Wpisy 203 077 – 203 176
4 stycznia 2011 19:41 → 4 stycznia 2011 22:08, 100 wpisów
kule są dalej wykorzystywane, za jakiś czas, układane są w kasetach i służą do dalszej gry.
Testują je na okragło. Z tych kulek zawsze wychodzą zblizon e losowania. I jak dostają informację z systemu że za dużo jest zakładów na dane liczby to dają taki zestaw kulek abyś nie wygrał. To jest jak najbardziej możliwe. I ja mysle że tak się to odbywa. I majstrują przy ciśnieniu. Dlatego wychodzą takie zaburzenia w losowaniu. Taka jest moja teza. I myslę że bardzo prawdopodobna.
daniel777 zastanów się dobrze a sam uzyskasz odpowiedź na własne pytania.
po pierwsze musisz założyć, że każda gra"losowa" jest układana.
TS jest wielką firmą, która musi przynosić dochody, sprzedają nam towar w postaci kulek i od Ciebie zależy co kupisz. Gra z góry jest ustalona przez rozdających w totalizatorze i tylko dzięki temu, że "układają losowania" jesteśmy w stanie coś trafnie wytypować, gdyby gra była naprawdę losowa, wytypowanie czegokolwiek było by jak wróżenie z fusów!
po pierwsze musisz założyć, że każda gra"losowa" jest układana.
TS jest wielką firmą, która musi przynosić dochody, sprzedają nam towar w postaci kulek i od Ciebie zależy co kupisz. Gra z góry jest ustalona przez rozdających w totalizatorze i tylko dzięki temu, że "układają losowania" jesteśmy w stanie coś trafnie wytypować, gdyby gra była naprawdę losowa, wytypowanie czegokolwiek było by jak wróżenie z fusów!
Jeśli ktoś potrzebuje, to chętnie oddam kody na konkurs sms gdzie można wygrać małego meśka

Sam już nie wiem co myśleć. Ale myślę, że Lotto robi wszystko aby wygrane nie padły. Taki ma cel. I podejrzewam, że przed kazdym losowaniem analzuje co mu się bardziej opłaca. I takie daje nam liczby.Do tego wiele nie trzeba. A to że już mają zysk z prawdopodobieństwa nie oznacza że nie moga miec jeszcze wiekszego zysku. Dziura w budżecie. To i losowania są prawdopodobnie ustawiane.
daniel777 popieram Twoją tezę, też tak uważam. Wszystko jest ustawione, widać jakie wygrane padają i tu mamy odpowiedź.

Od dawna uważam że wszystkie losowania, są z góry ustawione i w tym jest szansa i tylko dzięki temu jest szansa coś trafnie wytypować. Szansa polega na tym, że kolejne losowania są układane przez system komputerowy, który czuwa nad bezpieczeństwem całej operacji, czasem system powiela rozwiązania i wtedy jest szansa ugrać dużą kasę. TS za wszelką cenę ogranicza dostęp "zaufanych " ludzi do systemu gry, bo ingerencja człowieka prowadzi do wpadek, gdyż wielka kasa kusi.
oczywiście że tak jakże by inaczej.... mam 3 zakłady swoje i 3 na ch-t
potwierdzeniem moich słów jest porównanie gry na 6, prześledźcie losowania tylko 6 z okresu 0d 4,12,2010-5,12,2010 z tym co się działo między między 1,01,2011 do 3,01,2011, to jest właśnie błąd systemu, zastosujcie odbicie lustrzane i wszystko widać jak na dłoni

i tylko z takich okazji, można i nawet trzeba korzystać, takowych "błędów" identycznych kroków jest masę, tylko je wyłapać i skorzystać

