Wpisy 2 019 387 – 2 019 486
17 kwietnia 2014 13:16 → 17 kwietnia 2014 13:39, 100 wpisów
do dziś ma tv który sobie wtedy kupił
a to było tak ze 20 lat temu może mniej
a to było tak ze 20 lat temu może mniej
sorelka to było na chybił?
gdzies czytalam , ze losowania teraz nie sa live tylko z tasmy?
możliwe że tylko komentarz na żywo na reszta to taśma,dobrana tak żeby było korzystnie dla ts
Wiecie , co mi sie wydaje , ze nie moga pozwolic sobie na oszustwo bo gdyby to wyszlo byliby skonczeni
olciaz wiesz raczej sa na zywo - wielokrotnie sie zdarzalo np jak były jakies zawody a po nich losowanie i mowili ze wygral ten i ten - wiec nie mogłyy byc nagrane rano
w PL wszystko możliwe, w tym kraju juz nic nie dziwi, wszędzie kant i wszędzie od ciebie żądają za wszystko pieniędzy
no właśnie komentarz na żywo , a taśma z odworzenia, tak może być
olciaz no wlasnie tez jestem tego zdania
nawet lojalka nic nie da
bo co mi zrobia zwolnia?
hehehe
nawet lojalka nic nie da
bo co mi zrobia zwolnia?
hehehe
to jest dziwnie że kiedyś w multilotku było łatwiej trafić nawet te drobniejsze ,opinie moich starszych znajomych a teraz traf 3/3 . 3/3 to sukces jak nie wiem trafić
no tylko ile by musieli nagrac tych tasm
jest 5 prowadzacych i teraz dopasuj na dany dzien kozzystną tasme i np Conrado
jest 5 prowadzacych i teraz dopasuj na dany dzien kozzystną tasme i np Conrado
zarabiaja niewyobrazalna kase. zawsze znalazlby sie zyczliwy zwolniony pracownik ktory by to naglosnil albo donos napisal. to PL tu wszystko mozliwe.
może też tak być że są czipy w kulkach i o tym wie jedna max dwie osoby i mają za milczenie solidnie zapłacone
no moze tak byc. jesli tak jest i to przekret to wie max 2-3 osoby. z wiecej by to nie przeszlo.
no ale jest komisja przeciez, wezmie taki kulke do reki i juz wuie ze cos nie tak. czy tylko sa tłem
zależy co mają na umowie, nawet jakby już zakończyli pracę.może jakiś hak mają podpisany,że parę z ust nie wolno pusćić bo by to ich zrujnowało
komisja?
swoi ludzie pewnie
jesli to prezes wice i jakis dyr ktorzy maja miesiecznie 7zer to kazdy by cicho siedzial
jeśli są to nawet kulki do rąk nie wezmą pewnie
ja sądzę że jakiś kant na pewno jest. tylko jaki?
ja np kiedyś miałem 2 złote wygrane poszedłem do punktu a tam że nie ma wygranej wykazało a na drugi dzień poszedłem i wykazało że jest wygrana dziwne
w grach ts jest na pewno kant. tylko my gramy bo każdy marzy o wygranej
kondi serio tak miałem sam byłem zdziwony
"Gała nie prowadz ludzi w maliny...zostaw to islandrce "
kondi ca to
kondi ca to
dlatego musisz byc pewnien swojej wygranej raz a dwa - komputery tez fałszuja wyniki to tylko maszyny
może coś w systemie grzebali, albo robili tak żeby nie wypłacać,bo o 2 zł nikt nie będzie wojny robił
kondi nie odzywam się do ciebie i siedż w tych krzaczorach aż do następnych świat...
ja zawsze sąsiadce nosze do kolektury i nawet jak nie ma wygranej to nie zostawiam kuponu tylko jeszcze jej sama sprawdze
poziom informacji jaka powinna byc dostepna, a jaka jest dla spółki w całości państwowej spółki jest niewspólmiernie niski
albo ostatnio nie dawno była ta ręka w losowaniu
to dowód że było na żywo, ale też dowód że coś tam grzebali
"Gała nie prowadz ludzi w maliny...zostaw to islandrce "
aaaaaaaa, isla...taki mały żarcik zaczepny w Twoim stylu dla wywołania wilka z lasu
wygrać w mulit powyżej 20 zł to już osiągnięcie
ha ha ha...a może owieczki???
niech jeszcze wprowadzą codziennie lotto i jokera
kondi no jestem ciekawa co ci wleci w tego snu, co by nie maonki...
olcia była kiedyś nad maszyną nie pamiętam kiedy ale była w lutym albo styczniu tego roku
"malinki"
mw - po prostu prowadzaca wesz;la w kadr- ale tez uwazam ze to na zywo bo inaczej by to wytarli, a z drugiej storny mozna pomysleć - damy raz taki numer niech myśla ze na zywca idzie
dziwne ze te reguly itd nie sa jawne i nikt tego nie sprawdzi i sie za to nie wezmie
isla
ide se...i przyjde na losowanie...kondziu
mw
sorelka też tam mogło być dla zmyły żeby myśleć że na żywo
isla ze snu wychodzi dzisiaj 53
swoje pewniaki podałem krótko po 12. to typy na sucho
skoro 53 to może jeszcze 35,15,8,2
kazdy o tym mowi kazdemu cos sie nie podoba a my gramy i dajemy robic sie w jajo. gdyby byla reakcja ludzi to cos by musieli zmienic itd komisje np
mw, ja tak czasem patrzam na te Twoje typy i nie pamietam, żeby cos z nich wpadło
mw ja nie mam 53
kondi
kondi
olciaz bo my polacy na wszystko się godzimy, spójrz w koło wszędzie nas ru...ją w my nic.
Lilcia umkłas mi
olciaz wiesz mnie jest wszytsko jedno czy tam ktos jest czy kantuja bo ja nie gram, ale zawsze mozesz do nich napisac ze uwazasz ze kantuja niech cie zaprosza do studia i sam zobaczysz
my tylko narzekamy a nie działamy
torsan
jackwar