce życzę kibicuje jak na meczu

wiem ile jej zawdzięczam

jest anonimowa ale jest jako mag..czytam sam9 i powodzenia wam jako parce życzę kibicuje jak na meczu

bluszcz33 >>> to czas najwyższy abyś i Ty znalazł sobie połówkę .... na multipasko rzecz jasna ... hihihi 

Sam9 źle zinterpretowałeś słowo para ale nie w tym rzecz, chodzi mi o to że ciągłe uwagi do siebie jak wam idzie możecie zostawić sobie lub jak inni choć raz udowodnić że nie kłamiecie bo to wygląda na mega bzdurę a nie o to chodzi na tym portalu chyba... Chyba że się mylę../zamierzona tautologia/
daniel777,zawiść i zazdrość cię bierze-jeszcze tydzień temu życzyliśmy sobie szanowanie się na stronce

partacze z was zamiast kłócić się powinniśmy sobie pomagać i skubać totka po to jest ta stronka .wymieniać doswiaczeniami otp

jolwroc,my nie chwalimy się jak nam idzie ,bo drogo by nas to kosztowało(chyba mnie rozumiesz)my tylko stwierdzamy, czeste wypadanie naszych liczb,a jest ich :26-spróbuj je rozpisać
Trafić 7/26,to jest naprawdę bardzo trudno,bez: obserwacji losowań, czasu losowania, itd.Czy teraz, trochę Cię uświadomiłem
Trafić 7/26,to jest naprawdę bardzo trudno,bez: obserwacji losowań, czasu losowania, itd.Czy teraz, trochę Cię uświadomiłem

sorki ze sie wtrącę do tej dyskusji ale mam swoje zdanie na ten temat.to ze mag i sam9 cos tam sobie kombinują z cyferkami to ok, denerwują mnie tylko teksty typu ;nie mow o tym nikomu ;itp,itd. to sie chyba mija z glownym celem bycia na tej stonie czyli ograbieniem ts ????
mala557 drobnica się pokazała ogólnie bez większych wygranych a u Ciebie jak tam nowy rok się zaczął z wygranymi ?

Mag9 teraz tak, oddaje honor, po prostu nie byłam w stanie uwierzyć że macie magiczną 10 i co chwilę wypada a Ty lekką ręką machasz na 9tyś... W świetle które teraz przedstawiłeś wygląda to zupełnie inaczej... Sorry że się czepiałam...
Zamierzeniem tej strony jest również powarkiwanie i machanie piąstkami. Chyba nie bez powodu by umieścili tu emotki z których co niektórzy korzystają. Burki jedne.
HARTGE u mnie również bez większych wygranych, klika razy po 2zł miałam, może w końcu coś się zmieni

wszystkie zakłady stawka podstawowa bez plusa, tak niewiele mi potrzeba...

bluszcz33 >>> a owszem i tutaj,korzystając z okazji sam9 i mag.. są to bardzo sympatyczne osoby - powaga 

mala557 trzymam kciuki
Ja na razie o 14 - 4 zł o 22 się okaże czy coś więcej 
Ja na razie o 14 - 4 zł o 22 się okaże czy coś więcej 
Jaki ten świat dzisiaj jest prosty.
Przychodzi byle kto i mówi zabieram Ci honor.
Chodzi pózniej taki bez honoru.
Az przychodzi moment zwrotu.
I znowu człowiek chodzi z honorem.
Zdumiewające.
Przychodzi byle kto i mówi zabieram Ci honor.
Chodzi pózniej taki bez honoru.
Az przychodzi moment zwrotu.
I znowu człowiek chodzi z honorem.
Zdumiewające.
daniel 777 -zdumiewajaca to jest twoja glupota.

Moim skromnym zdaniem moze "isc" 13,14,15,19
pewniakiem 13
pewniakiem 13

Trochę w tym, co pisze daniel777 jest prawdy, ale on tego nie wie. Ten , któremu zabrano ( a przeważnie sam oddał!) honor, prawie zaraz idzie do polityki. Tam najwięcej tych bez honoru , bo duża kasa i immunitet lub kolesie na stołkach.Da się żyć. Nie to co gołodupce, ale z honorem na dole.
Szkoda gadac Hart 
-20pln

-20pln

U mnie tak pada deszcz,jak w lecie,wróciłam właśnie z kolektury jestem mokrusieńka.
ulala nie pisz takich rzeczy, że jesteś mokrusieńka bo tu są mężczyźni

Hart mozna spytac how old are U? 
bo mam tu piosenke fajna ale nie wiem czy wiekowo dopasuje

bo mam tu piosenke fajna ale nie wiem czy wiekowo dopasuje

mala557 - dobre dobre hehehe
mala557>>>>>

Oj Hart, z jezykiem nie trafiles
nie rozumiem 
Mala557 - patrz a mowia ze to faceci maja mysli"rozne" a ja facet a o tym nie pomyslalem a Ty kobieta i prosze

nie rozumiem 
Mala557 - patrz a mowia ze to faceci maja mysli"rozne" a ja facet a o tym nie pomyslalem a Ty kobieta i prosze