możecie mi powiedzieć jeżeli nie wysłałam wczoraj tego kodu co teraz dają to juz mogę go wyrzucić czy mam jednak szansę wygrać autko
Bo ja od dawna jestem za tym aby upubliczniać zwyciężców w Dużym Lotku - to by była konsekwencja z wygranej .
I niech lotto nie pieprzy o mafi - mafia to milionami obraca codziennie.
Maszyna powinna być pokazywana z każdej strony,bo może być tak że te kulki latające które widzimy to zasłona dymna,a są losowane własnie z drugiej komory!
I zdecydowanie powinna być publiczność przy losowaniu !
Tak się zastanawiam czy nie można by zebrać z milion podpisów aby My jako grający żądać drastycznych zmian !!!
I niech lotto nie pieprzy o mafi - mafia to milionami obraca codziennie.
Maszyna powinna być pokazywana z każdej strony,bo może być tak że te kulki latające które widzimy to zasłona dymna,a są losowane własnie z drugiej komory!
I zdecydowanie powinna być publiczność przy losowaniu !
Tak się zastanawiam czy nie można by zebrać z milion podpisów aby My jako grający żądać drastycznych zmian !!!
Zgadzam się z Tobą całowicie. Zachodzi uzasadniona mozliwośc popełnienia przestepstwa. Tylko że jakby to zgłosić na policję to Cie wyśmeiją. A nawet jak prokurator się tym by zajał to z pewnością dowodów by nie było, wszystkie zatarte.A lotto by mataczyło. A nieszczęsnika zapuszkowaliby i przypadkiem popełniłby samobójstwo albo dziwnym trafem zzniknał.
Tak.Losowania powinny byc publiczne. A w dodatku każdy wygrany powinien podac swoje dane, a jak nie chce to się zrzeka automatycznie z wygranej.
tylko co to da, prędzej zamkną TS i wymyślą co innego
a z tą mafią to prawda, sam miałem przypadek, gdy odbierałem większą"wygraną" podszedł do mnie człowiek, który zaproponował wykup kuponu za równowartość + 10% ale nie skorzystałem, w ten sposób piorą kasę, a co im szkodzi żeby takiego gościa z potężną wygraną przy okazji zutylizować
a z tą mafią to prawda, sam miałem przypadek, gdy odbierałem większą"wygraną" podszedł do mnie człowiek, który zaproponował wykup kuponu za równowartość + 10% ale nie skorzystałem, w ten sposób piorą kasę, a co im szkodzi żeby takiego gościa z potężną wygraną przy okazji zutylizować
ale jeżeli ich nie wyślę to biorą one jednak w losowaniu? czy mam je gdzieś odkładać czy mogę wyrzucić?
krisekb
Wez troszke pomyśl - czy każdy grający by myslał o tym że jak wygra odda kase mafii ?
To po jakiego c***a by grał ?
Mafia w tym biznesie to dla mnie FANTAZJA - owszem może jakieś tam przypadki się zdarzały ale to napewno nie jest nagminne !
Dziwie się tylko że żadna prywatna telewizja nie bierze się za ten proceder jakim jest Lotto !
Pewnie te największą telewizje mają podpisaną cichą umowe aby się nie wtrącać !
Wez troszke pomyśl - czy każdy grający by myslał o tym że jak wygra odda kase mafii ?
To po jakiego c***a by grał ?
Mafia w tym biznesie to dla mnie FANTAZJA - owszem może jakieś tam przypadki się zdarzały ale to napewno nie jest nagminne !
Dziwie się tylko że żadna prywatna telewizja nie bierze się za ten proceder jakim jest Lotto !
Pewnie te największą telewizje mają podpisaną cichą umowe aby się nie wtrącać !
witam
Tak daniel777 i jeszcze dokładny adres żeby wszyscy się dowiedzieli również panowie w skórach i czarnych autach
Tak daniel777 i jeszcze dokładny adres żeby wszyscy się dowiedzieli również panowie w skórach i czarnych autach
grający wcale nie myśli, że ma komuś oddawać cokolwiek. Ale na tym świecie są ludzie którzy myślą troszkę inaczej i za tego grającego, mogą pomyśleć troszkę inaczej. Był głośny przypadek, o graczu, którego sypnął doradca bankowy. W kraju w którym truposze mają firmy, biorą renty i emerytury, żaden problem podać dane umarlaka jako wygranego super kumulacji, a kasę kto ma wziąć to weźmie. Dane zwycięscy niczego nie zmienią.
I myśle że to dobry pomysł. Powinnismy naciskac na Lotto, Podpisy są dobre. Bo to mi wygląda na kpine. Losuja sobie sami tajemniczo w południe a na wieczór daja nam hece z blokowaniem strony.
A od czego jest policja ja się pytam?
Każdy ma prawo byc bogaty i nie może tak być, że wygrany pózniej trzęsie się z strachu.
POlicja ma pilnować porządku jak pies budy i kropka. Za to mają wcześniejsze emerytury i inn e przywileje.
A od czego jest policja ja się pytam?
Każdy ma prawo byc bogaty i nie może tak być, że wygrany pózniej trzęsie się z strachu.
POlicja ma pilnować porządku jak pies budy i kropka. Za to mają wcześniejsze emerytury i inn e przywileje.
mi też szkoda, więc mogę oddać masę kodów, jeśli go nie zgłosisz do gry, to niestety nie bierzesz udziału w losowaniu, tak więc śmiało go możesz wyrzucić, lub też użyć w inny sposób, choć w sumie to on troszkę za śliski...

