Wpisy 202 976 – 203 076
4 stycznia 2011 16:54 → 4 stycznia 2011 19:38, 100 wpisów
Bo ja na sucho typuje dobrze,tylko zle na nosze na kupon i potem stukam sobie po główce

Do bólu mówisz?ja ciągle zmieniam jak nie wychodza i to jest pewnie mój błąd

Ja na razie nie szaleję w realu,bo czekam,aż zmienią kulki.Sądząc po losowaniu o 14.00,to chyba już zmienili

Ale to jest tez nałóg MM,ale nie pale papierosów,wiec mam wytłumaczenie że to bardziej pożyteczne nałóg ,ktory daje nam trochę nadziei. 

I masz rację,bo to powinna być zabawa,a nie chęć zysku za wszelką cenę

Dlatego dobrze jest mieć możliwość sprawdzenia się "na sucho".Tak jak na Multipasko.
Skreśliłaś "22"?
Skreśliłaś "22"?Nie nie skreśliłam go teraz,eksperymentuje cos odkrylam i sprawdzam to czy to bedzie 

Dziś maszyna dała
MM 20,29,36,39,43,46,48,49,76
MM 20,29,36,39,43,46,48,49,76
w Lotto wysłałem 5,8,20,21,43,49
w Mini 18,30,35,38,39
zobaczymy
w Mini 18,30,35,38,39
zobaczymy
Okej ja na te co podałam zobzczymy o 22;5 do kogo sie 40 usmiechna?

...widze Darku że lubisz Kraków ,dla mnie osobiście piękne miasto i cudownie się w nim czuje ......

Co tam kochani...
A wam jak poszło w grzeo 14 ,ja nie grałam bo miałam przykry obowiązek byłam na pogrzebie

..nie grałam o 14....a wieczorem w MM też tylko jeden zakład.....z typowań 
Czasem jakcos wylosują to naprawdę jak z kosmosu..ale dziś było zaćminie słońca więc chyba wszystko mozliwe

Czasem jakcos wylosują to naprawdę jak z kosmosu..ale dziś było zaćminie słońca więc chyba wszystko mozliwe

Dobra nie ma sprawy ,tylko nie chce być waszym ciężarem.
Ja też zauważyłam że te co wylosowali to zaćmiło te co my skreślamy
Ja też zauważyłam że te co wylosowali to zaćmiło te co my skreślamy

Po tym zaćmieniu,możemy się spodziewać o 22.15 samych 40-stek i 70 -tek
Dorotka..jedziesz i już...to dawno postanowione 

Zanim opanujemy nowe kulki...to trochę czasu minie

Tak uparcie myslisz o styczniu? Póżniej też będziemy mieć szczęście 

Kochani jak w naszym trójkącie mamy szczęściare ..... to tylko szczęście wszędzie

Tak Dorotko to mój adres....skrzynki na onecie 

bo wiem
a skąd? nie mogę Ci powiedzieć...jednak to pewne, zestaw nowych kul, jest podawany w każdą niedzielę na drugi losowanie, to że ostatni gra jest trochę dziwna, to jak co miesiąc efekt sprzątania w cyfrach
, który zawsze następuj każdego miesiąca między 27, a 7 dniem gry. czasem trwa to krócej czasem dłużej.
a skąd? nie mogę Ci powiedzieć...jednak to pewne, zestaw nowych kul, jest podawany w każdą niedzielę na drugi losowanie, to że ostatni gra jest trochę dziwna, to jak co miesiąc efekt sprzątania w cyfrach
, który zawsze następuj każdego miesiąca między 27, a 7 dniem gry. czasem trwa to krócej czasem dłużej.Wpis 203040.
>>02, 03, 04, 09, 20, 30, 40.
>>02, 03, 04, 09, 20, 30, 40.
A czy moge od czasu do czasu napisać do ciebie ,bo wiesz trzeba pewne rzeczy ustalić co do Kajmanów a nie wszystko tu można pisać 

