Wpisy 2 019 187 – 2 019 286
17 kwietnia 2014 11:47 → 17 kwietnia 2014 12:29, 100 wpisów
dla mnie to najgorsza rzecz jaka można zrobić dzieciom lub innej bliskiej osobie
sorelka chopa cza raz dziennie pintolnąć żeby wiedział,że żyje i żeby mugłupoty do głowy nie przychodziły
-Wszystkim!!!
lila ja nie mam tego problemu
ale wiem jak jest w wielu rodzinach
ale wiem jak jest w wielu rodzinach
Lila-wskakuj na podium z 5tego na 1-w typowaniach
..uciekł mi wpis,/im większy tchórz,czy nieudacznik,tym bardziej się znęca psych.lubfiz.
łapy bym odrąbał-to już nie żart!
łapy bym odrąbał-to już nie żart!
ANdreas daj mi jeszcze trochę czasua z drugiej strony wcale nie wiem czy chcę być 1 i czekać 2 miesiące na pukony
Galasiemasz!!!
lila-najwazniejsze zeby przody byly!!!-Cos wyrwac TS!!!!
hej lila pomożesz , dobre te liczby dałem 3,6,8,12,19,15,46,55,74,79
za chwile do pracy od 14tej-24ej,krecenie kolkiem 10 godzin-,Powodzenia wszystkim Grajacym!!!!
witam
pewniaki 4,5,20,36,42,55,80. typy na sucho bo na 14 nie gram
dobra mykam przepedzic ta mietłe bo lata mi po tej hurtowni jak mol w szafie
Witaski wszystkim ,kogo nie witałem,czas do ,,młyna'' przeskoczyć..do los.
wujek
lila
gała
trisetum
sorelka
bongolas
baxter
lila
gała
trisetum
sorelka
bongolas
baxter
7/10 wczoraj na 14
ja czegoś takiego nawet jakbym nie miał co jesć bym nie zjadł. nie cierpie boczków i innych tego typu
2x3 z 6 ,2x4 z 10 i 2x3 z 7 wieczorem a boczusia wedzonego to bym pomiętolił z chrzanem
Ja się tyle naoglądałem bezdomnych co z śmietnika wyjadali resztki czy w markiecie prosto z lodówki mięso surowe jedli
no nie i oby tak zostało
Rembiszewski reklamuje normaflex- zamiast do gry o miliony zapraszam do apteki po normalflex
tris ale tatar to tez surowe mieso ja je uwielbiam- jak sie dobrze doprawi to pycha
lilka...jak juz to surowy albo smażony ale nigdy gotowany..takie mam skromne preferencje do boczku i słoninki
kazdy pożera co chce ..ja nie cierpię np. salcesonu,golonki