Łukasz547
Przedstawianie zwyciężcy by się odbywalo normalnie w Studiu !
w Hiszpanii jest taka loteria EL GORDO - tu jest link
http://wiadomosci.wp.pl/gid,10694659,title,El-gordo-czyli-grubas,galeria.html
Kilka tysięcy ludzi powygrywało po 3 mln euro i nie boją się tylko sobie robią zdjęcia - więc w takie rzeczy nie chce mi się wierzyć że wygrasz i przyjdzie do Ciebie MAFIA
Nosz ***a - są bogacze tego świata np osoba pracująca w banku ma dostęp do Twojego konta i równie dobrze moze wiedzieć ile tam masz na nim pieniędzy - to mafia się powinna za to zabrać i od razu kosili by hurtowo najbogatszych!
Przedstawianie zwyciężcy by się odbywalo normalnie w Studiu !
w Hiszpanii jest taka loteria EL GORDO - tu jest link
http://wiadomosci.wp.pl/gid,10694659,title,El-gordo-czyli-grubas,galeria.html
Kilka tysięcy ludzi powygrywało po 3 mln euro i nie boją się tylko sobie robią zdjęcia - więc w takie rzeczy nie chce mi się wierzyć że wygrasz i przyjdzie do Ciebie MAFIA

Nosz ***a - są bogacze tego świata np osoba pracująca w banku ma dostęp do Twojego konta i równie dobrze moze wiedzieć ile tam masz na nim pieniędzy - to mafia się powinna za to zabrać i od razu kosili by hurtowo najbogatszych!
Niewiem jak to jest w polskim prawie że aby wejsc z ustawą do sejmu trzeba 100tysiecy podpisów czy coś takiego - to przecież można by walnąć najważniejsze postulaty od grających i sie zabrać w końcu za tego Totka !
Bo jak nabierają oni reklammami i mamią wygraną to niech ***a pokażą uczciwe - wiarygodne losowania !
Bo jak nabierają oni reklammami i mamią wygraną to niech ***a pokażą uczciwe - wiarygodne losowania !
he he tylko, kto ma na koncie 25 baniek, tu oprócz kasy chodzi również o kwit, który dostajesz przy wypłacie z wygranej, to też jest bardzo ważne, bo dzięki niemu wpuszczają na rynek masę kasy z lewych interesów i za parę lat jak bierze Cię na celownik US i pyta skąd masz kasę na taką chałupę, to Ty im pokazujesz kwit że wygrałeś i śpisz spokojnie