Popełniacie bład juz na wstępie.
Lotto specjalnie daje takie liczby a Wy pózniej robicie wielkie oczy. Trzeba typowac te najbardziej niewiarygode. I kropka. Kupić jeden kupon i brac liczby obok. Kropka.
Lotto specjalnie daje takie liczby a Wy pózniej robicie wielkie oczy. Trzeba typowac te najbardziej niewiarygode. I kropka. Kupić jeden kupon i brac liczby obok. Kropka.
Będzie mi bardzo miło...i odpisuje na wszystkie listy

daniel777, sorki ale jeśli tak grasz, to nie dziw się że nic nie wygrywasz, są lepsze metody, które się sprawdzają

daniel777 cos w tym jest co mowisz dlatego lepiej nietypowac na forach
Musimy Dorotko wreszcie coś wygrać bo moja opalenizna z Grecji znika w oczach...

Bardzo mi miło napewno napisze .Ja też bym chciała wygrzać stare kości i może to być Grecja ?
Kocham słońce bez niego marnieje w oczach 

Wysłałam też jeden zakład w LOTTO dziś kumulacja..kto wie może tamsię uda..
W sobotę na kulkach były takie numery.
1). MM > 7
2) Mini lotto> 10
3) lotto> 7.
Jeśli w dzisiejszym losowaniu będą inne liczby, to będzie to znak, że zmienili zestawy kul.
1). MM > 7
2) Mini lotto> 10
3) lotto> 7.
Jeśli w dzisiejszym losowaniu będą inne liczby, to będzie to znak, że zmienili zestawy kul.
Daniel777.
>>jak byś skreślił wszystkie możliwe kombinacje w lotto, to 97,5% zakładów byłoby przegranych, a w pozostałych zakładach byłyby wygrane 3, 4, 5 i jedna szóstka
>>jak byś skreślił wszystkie możliwe kombinacje w lotto, to 97,5% zakładów byłoby przegranych, a w pozostałych zakładach byłyby wygrane 3, 4, 5 i jedna szóstka
Chyba sobie żartujesz. Jak bym skreślił i zapłacił to Lotto prawdopodobnie zaraz by ustawiło losowanie na te liczby które nie zakresliłem. Także Twoje wyliczenia są chyba nie bardzo dobre.
Daniel777.
Czytać to umiesz, ale nic z tego nie rozumiesz. Szkoda czasu na dyskusję z Tobą.
Czytać to umiesz, ale nic z tego nie rozumiesz. Szkoda czasu na dyskusję z Tobą.
qrcze ciężko z tym lokiem. ostatnio nie wiem jak u Was ale u mnie to kicha juz 10 losowań pod rząd

dzisiaj postawiłam na niskie cyferki w mini
zobaczymy co z tego będzie
zobaczymy co z tego będzie

Wędrowco netowy w sobotę na I losowanie, nie było żadnych 7 i to akurat nie ma żadnego znaczenia, były też inne cyfry. W TS nie pracują debile, żeby z soboty na sobotę grać tą samą cyfrę. cyfra 7 w zeszłą sobotę na II losowanie była z innego powodu, jak znasz temat to będziesz wiedział dlaczego
Kulki zmieniają zawsze, co tydzień na drugie losowanie w niedzielę, to jest sprawdzona i potwierdzona informacja.
Kulki zmieniają zawsze, co tydzień na drugie losowanie w niedzielę, to jest sprawdzona i potwierdzona informacja.Nie zgodzę się. Zmieniają jak tylko widzą zbyt duża ilośc wygranych. I przecież to widac po mapce.A w połączeniu jak jeszcze patrzy sie na wygrane w tych dniach to wiemy już wszystko. Wątpię aby zmieniali cyklicznie. Ta informacja ma duże znaczenie i pracownicy Lotto mogliby je wykorzystać. Dlatego myśle ze zmiana jest raczej nieregularna. Co do wpisu W.Netowego. to na niegrzeczne i aroganckie odpowiedzi nie odpowiadam.