Wpisy 205 085 – 205 184
8 stycznia 2011 14:34 → 8 stycznia 2011 18:28, 100 wpisów
Oki - uciekam pozdrawiam ....idę sprawę
i przygotować coś na 22.15
i przygotować coś na 22.15
bradam>>>> to jak trafiles 7/8 to zrob fotke tego kuponu i wklej go na swojej stronce tutaj chetnie to zobacze 

albinlotto - widzę, że niedowierzasz - oki - zaraz dam na stronę mom. A płacą 600 zł.
Trafić nawet jednego pewniaka w Lotto graniczy z cudem. Po takim trafieniu wątpliwości rosną. A wręcz, aż dzwony biją na alarm, a przed oczami widzę wielkie migające czerwone światło.
bradam >>> nie wierze i czekam

I mam kolejnego podejrzanego. To Bradam.
Mozliwy pracownik Lotto.
Mozliwy pracownik Lotto.
daniel777 w jakiej sekcie pracujesz?

HARTAGE>> trafienie 7/8 jest latwiejsze niz 8/10 i wiecej kasy jest
na 22.15 mamy cyfr przechodzących pięć, więc jedna powinna zagrać

albinlotto - mówisz masz - naprawdę nie lubie oszukaństwa i po co miałbym to robić. Na moim profilu masz skan kuponu.
Dobra teraz musze uciekać pozdrawiam.
Dobra teraz musze uciekać pozdrawiam.

bradam>>. narazie jest jescze jakis chlop czarno bialy
Witam, mozecie podesłac link do systemy 5 liczb z 9 do multi. nie moge nic znalezc w przegladaece.
bradam..gratulacje
..ale polecam następnym razem nie KREŚLIĆ nic na kuponie bo możesz nie odebrac wygranej
..ale polecam następnym razem nie KREŚLIĆ nic na kuponie bo możesz nie odebrac wygranej
Teraz juz przepadło. Będzie dobry powód aby nie wypłacić. I bylo sie tak cieszyć.
Jeszcze na chwilkę podszedłem - kreślić mogę na kuponie, bo już nieraz kreśliłem, aby tylko kodu kreskowego nie naruszyć ot i cała sprawa.A zawsze kresliłem nawet przy większych pieniążkach Pozdrawiam

a u mnie nadal ten stary chlop a strone odswiezlem
Albin nie trudż się.Mozliwe, że kupon jest sfabrykowany. A Ty teraz z emocji cały majatek wydasz na kupony.ja byłbym bardziej podejrzliwy.
bradam>>
widze ze masz bardzo duze szczescie 3 zaklady wyslac i 2 wygrane w tym 7/8
widze ze masz bardzo duze szczescie 3 zaklady wyslac i 2 wygrane w tym 7/8
daniel777 >>> nie wydam wiecej niz zwykle 

wystarczyło tylko przenieść wczorajsze 50 z 14 na drugą dziesiątkę i wszedł prawie cały klucz
zaczęła się normalna gra w końcu
zaczęła się normalna gra w końcu
jescze 7/8 z liczba plus
Dodaj do tego zestawu 12, a jak wypadnie to niektórzy pospadają z foteli.
Wiem już wiem proszę Państwa daniel777 to daniel wieleba pracownik lotto
eureka
eurekaha ha, myślisz?
daniel jeśli to prawda, to proszę zmieni stylitę....bo te Twoje sweterki to normalnie porażka jest...
daniel jeśli to prawda, to proszę zmieni stylitę....bo te Twoje sweterki to normalnie porażka jest...
krisekb nie zaprzeczył więc potwierdził to ze jest nim

W tej kwestii mam inne zdanie. Ale. Może będe mógl w stanie pomóc. Przy spotkaniu w dwoje i przy magii ognia z kominka, pozwolę Ci zobaczyć mój dowód, a nawet będziesz mogla mi spojrzeć w oczy. I ja tez będe na Ciebie zerkał. I tak sobie będziemy zerkać.
daniel777 ja sie nie spotykam sam na sam z nieznajomymi mama mi zakazała

dzisiaj zagrane mini systemikiem 6
najśmieszniejsze jest to że kupon z jednym zakładem
wysłany w kolekturze 2 godz wcześniej ma 3 cyferki z mojego
systemiku
najśmieszniejsze jest to że kupon z jednym zakładem
wysłany w kolekturze 2 godz wcześniej ma 3 cyferki z mojego
systemiku