tia
POza tym nie dziwi Was ile dostaje za obsługe techniczną amerykańska firma? Śmieszne. To widać, że nie płaca im tylko za techniczną obsługę ale i za ustawione losowania. To jest jak najbardziej możliwe. Tak myślę.
A z ta anonimowością to nas straszą. Niby mafia i takie tam. A chodzi o to by zatuszować sprawę, ze tak naprawdę wysokich wygranych nie ma. I to jest mozliwe. I ja myśle ze to się tak odbywa.
A z ta anonimowością to nas straszą. Niby mafia i takie tam. A chodzi o to by zatuszować sprawę, ze tak naprawdę wysokich wygranych nie ma. I to jest mozliwe. I ja myśle ze to się tak odbywa.
weź monetę, i określ ile razy na 25 rzutów wypadnie orzeł a ile reszka i jeśli wytypujesz inaczej niż wypadnie to będzie można mennice podejrzewać o manipulację przy tłoczeniu monety
przestańcie popadać w paranoję - jesli uważacie że tak to wszystko jest strasznie manipulowane to po co gracie?
Tak. Powinnismy się zorganizować. Kropka. Nie będą nas oszukiwac juz wiecej , łobuzy jedne.
ja dzisiaj trafiłem 5/5 i nie będę składał reklamacji na wynik
oczywiście w Multi
ja tam się super ciszę że ustalają, grę, bo dzięki temu można wygrać.
Uwaga na NIkczemnika. Prawdopodobnie jest pracownikiem Lotto. Ostrzegam.
a nawet jeśli liczby są ustalane wcześniej to zawsze jest szansa na wstrzelenie się w te ustalone
tak - jestem pracownikiem lotto - zajmuję się mydleniem ludziom oczy i ***oleniem jak potłuczony na forach internetowych. Każdy kto przeczyta moje wpisy proszony jest o wyrzucenie komputera przez okno - otwarte!
dokładnie, cały czas to tłumaczę, że właśnie dzięki temu można coś trafnie wytypować

jedna z teorii ustawiania wyników lotto mówi że liczby są dobierane według ich wytypowań czyli ilości kombinacji zawartych na kuponach aby wygranych było jak najmniej
Już sie nie musisz trudzić. Zostałes rozszyfrowany.I jeszcze się przyznałeś. Bezczelnośc Lotto przechodzi wszlekie granice.
i nawet jesli tak jest to zawsze jest szansa na wstrzelenie się w liczby których kombinacje zostały najrzadziej wytypowane
daniel777 - ale masz dar prześwietlania ludzi. Przepraszam że tyle czasu udawałem kogoś innego. Teraz sam wyskoczę przez okno na głowę ale mieszkam na parterze to może skoczę na dupę
Cześć MR Paweł gram w różnych kolekturach, swego czasu kieroweałem się grą w tylko tych co coś wygrywałem ale później okazało się że ma to tyle wspólnego co przejście pod drabiną lub rozjechanie czarnego kota :-)
dzisiaj zagrałem w kiosku prasowym na ul. Krakowskiej
i siadło a wczoraj tam grałem i nie siadło
Już nas tu nie czaruj. Przyznaleś się że jestes pracownikem Lotto. I jeszcze tu nas mamisz o wygranej 5/5. Specjalna reklama. My się tu nie damy nabrać na takie tanie zagrywki.
ta zagrywka nie jest tania - kosztowała mnie 2,50zł
a wczoraj 45zł
Jesli Toto oszukuje a oszukuje to jest to robione tak ze wpływają im do bazy wszystkie posłane numery - i program szuka po prostu te wolne opcje które nie zostały przez nikogo puszczone i są losowane.
A kulki to już fizycznie są załatwiane które mają być wylosowane,ale to juz nie ważne jak robią ważne że OSZUKUJĄ!
Ludzie mówie wam zebrać jak najwięcej podpisów Nas grających
i zacząc coś robić z tą ,,WIARYGODNĄ" firmą LOTTO 
Wydaje mi się ze niektórzy na tym forum są uzależnieni od hazardu
A kulki to już fizycznie są załatwiane które mają być wylosowane,ale to juz nie ważne jak robią ważne że OSZUKUJĄ!
Ludzie mówie wam zebrać jak najwięcej podpisów Nas grających
i zacząc coś robić z tą ,,WIARYGODNĄ" firmą LOTTO 
Wydaje mi się ze niektórzy na tym forum są uzależnieni od hazardu

