Wpisy 203 177 – 203 276
4 stycznia 2011 22:13 → 5 stycznia 2011 08:57, 100 wpisów
powinno sie grac tak jak w bingo, kupuje sie gotowe zestawy ze skreslonymi liczbami a losuja wszystkie kule z tymze ktora pierwsza tym lepsza

Tylko spokojnie.
Wyzwiska nie pomoga.
Zrażasz potencjalne osoby, które moga udzielić wsparcia swoim podpisem.
Mamy juz dwóch łobuzów z Lotto, co chca przeszkodzić w planie podpisów.
Prowadzą perfidną grę, ale na szczęscie juz na samym początku odkryli karty.
Wyzwiska nie pomoga.
Zrażasz potencjalne osoby, które moga udzielić wsparcia swoim podpisem.
Mamy juz dwóch łobuzów z Lotto, co chca przeszkodzić w planie podpisów.
Prowadzą perfidną grę, ale na szczęscie juz na samym początku odkryli karty.
no to lecimy
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 03,07,12,14,18,20,22,26,36,38,43,45,46,60,65,69,71,72,75,76 - Plusem jest liczba: 07
jestem wściekła bo mam wszystkie 5 liczb w Mini tylko, że na dwóch kuponach

Użytkownik Automat dopisał wyniki Lotto - 5,6,23,24,28,46
Użytkownik Automat dopisał wyniki Mini Lotto - 7,9,25,29,31
Czy miał ktoś dzisiaj problemy z odbiorem losowania w formie wideo?
PROSZĘ O WPISANIE POPRAWNE NIEPOSORTOWANYCH ....dziekuję
Dziś..4/10

Dziś..4/10
Witam, tylu tu graczy, pewnie z różnych regionów Polski, każy pewnie ma kupę znajomych , czy ktokolwiek zna kogos kto wygrał np.5 w minilotto lub 6 w dużego???
mala557 napisz mi na pocz ,o ktorej bedziej jutro to pogaduszkamy lapppppp
mala557>>>

mala557>>

mala557 >> jak tam gra
nom u mnie 2/5 mini ale sie nie martwie bedzie jeszcze hucznie w nie dalekiej przyszlosci

mala557>> mysle ze na nowego kompa w tym roku uzbierasz z ts

Pasko>>
do 203195 - dzisiaj śmigało normalnie, ale ostatno miałem takie dziwne zawiowania - obraz drgał, a dźwięk był normalnie ...w tv ta sama transmisja, podobno, była bez zakłóceń :-O
Ile, w chwili obecnej, kosztuje multipairs, ver 2011, fullwypas, pełna opcja, z PEWNYMI bajerami ? Po starej znajomości, z jakims ludzkim upuścikiem ? Możesz mi napisac na pw
do 203195 - dzisiaj śmigało normalnie, ale ostatno miałem takie dziwne zawiowania - obraz drgał, a dźwięk był normalnie ...w tv ta sama transmisja, podobno, była bez zakłóceń :-O
Ile, w chwili obecnej, kosztuje multipairs, ver 2011, fullwypas, pełna opcja, z PEWNYMI bajerami ? Po starej znajomości, z jakims ludzkim upuścikiem ? Możesz mi napisac na pw

mala557>>. juz spac.?
albinlotto tak bo zmęczona jestem, idę spać może mi się cyferki przyśnią

I pewnie zrobią kolejną kumulacje !Bez kitu i skresl takie liczby !
gram w Totka już 12 lat i nie pamiętam losowania może z 10 lat temu aby liczby tak padały parkowo czy trójkowo !
Jest tu jakiś matematyk ?
Ktoś kto dobrze zna rachunek prawdpodobieństwa - bo to jest aż niemożliwe aby padały tak losowane liczby obok siebie !
gram w Totka już 12 lat i nie pamiętam losowania może z 10 lat temu aby liczby tak padały parkowo czy trójkowo !
Jest tu jakiś matematyk ?
Ktoś kto dobrze zna rachunek prawdpodobieństwa - bo to jest aż niemożliwe aby padały tak losowane liczby obok siebie !
mala557>>. dobranoc 

Pechowiec6>>. moga pasc nawet i 1-2-3-4-5-6 mazyna nie odroznia pilek tylko sie tak wydaje ze mniej prawdopodobny moze byc taki uklad ale ma takie same prawdopodobienstow jak kazdy inny.
korn748>>>> ja dzisiaj nie gral moze jutro ale jak cos to na 14 a ty cos grales dzisiaj>??
Kto DOKŁADNIE obserwował losowanie mm to na niektórych kulach można było zobaczyć małą 7. Dobrze ta siódemka była widoczna na kuli z numerem 22 i na ostatniej z numerem....7.
Wędrowca netowy
tak ja ta 7 małą to juz wczesniej widzialem ale nie wiem co moze to jakies oznakowane kule jak myslisz?
tak ja ta 7 małą to juz wczesniej widzialem ale nie wiem co moze to jakies oznakowane kule jak myslisz?nie oglądam losowań - ale chyba lukne nastepne
ta 7ka odznacza sie jako cień???
ta 7ka odznacza sie jako cień???
korn748 >> no to slabiutko
ja bardzo zadko gram w mini wole w mm
łatwiej cos wygrac

dms zobacz losowania archiwum i patrz na kule to zobaczysz małą 7
jak 7 to na szczescie
jedna szostka

Nieprawdopodobna choć niestety prawdziwa historia:
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zrobil-zdjecie-swojemu-zabojcy-tuz-przed-smiercia,wid,13003780,wiadomosc.html?ticaid=6b8af
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zrobil-zdjecie-swojemu-zabojcy-tuz-przed-smiercia,wid,13003780,wiadomosc.html?ticaid=6b8af
Czy te małe liczby to są numery zestawów użytych do losowania? Może to być numer serii wyprodukowanych kulek. Trudno powiedzieć.
MULTIMANNIACY, POZWOLĘ SOBIE ZAMIEŚCIĆ TU LINK.
http://www.mam-serce.org/
KTO MOŻE ,ZŁOCISZA NA POMOC NIECH POŚLE DLA TEGO MALEŃSTWA
http://www.mam-serce.org/
KTO MOŻE ,ZŁOCISZA NA POMOC NIECH POŚLE DLA TEGO MALEŃSTWA
albinlotto
Wiesz poszukam Dużego Lotka wyniki z przed 10-ciu lat do tyłu wstecz - bo nie przypominam sobie aby tak kulki padały obok siebie dawniej - dopiero jak TS zaczął robić kumulacje to się zaczęły takie anomalie, śmierdzi mi to OSZUSTWEM i tyle !
Wiesz poszukam Dużego Lotka wyniki z przed 10-ciu lat do tyłu wstecz - bo nie przypominam sobie aby tak kulki padały obok siebie dawniej - dopiero jak TS zaczął robić kumulacje to się zaczęły takie anomalie, śmierdzi mi to OSZUSTWEM i tyle !
Pechowiec6>> jak padnie 1,2,3,4,5,6 to dopiero beda spekulacje hehehe
I jak powiedziałem tak uczyniłem posprawdzałem i rzeczywiscie w dawniejszych czasach padały parkowo ale narazie nie znalazłem żadnej trójki tak wiesz po kolei 3 liczby !
Pechowiec >>> 6 jest dla marzycieli
6 w tym nicku to jest przypadkowa liczba ,no może nie aż tak hehe , bo kiedyś mi się podobała mazda6 ,więc tak jakoś zostało !
dzień dobry!
wstawać leniuszki!
udanego dnia i wysokich wygranych
wstawać leniuszki!
udanego dnia i wysokich wygranych