JUż dobrze, dobrze. Wczesniej porozmawiam z Twoją mamą. A jak zajdzie potrzeba nawet pójdę do plebana po zgodę. Mam wrażenie, że Twoja zgoda najmniej się tu liczy. Obym się mylił.
To może być znak. Trafienie 100% .Podaj liczby. Stawiam cały majątek jaki mam w portfelu.
daniel777 u mnie nie ma tak łatwo
Witam ponownie.

Rozumiem. Wczesniej musi byc trafienie 10/10. I od razu łatwiej. W tym celu jednak nie będe się starał o pracę w Lotto. Wykluczone.
Najbardziej obiecujące liczby. Podaję. Notuj.
64,55,47,30,3.
Tylko sie nie pomyl.
64,55,47,30,3.
Tylko sie nie pomyl.
dostało się nam durnym facetom, którzy stwarzali pozory ,że znają i trzymają z mag!!!przepraszam mag.. nigdy cie nie poznałem, nie wiem kim jesteś! pisałem tak, sadziłem! myliłem się! wędrowco ty pewnie tez nie znasz mag. dostaliśmy 
ten giorgio też, cymbały z nas!!!!!!!!!!!!!!!

ten giorgio też, cymbały z nas!!!!!!!!!!!!!!!Tylko uważaj. Nie zaprzepasć szansy. Graj stawka razy 10. Najlepiej z plusem. Te liczby nie padły aż 1237 losowań.
Proponuję założyć klub osób, które dostały.Mniejsza co.Ważne ze dostały.
nawet jak mi pomagała, nigdy nie zdradziła się słowem kim jest!!!
daniel a zmierz sobie termomecikiem ile ty masz goraczki chyba z 40oC
A to kłopot. Nie mam termometru. Ale jesli chcesz możesz mi przyłozyć dłoń do czoła. Podejrzewam,że po tym bedziemy rozpaleni jak cegła.
co tak rżysz wesoły jak koń
ciesz się masz matkę

podejrzewam, że konie można z nią kraść
mag jesteś 

ciesz się masz matkę

podejrzewam, że konie można z nią kraść
mag jesteś 

witam,musze sie pochwalic poludniowym losowanie
dopiero sprawdzam wyniki
4/4 i 3/3 na trzy wysłane zadłady
dopiero sprawdzam wyniki
4/4 i 3/3 na trzy wysłane zadłady

U r s z u l a.
3 9 1 7 3 3 1
....................... = 27
3 9 1 7 3 3 1
....................... = 27
rav444 i bradam gratulacje a dziś...
A ja nie gniewam się mag.. .
Mag.. . Fajnie, że JESTEŚ.
Mag.. . Fajnie, że JESTEŚ.
Witam.mag..,czy Ty
jak ja,na 14-tą znowu nasze liczby
weszły w MM,piękna 9/10,a ja cholera zrobiłem sobie przerwę
nawet nie typowałem w Typowaniach.mag..naszych liczb,nie podawaj na stronce(są zbyt cenne).Mam przeczucie,że o 22,15 będzie wylosowane pełne 10/10,puszcze wspólną 10/10
Nad: Mini Lotto ,Lotto się jeszcze zastanowię.

jak ja,na 14-tą znowu nasze liczbyweszły w MM,piękna 9/10,a ja cholera zrobiłem sobie przerwę
nawet nie typowałem w Typowaniach.mag..naszych liczb,nie podawaj na stronce(są zbyt cenne).Mam przeczucie,że o 22,15 będzie wylosowane pełne 10/10,puszcze wspólną 10/10
Nad: Mini Lotto ,Lotto się jeszcze zastanowię.

No ja już w końcu gotowy
idę puścić kuponiki, a potem idę się zresetować
Powodzenia w cyferkach i do napisania
idę puścić kuponiki, a potem idę się zresetować
Powodzenia w cyferkach i do napisania

Ona jeszcze ejst małolatą

spójrz mi w oczy,co tam widzisz