wydaje mi sie ze niektórzy nie są
No własnie. Zebrac spokojnie podpisy i kropka. J a nie mowię tu o jakims puczu lub rewolucji. Od blokad dróg są świetni rolnicy. Od zadym w Warszawie górnicy. My spokojnie poślemy podpisy z petycją. Bo to jest skandal co oni tam robią.
Dobrze ze Lotto ma teraz tylu prezenterów co czyta numerki -
a teraz najdrastyczniejsza opcja
Porwać któregoś z nich i torturami zmusic do powiedzenia prawdy o pracodawcy - bo napewno podpisują umowe o tajemnicy !
I jestem przekonany że któryś z nich puściłby farbe ze to nie są losowania NA ŻYWO tylko z puszki !
a teraz najdrastyczniejsza opcja

Porwać któregoś z nich i torturami zmusic do powiedzenia prawdy o pracodawcy - bo napewno podpisują umowe o tajemnicy !
I jestem przekonany że któryś z nich puściłby farbe ze to nie są losowania NA ŻYWO tylko z puszki !
tak - to dobry pomysł - tortury
albo kazać połknąć wszystkie kulki i za czas jakiś zobaczyć co się wylosowało - wieleba byłby doskonałym lottomatem
Niestety jak chcemy od kogos wyciągnać prawde - to nie zawsze dobrze działają tortury na ludzi,bo przeważnie jest tak ze ludzie wolą skłamać aby nie cierpieć !
Raczej wykopać dół tak ze wchodzi tylko jedna osoba pod ziemią i ją tam zostawiamy samą na pare dni,ewentualnie miesięcy i pęknie!
Każdy pęka
Raczej wykopać dół tak ze wchodzi tylko jedna osoba pod ziemią i ją tam zostawiamy samą na pare dni,ewentualnie miesięcy i pęknie!
Każdy pęka

ja myśle, że tortury są dobre. To jest dobry pomysł.
Najlepiej brać kobiety i laskotać piórkiem po stopach. Zapewniam, że po tym każda się przyzna co tam ukrywa.
Najlepiej brać kobiety i laskotać piórkiem po stopach. Zapewniam, że po tym każda się przyzna co tam ukrywa.
vitam /7 13 25 52 76 /14 37 41 76 /17 21 58 76 /14 23 52 37 /.7 14 38 50 64 /4 13 40 52 65 /

