Wpisy 2 019 287 – 2 019 386
17 kwietnia 2014 12:30 → 17 kwietnia 2014 13:16, 100 wpisów
lilka...normalnei załamka...sie człoweik oczekał, niebo i ziemie ruszył, żeby to dostać...a tu nic...
Co prawda, jeszcze kupon ważny na dzisiaj, nawet fajne liczby skreslił (zostawie sobie do gry), ale po takim początku to już cudów sie nie spodziewam
Co prawda, jeszcze kupon ważny na dzisiaj, nawet fajne liczby skreslił (zostawie sobie do gry), ale po takim początku to już cudów sie nie spodziewam
polecam liczby z mojej 10 w typowaniu bo cos z tego bedzie,oczywiscie na 2 los,nie musicie od razu dziekowac
jocia
minutę przed
13:59 niby wg ich zegarów
ale to nie ma znaczenia o ktorej puszczasz jak masz wygrac to i tak wygrasz.
jeśli sugerujesz ze komputer nie zdarzy przeliczyc to wyprowadze3 cie z błedy nawet gdybys puścil o 14 to o 14.01 komputer juz wie jakich nie losowac
jeśli sugerujesz ze komputer nie zdarzy przeliczyc to wyprowadze3 cie z błedy nawet gdybys puścil o 14 to o 14.01 komputer juz wie jakich nie losowac
nie o to chodzilo bo myslalam , ze 15 min przed cos mi sie ubzduralo a spory kawalek mam do kolektory
nic nie wynika
ale wiele osob uwaza ze jak puści minute przed losowaniem to lepiej bo komp nie zdarzy ptzeliczyc ich liczb...
maja takie komy ze jakby one sterowały to by przeliczył w ciagu mikrosekundy
ale wiele osob uwaza ze jak puści minute przed losowaniem to lepiej bo komp nie zdarzy ptzeliczyc ich liczb...
maja takie komy ze jakby one sterowały to by przeliczył w ciagu mikrosekundy
olciaz przecież to wiadamo, dziwne że kiedyś łatwiej było trafić a teraz trudniej przypadek, albo na przykład wysokie wygrane lotto na święta, dziwne,że ciągle kumuluje się na święta,
chociaż czasami może jest większa szansa jak wyślesz na ostatnią chwile
ale te pytanie to do ts
zgodze sie z tymi kumulacjami , ze kiedys ich nie bylo. no teraz sa . coz. znam osobiscie osobe z TST ktora trafila 5 i 6 w DL kilka lat temu
ja wysyłałem minute ,dwie i efekt ten sam
ludzie trafiają sam znam dwóch co piątkę w lotto trafiło
ja trafilam z siostra 5 w dL kupiłyśmy na zlosć ojcu kupon z jednym zakladem i dostal 5/6
u mnie parę lat temu wygrał w lotto szóśtkę, właściciel restauracji, taki co ma to jeszcze ma szczęście,a biedemu wiatr w oczy