Ale najlepszą i najbardziej cywilizowaną drogą byłoby zastanowić się i pomysleć, wypisać najważniejsze POSTULATY które chcemy zmienić !
Zebrać podpisy i wysłać do zarządu Lotto - taki lepper zebrał na siebie 100tyśięcy podpisów - więc do takiej sprawy śmiało mogloby się to udać !
Zebrać podpisy i wysłać do zarządu Lotto - taki lepper zebrał na siebie 100tyśięcy podpisów - więc do takiej sprawy śmiało mogloby się to udać !
ja jestem za torturami, jeszcze tylko trzeba ustalić kogo
może maszynę losującą?
Nie ,maszyne zostawimy w spokoju a wezmiemy się za Twojego ojca,że takiego debila spłodził, kolego my tu rozkminiamy poważne rzeczy a Ty zachowujesz się jak dzieciak !
Ja stawiam na podpisy i postulaty:
1.Każde losowanie publiczne.
2. Dane każdego wygrywającego upublicznione z adresem i z zdjęciem.
3.Każda maszyna i zestawy kulek powinny być cały czas dostepne w publicznym miejscu i 24 h monitorowane. Wystarczy, że będa widoczne na przyklad za szybą i każdy będzie mógl sie przyjrzeć, jak kulki są wazone i sprawdzane. Aby była jasnośc.
4.Dopiszę jak pomyślę.
1.Każde losowanie publiczne.
2. Dane każdego wygrywającego upublicznione z adresem i z zdjęciem.
3.Każda maszyna i zestawy kulek powinny być cały czas dostepne w publicznym miejscu i 24 h monitorowane. Wystarczy, że będa widoczne na przyklad za szybą i każdy będzie mógl sie przyjrzeć, jak kulki są wazone i sprawdzane. Aby była jasnośc.
4.Dopiszę jak pomyślę.
2,8,21,24,25,33,47,55,74
1,21,35,39,40,42,55,59,63
16,21,42,43,55,59,61,62,78
2,11,16,33,42,43,45,49,71
40,42,43,45,49,59,63,69,70
1,21,35,39,40,42,55,59,63
16,21,42,43,55,59,61,62,78
2,11,16,33,42,43,45,49,71
40,42,43,45,49,59,63,69,70
Zostaw go w spokoju. To pracownik Lotto. Przyznał się. I teraz nam tu brużdzi o porwaniach.Z pewnościa łobuz jeden chce w maliny nas wpuścić.
ale Wy ludzie macie problem jeżeli sądzicie że oszukują to ja się pytam na h*** gracie w takim razie?
Bo chcemy uczciwości. Nie jesteśmy jeleniami. Lotto powinno byc przejrzyste. A nie jest. Losują sobie tajemniczo sami. Przecież tu nie chodzi o jakies drobne na kajzerki, tylko to sa poważne sumy. I my jako grający mamy prawo, aby wyrazic nasze obawy i nasze żadania. I nikt nam tego nie zabroni. Uawaga! Pewnie kolejny pracownik Lotto, niejaki Torsan.Ostrzegam.
daniel777.Mam zasadnicze pytanie,jeśli wolno...a krawaty w jakim kolorze będą?

torsan
Wiedziłem ze padanie to pytanie - to Ci odpowiem .
Gram od czasu do czasu i tylko w Dużego Lotka - gram z czytej przekory,a nóż się uda - choć z góry w to nie wierze !
Ale tu nie chodzi człowieku o mnie jako jednostke tylko jesli OSZUKUJĄ to nie oszukują tylko mnie tylko wiele milionów graczy którzy puszczajac los wierzą w czyste zasady i w uczciwość którą sugeruje ta firma!
Ale ta uczciwośc jest podważana!
Wiesz jaki byłby skandal jakby ktoś udowodnił ze Lotto robi ludzi w bambuko ?
Mogły by być miliony pozwów do Państwa - cały czas sie zastanawiam czy dobrze robie ze wyrzucam kupony jak w nich nic nie ma - bo wtedy byłby to dowód i mógłbym sięgać ogromnego odszkodowania
Wiedziłem ze padanie to pytanie - to Ci odpowiem .
Gram od czasu do czasu i tylko w Dużego Lotka - gram z czytej przekory,a nóż się uda - choć z góry w to nie wierze !
Ale tu nie chodzi człowieku o mnie jako jednostke tylko jesli OSZUKUJĄ to nie oszukują tylko mnie tylko wiele milionów graczy którzy puszczajac los wierzą w czyste zasady i w uczciwość którą sugeruje ta firma!
Ale ta uczciwośc jest podważana!
Wiesz jaki byłby skandal jakby ktoś udowodnił ze Lotto robi ludzi w bambuko ?
Mogły by być miliony pozwów do Państwa - cały czas sie zastanawiam czy dobrze robie ze wyrzucam kupony jak w nich nic nie ma - bo wtedy byłby to dowód i mógłbym sięgać ogromnego odszkodowania

ale co macie do maszyny losującej, nie da się zrobić idealnej maszyny losującej w normalnych warunkach, chyba że to byłby dobry komputer 

sorka ze sie wtrace ale slyszeliscie o tym jaka kiedys byla komedia -w sensie tych kumulacji
to byla afera ale juz dawno ,że to bylo ustawione poprzez kulki byly lzejsze i te ciezsze oczywiscie te lzejsze byly juz ustawione
i nikt nie mial szans na wygrana no ale gramy w sumie z jakas nadzieja wkoncu ludzie wygrywaja

pechowiec-heh byli tu tacy co chcieli udowodnic ze oszukują ale jakos im nie wyszło
daniel-tak masz racje parcuje w punkcie lotto i co w związku z tym?
daniel-tak masz racje parcuje w punkcie lotto i co w związku z tym?
angierski
Już pisałem wyżej na jakiej zasadzie to może działać,po prostu głowny komputer zbiera te puszczone wszystkie liczby a póżniej specjalnym programem szukają wolnych opcji numerów,a kulki ustawić to już czysta formalność !
Ludzie może być tak że są tam dwie komory - pierwsza komora niby jest pokazana do kamery że te kuleczki tam sobie latają a tunele są porobione ze z drugiej ciągną te numery które ustawili .
Ale też różnie to może być - też mogą być kilki z powietrzem lżejszym cięższym , ale to jest nieważne ,ważne ze jest OSZUSTWO.
Torsan mam czas wiec wezme się za lotto w jakiś tam sposób- a napewno zrobie o tym film i walne na you tube!
Już pisałem wyżej na jakiej zasadzie to może działać,po prostu głowny komputer zbiera te puszczone wszystkie liczby a póżniej specjalnym programem szukają wolnych opcji numerów,a kulki ustawić to już czysta formalność !
Ludzie może być tak że są tam dwie komory - pierwsza komora niby jest pokazana do kamery że te kuleczki tam sobie latają a tunele są porobione ze z drugiej ciągną te numery które ustawili .
Ale też różnie to może być - też mogą być kilki z powietrzem lżejszym cięższym , ale to jest nieważne ,ważne ze jest OSZUSTWO.
Torsan mam czas wiec wezme się za lotto w jakiś tam sposób- a napewno zrobie o tym film i walne na you tube!

ja proponuje żeby przed losowaniem mówili "w kasecie losującej jest 80 równo wyważonych kól"
Wiedziałem. Od samego poczatku przeczuwałem , że Lotto monitoruje tą stronę. Dziwne tylko, że tak łatwo sie przyznajecie.Podejrzane co raz bardziej.
no cóz jesli mamy do czynienia z takimi rzeczami np jak ten Coperfield przewidzial numery w totka - tak bylo to takie oszustwo jest bardzo proste do zrobienia przez totalizator 

A ja proponuje abyście co poniektórzy z Was zaczęli mysleć używając szarych komórek i mieć własne zdanie - a nie pieprzyć głupoty - liczą się tylko fakty !
Oglądnijcie sobie magiczne sztuczki Davida Coperfielda jak można mądrze i inteligentnie oszukać widza - i nie potrzeba do tego zdolności nie wiadomo jakich - to jest robione na zasadzie własnie ,,iluzji" tylko akurat ta iluzja ma to do siebie że jest kontrolowana i się zawsze udaje .
Daniel777 - nie sądze aby ktoryś z nich był pracownikiem lotto , być może ale nie sądze , to są debile którzy nie potrafią sami mysleć i wyciągać wniosków !
Wierzą we wszystko co zobaczą - żal mi takich ludzi !
Oglądnijcie sobie magiczne sztuczki Davida Coperfielda jak można mądrze i inteligentnie oszukać widza - i nie potrzeba do tego zdolności nie wiadomo jakich - to jest robione na zasadzie własnie ,,iluzji" tylko akurat ta iluzja ma to do siebie że jest kontrolowana i się zawsze udaje .
Daniel777 - nie sądze aby ktoryś z nich był pracownikiem lotto , być może ale nie sądze , to są debile którzy nie potrafią sami mysleć i wyciągać wniosków !
Wierzą we wszystko co zobaczą - żal mi takich ludzi !